Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm benim ben ist dayım durum çok farklı değil dev has yapmıyoruz deyip oyalıyorlar özelde yaptıracağız bizde

keşke burdada özel olsa hemen çıkardı sonuç biz daha 2 ay sonra yaptırıcaz Allah bilir ne zamana çıkar

ayy canım sağol allah ısyen herkeze nasıp etsın... aslında zafer beysen cok memnunduk dıyebılrım takı amlıyat olana kadar.iyiyede sonuc aldık ama bıze pek guven vermedı bazı konularda oyuzden suan kaan hocayla gorusyoruz...

cnm benim ben ist dayım durum çok farklı değil dev has yapmıyoruz deyip oyalıyorlar özelde yaptıracağız bizde

kaan hoca ıstedıyse bakırkoyde tumlab var orda dna hasar testı yapıyorlar...kaan hoca onerdı bızde orda yaptracağız 130 tl ...

mrb arkadaslar , bizde dna hasar testi yaptıracagız. burdan kaan hocayla ilgili cok sey duydugum icin birde ona göründük. bizden dna hasar testi istdi.onceki doktorumuz bunu hic istemedi ve tüp bebek asamasına gecebilecegimizi soylemisti. kiminiz dna hasr testi %60 olsa bile normal yolla gebe kalan tanıdıgım var, kiminizde ilk dna hasar testi sonucuna gore tedaviden sonra tüp bebek denenmeli fln demişsiniz.bz kaan hocaya gitmeden once esimle tup bebege karar vermistik. bu ay baslayacaktık tedaviye ama kafam karıstı. dna hasar testi sonucunu beklemelimizyiz yoksa denemelimiyz diye birde dna hasar testinden sonra tedavi uzun bir sürecmi? inanın doktor degistirmek de dogru mu yanlıs mı olur ona bile karar verememisken,birde bunları dusunmek cıktı. yardımcı olursanız sevinirm

ALLAH HERKESE SAĞLIKLI SİHATLI HAYIRLI ANALI BABALI EVLATLAR NASİP ETSİN İŞALLAH.

ben birşey öğrenmek istiyorum bu dna hasar testını ne dıyıp yaptırdınız bende yaptırmak ıstıyorum ama bı çok hastaneyı aradım ve böyle bi testi duymmışlar bile bana yardımcı olursanız sevınırım

biz kaan aydosun hastasıyız o istemişti ankara tıp fakültesi hastenesinde yaptırdık

Merhabalar,
Biz de Kaan Hocanın hastasıyız ve bizden de DNA hasar testi istedi ve yaptırdık sonuca göre%15 hasarsız %35 az hasarlı çıktı ve tüp bebekte başarısız olma durumunu sadece sperme bağlayamayız dedi.Bizim Mayısta 3.tedavimiz olacak. Bence siz de yaptırın çünkü, sperm DNA sındaki bozukluklar gebe kalmayı ve de gebe kalınsa bile düşükle sonuçlanmayı çok etkiliyor.Gerçi Rab'bim ol dedikten sonra hepsi bahane de biz yine de yaptırabileceğimiz testlerin hepsini yaptıralım dedik.Takdir Allah'tan....

merhabalar, burada bir çok arkadaş sperm hasar testini istanbul'da nerede yaptıracağını sormuş. Tümlabda yapıldığını ben de biliyorum. Anadolu yakasında olup devlette yaptırmak isteyen varsa zeynep kamile sormasını tavsiye ederim. Ayrı ayrı tüp bebek, infertilite ve genetik bölümleri var. Bu bu testi de yapıyor olabilirler. Ben rapor için gidiyorum, hiç bir işlemimde uzağa gün falan da vermediler şimdiye kadar.

bizde kaan hocanın hastasıyız.Allah ondan razı olsun. eşimde spermdnasında hasr vardı %1,5 düzgündü. ilaç kullandı eşim.mart ayında tüp bebek tedavisine başladık Ankara Genartta.nisanın 12sinde transferimiz oldu. şükür transferin 10.gününde değerim pozitif çıktı.Şuan 4 haftalık hamileyim:) Allah tamamına erdirir inş.Darısı tüm çocuk isteyenlere.Şimdi onlar için dua ediyoruz. bu konuda sıkıntısı olan herkes mutlaka kaan hocayla görüşmeli,bu alanda tek insan.

