sağol canım ama sanki burda sadece kanla yapılıyor. bize gün verdiler 22 mayısta yaptıracaz hayırlısı bakalım
cnm nerde yaptırıyorsunuz bizde yaptıracağız
diyarbakırda üniversitede yaptıracaz zaten burda yapan tek merkez o yüzden sıra çoooookk
cnm benim ben ist dayım durum çok farklı değil dev has yapmıyoruz deyip oyalıyorlar özelde yaptıracağız bizde
merhabalar.eşlerimizin doktorları aynı.sizin daha önceki yazılarınızı okumuştum zafer beydi sanırım doktorunuzun adı.benim eşimde aynı yerde ameliyat oldu. aynı bitkisel ilacı kullanıyor.yannıda birkaç vitamin daha kullanıyor.neden bıraktınız zafer beyi.biz tedaviye daha yeni başladık.sperm sayımız baya bi düşük.tanelerde çıktı en sonki testimizde.yeni ameliyat oldu ilaçlarada yeni başladık bakalım 3 ay sonra artış olcak mı. zafer bey yükselme umudu var dedi.bilmiyorum artık....sizin değerler maşallah iyi. inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun...
cnm benim ben ist dayım durum çok farklı değil dev has yapmıyoruz deyip oyalıyorlar özelde yaptıracağız bizde
ben birşey öğrenmek istiyorum bu dna hasar testını ne dıyıp yaptırdınız bende yaptırmak ıstıyorum ama bı çok hastaneyı aradım ve böyle bi testi duymmışlar bile bana yardımcı olursanız sevınırım
mrb arkadaslar , bizde dna hasar testi yaptıracagız. burdan kaan hocayla ilgili cok sey duydugum icin birde ona göründük. bizden dna hasar testi istdi.onceki doktorumuz bunu hic istemedi ve tüp bebek asamasına gecebilecegimizi soylemisti. kiminiz dna hasr testi %60 olsa bile normal yolla gebe kalan tanıdıgım var, kiminizde ilk dna hasar testi sonucuna gore tedaviden sonra tüp bebek denenmeli fln demişsiniz.bz kaan hocaya gitmeden once esimle tup bebege karar vermistik. bu ay baslayacaktık tedaviye ama kafam karıstı. dna hasar testi sonucunu beklemelimizyiz yoksa denemelimiyz diye birde dna hasar testinden sonra tedavi uzun bir sürecmi? inanın doktor degistirmek de dogru mu yanlıs mı olur ona bile karar verememisken,birde bunları dusunmek cıktı. yardımcı olursanız sevinirm
ALLAH HERKESE SAĞLIKLI SİHATLI HAYIRLI ANALI BABALI EVLATLAR NASİP ETSİN İŞALLAH.
cnm nerde yaptırıyorsunuz bizde yaptıracağız
kızlar benım esımde bu haftasonu dna hasar testı yaptrcak...kaan hoca sonuclar ıyı dedı ama bıde buna bakılsın dedı valla benım esımde amlyt olalı nerdeyse 8 ay olcak ozmandan berı bıtkısel bır ılaç kullanyor dr bundanda gelısme gorduğumuzu soyledı(vemax)haznedarda medicanada amlyt oldu ...ama ben suan kendı dr bıraktım kaan hoca ne derse ooo :)çok sıkıldım bu durumdan herkez baska bırsey dyor ama elde var sıfır...ve ben içime ata ata ıkıncı kez ruhsal bunalma gecryorum ve suan gene antıdepresana basladım...piskıyatrı hersey normal olsa bıle hamilelk piskoljk olarak olmaz cunku kafanız bununla ılgılı cok dolmus dedı baklaım hayrlısı 1 hafta oldu ılaça baslayalı suan ıyıyımm buraya yazdıkça ıyı gelyor kalbım sızınle ...
merhaba bizim de sonuclarımız cıktı ama inanın cok moralim bozuk .
0 %01
1 %1,8
2 %27,4
3 %22,4
4 %48,4
buna gore tüp bebekte basarısız olabilir yada düsük olabilr ama ne yapacagımıza bir türlü karar veremedik. kaan hocanın 3 aylık tedavisini mi beklemeli yoksa bir ay sonra bir deneme yapsak mı kafamız karıstı. gerçekten Rabbim o dedikten sonra olur, bunlar hikaye belki ama iste ister istemez moralin sıfırlanıyor. birde goruyorum ki bu testti duymayan da cok. boyle birsey yapılmadan , sonucu kötü cıkıp tup bebekte basarılı olan da oluyor olabilir. gerçekten herşeyin hayırlısı ama bir deneme yapmaya korkuyorum
bizde kaan hocanın hastasıyız.Allah ondan razı olsun. eşimde spermdnasında hasr vardı %1,5 düzgündü. ilaç kullandı eşim.mart ayında tüp bebek tedavisine başladık Ankara Genartta.nisanın 12sinde transferimiz oldu. şükür transferin 10.gününde değerim pozitif çıktı.Şuan 4 haftalık hamileyim:) Allah tamamına erdirir inş.Darısı tüm çocuk isteyenlere.Şimdi onlar için dua ediyoruz. bu konuda sıkıntısı olan herkes mutlaka kaan hocayla görüşmeli,bu alanda tek insan.
çok teşekkür ederim, kartaneleri 1111.
aslında dogru soyluyorsun ama ben oyle seyleri takıyorum ki suaralar 3 ay tedavi dedi ya kaan hoca bu bile cok uzun geliyor. ne kadar saçmalıyorum aslında degil mi? belki de yasım biras büyük oldugundandır, gec kaldım psikolojisi gibi birşey.
yazdıgın mesajı cok iyi anladım, haklısın birden baska bir sey daha ögreniyorsun, herkes bir sekilde yasayabiliyor bunu. tekrar tesekkür ederim. Allah buyuk İşallah hepimize sağlıklı, sıhhatli, analı babalı evlatlar nasip eder. bir de bugun duydugum bir sözü paylaşmak isterim sizinle, çok hoşuma gitti. HAYATIN PROVASI YOK!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?