bizim sonucumuzda asağı yukarı sizin sonuclarınız gibi aslında bizim ki biras daha kötü . aynı seyleri vermiş hoca.3 ay kullanın dedi, her ay kan sonuclarını fsh fln onları yaptırıp mail atacaz. İşallah Allah hepimizin yüzünü güldürür, dualarımızı kabul eder. peki siz 3 ay sonrası icin tüp bebek derse hoca veya demese bile kadın dogum doktrunuzu belirlediniz mi? ben hala bilemedim de. birde tüp bebek deneyelim derse hangi merkez yada hagi dvlet hastanesi olsun bilmiyorz. gerci ankarada mı yasıyorsunuz bilmiyorum ama biz ankaradayız ve sadece su sonuclar duzelsine odaklandık.3 ay beklemedeyiz
İşallah bu 3 ay surecimiz sonucunda hepimiz güzel sonuçlar ve müjdeli haberler alırız. İşallah Allah hepimizin dualarını kabul eder. Bu konuyu dusunerek geçirmekten sıkılıyorum ve bunaldım. yaşım oldu 33 ve hep ilk zamanlar neden korunduysak diye kızıyorummm kendime. Benim de umudum yazın tüp bebege gecebilmek, para biriktiyoruz, tatil planlarımızı erteliyoruz falan.Kadın Dogun doktoru olarak ahmet ve mehmet erdem i duydum, tabii o sürecde gelince karar verecm bir yandan da ozelde genart ve hrs diyorlar yada devlet de zekai tahir, ankara üniversitesi yada gazi düşünüuorum.Ama devlet de cok kalabalık oluyor diyorlar, aslında ozel den daha iyi olacagına inanıyorum bakalım hala kararsızım.
İşallah iyi sonuclarımızın haberini alınca kaan hocayla bu konuyu konusup karar veririz. Allah yardımcımız olsun. Birşey soracagım dna hasarı yüksek olup düzelen ve sonunda bebegi olan var degilmi hiç onlar yazmıyor da merek ediyorum.
sevgiler selamlar, herşey gonlünüzce olsun
Fragmantasyon yok denecek kadar az,% 15 ten az rahat ol bisi yok
sperm dna testi yaptıran arkadaşlar sadece özel ve üniversite hastanelerinde mi yapılabiliyor önce ürülogla görüşüp mü yaptırabiliyoruz sonuçlar ne kadar sürede belli oluyor hormon testi de yaptırmak istiyoruz yardımcı olur musunuz?
sağol canım bu ay yaptırmayı düşünüyoruz inşallah sonuçlar kötü olmazünv. de yapılıyor aynı zamanda bazı tüp bebek merkezlerinde de yapılıyor. özelde (tüp bebek merkezlerinde) yaptırırsan 1ile 3 gün arasında çıkıyor ama ünv. sanırım 1 ayı buluyor. kendin merak ediyorsan üroloğa gerek yok direkt yaptırabilirsin bir de üroloğa para vermene gerek yok. ünv. de yaptırırsan muayene den sonra yaptırabilirsin. özelde ücret 200tl civarında ama değer 1 ay sonuç ne çıkacak diye üzülüp sıkıalacağına gelecek sonuç kötü bile olsa 1 defa üzülürsün en azından. inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
Daha hiç tüp bebek ve aşılama yaptırmadık. Sperm hızı ve morfolojimizde sorun var ve her testte sayımız azalıyor nedendir bilinmez. Sanırım bizde bu hasar testini yaptıracağız. Ama bişeyi merak ediyorum. Sonuç hasarlı çıktığında hasarı düzeltmek için özel bir tedavi şekli var mı yada özel ilaçlar. Yoksa yine klomen, proxeed gibi ilaçlar verilecekse hasar testi yaptırmaya ne gerek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?