merhaba bizim de sonuclarımız cıktı ama inanın cok moralim bozuk .
0 %01
1 %1,8

2 %27,4

3 %22,4

4 %48,4
buna gore tüp bebekte basarısız olabilir yada düsük olabilr ama ne yapacagımıza bir türlü karar veremedik. kaan hocanın 3 aylık tedavisini mi beklemeli yoksa bir ay sonra bir deneme yapsak mı kafamız karıstı. gerçekten Rabbim o dedikten sonra olur, bunlar hikaye belki ama iste ister istemez moralin sıfırlanıyor. birde goruyorum ki bu testti duymayan da cok. boyle birsey yapılmadan , sonucu kötü cıkıp tup bebekte basarılı olan da oluyor olabilir. gerçekten herşeyin hayırlısı ama bir deneme yapmaya korkuyorum

merhaba canım..
bence önce eşin tedavi olsun
tedavi olmadan tüp bebek yaptırdığınızda ilk etapta döllenme oluyor fakat ileriki dönemlerde embriyo gelişim göstermiyor ve düşüyormuş yada kürtaj..
böylesi daha mı iyi
erkeklerde fsh değerinin yükseltilmesi ile dna hasarı iyileştirilebiliyormuş...
ben buna çok inanıyorum
önce tedavi zaten olmaz ise hel halukarda tüp bebek yaptırırsınız...
bizdede durum aynı haftaya kaan hocanın yanına gideceğiz 2 senedir morfolojimiz hep %1 hiç değişmedi neler neler kullandık kimse bize dna hasarı diye bişeyden bahsetmedi
vitaminlerle zaman harcadık
ama dediğim gibi umutluyum bu arada keçi boynuzu kürüde yapıyorum
Allah hepimize yardım eylesin mücadelesiz olmaz unutma PESS ETMEK YOOOOOOOOK

Kaan Hoca hakkında size katılıyorum.Bizim doktorumuz da Kaan Hoca ve biz de aşama kaydettik.Bizi de Genarta yönlendirdi bu ay başlayacağız nasip olursa ama bende bir ön yargı var özle merkezlerin hiç birine güvenemiyorum.Siz memnun kaldınız mı Genarttan?

çok teşekkür ederim, kartaneleri 1111.
aslında dogru soyluyorsun ama ben oyle seyleri takıyorum ki suaralar 3 ay tedavi dedi ya kaan hoca bu bile cok uzun geliyor. ne kadar saçmalıyorum aslında degil mi? belki de yasım biras büyük oldugundandır, gec kaldım psikolojisi gibi birşey.
yazdıgın mesajı cok iyi anladım, haklısın birden baska bir sey daha ögreniyorsun, herkes bir sekilde yasayabiliyor bunu. tekrar tesekkür ederim. Allah buyuk İşallah hepimize sağlıklı, sıhhatli, analı babalı evlatlar nasip eder. bir de bugun duydugum bir sözü paylaşmak isterim sizinle, çok hoşuma gitti. HAYATIN PROVASI YOK!

Merhabalar,
Kaan Hocaya kesinlikle gidin derim,bizim spermimiz hareketli %0 dı ve 4 aylık ilaç tedavisinden sonra %23 ileri yavaşa çıktı ve dna mız da iyi durumda inanın faydasını göreceksiniz.Biz de kasım ayında Kaan hocayla görüştük ve 6 ay tedavi deyince bana da çok uzun gelmişti ama bakın zaman su gibi akıp geçti ve ilerleme kaydettik.Benim yaşım da 34 ve bu bizim
3.denememiz olacak inş.Rab'bim emeklerimizi boşa çıkartmaz.

1.5 yıldır bebek düşündüğümüz için folik asit kullanıyorum bunun bi sakıncası varmı acaba .
bir de erkekler de kullansa olur mu acaba eşimde dna hasarı var bunun için faydası olduğunu okudum ama emin olamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…