- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
ph:8.0
1cc hücre:38.400.000 tümü:168.000
normal harekti yavas harektlı harektsız
1 saat: 60 1saat :5 1saat :35
2saat :60 2saat :5 2saat :35
morfoloji
normal yapılı:55
anormal yaplı:-
baş anomalısı:20
boyun anomolisi:10
kuyruk anomalisi:15
sonuclarr bunlar 6 ay oncekı tabıkı suan dahada ilerlems olabılır ...cunku ılaç kullanyor ve bugun dna hasra tetsı yapılcak kaan bey ıstedı sızce ben normal yolla hamıle kalabılrmyım ?? ıykı varsınız sızı sewyorum :)
Maşallah sizin morfoloji %55 normal yapıda ve bu çok iyi bence... morfoloji%0 ile normal yolla hamile kalanlar var yeter ki Rab'bim ol desin. üzülme sizin de olur inşallah tabi ki bizlerinde inşallah :)
MELEKCİM
bizde 1-2 ay daha besin ve vitamin desteği uygulayıp olmaz ise tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum
eşime ısırgan çayı yapıyorum
hergün 1-2 tane kuru incir yiyor
keçiboynuzu
bal
omega 3
l arginin
selenyum
e vitamini
hergün salata
bol bol nohut
en azından bunlar sperm değerlerini az da olsa iyileştirir
benim umudum var
sen bişeyler yapıyor musun
kızlar benım esımde bu haftasonu dna hasar testı yaptrcak...kaan hoca sonuclar ıyı dedı ama bıde buna bakılsın dedı valla benım esımde amlyt olalı nerdeyse 8 ay olcak ozmandan berı bıtkısel bır ılaç kullanyor dr bundanda gelısme gorduğumuzu soyledı(vemax)haznedarda medicanada amlyt oldu ...ama ben suan kendı dr bıraktım kaan hoca ne derse ooo :)çok sıkıldım bu durumdan herkez baska bırsey dyor ama elde var sıfır...ve ben içime ata ata ıkıncı kez ruhsal bunalma gecryorum ve suan gene antıdepresana basladım...piskıyatrı hersey normal olsa bıle hamilelk piskoljk olarak olmaz cunku kafanız bununla ılgılı cok dolmus dedı baklaım hayrlısı 1 hafta oldu ılaça baslayalı suan ıyıyımm buraya yazdıkça ıyı gelyor kalbım sızınle ...
ARKADAŞLAR MERHABA
Benim eşimde kaan bey de tedaviye başladı yaklaşık 1 aydır klomen testojel proxeed plus ve com vitex kullanıyor.kullanmadan önce yapılan fsh 6,34 LH 2,4 İDİ 1 ay sonunda yaptığımız testi bugün aldık FSH 6,99 OLMUŞ LH 3,46 OLMUŞ bu durumda iyiyemi gidiyor tedavi bilemedim sizlerden fikir almak istedim.aldığı ilaçlar şimdi etki ediyormu diye algılamalımıyım yoksa daha uzun bir yolumuz mu var.
teşekkür ederim şimdiden herkeze
merhaba,
durumunuz ile ilgili fikir sormuşsunuz. benim eşim de 5 aydır kaan beyde tedavi oluyor. fsh yükselmeye başlamış tedaviniz iyi gidiyor gibi görünüyor. nacizane tavsiyem tedavinizi sakın bırakmayın, sabırlı ve umutlu olun, dua edin. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. zira başka seçenek yok. tüp bebek son çare. tedavi olmadan yapılan tüp bebekler de tutmuyor zaten. sorun spermin dna sında olduğu için tüpte yapsan embriyonun gelişmesini sağlayamıyor. önce tedavi, olmadı o zaman tüp yaparsınız. doktor bey zaten size durumu izah edecektir.
sevgiler..
arkadaşlar hepimiz birbirimizin kader ortağıyız...
bizde yakın bir zamanda kaan hocanın yanına gideceğiz...
bizdede sayı 20 milyon hız %5 morfoloji%1
1.5 senedir neler neler kullandık
ilk başta sayı 4 milyondu keçiboynuzu kürü 20 milyon çıktı
ama morfoloji çok önemli
şu ana kadar hiç tüp denemedik
önce spermlerin durumu düzelsin istedik
bu cumartesi eşim test verecek
sonra uygun olduğumuz zaman eşim kaan hocanın yanına gidecek muayene olcak
büyük ihtimal bizede dna hasar testi ister
biz keçi boynuzu kürünü bıraktık havuç kürüne başladık
l arginin
selenyum
e vitamini
kullanıyor bakalım neler değişmiş...
allah hepimize yardım etsin
ARKADAŞLAR MERHABA
Benim eşimde kaan bey de tedaviye başladı yaklaşık 1 aydır klomen testojel proxeed plus ve com vitex kullanıyor.kullanmadan önce yapılan fsh 6,34 LH 2,4 İDİ 1 ay sonunda yaptığımız testi bugün aldık FSH 6,99 OLMUŞ LH 3,46 OLMUŞ bu durumda iyiyemi gidiyor tedavi bilemedim sizlerden fikir almak istedim.aldığı ilaçlar şimdi etki ediyormu diye algılamalımıyım yoksa daha uzun bir yolumuz mu var.
teşekkür ederim şimdiden herkeze
merhaba,
durumunuz ile ilgili fikir sormuşsunuz. benim eşim de 5 aydır kaan beyde tedavi oluyor. fsh yükselmeye başlamış tedaviniz iyi gidiyor gibi görünüyor. nacizane tavsiyem tedavinizi sakın bırakmayın, sabırlı ve umutlu olun, dua edin. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak. zira başka seçenek yok. tüp bebek son çare. tedavi olmadan yapılan tüp bebekler de tutmuyor zaten. sorun spermin dna sında olduğu için tüpte yapsan embriyonun gelişmesini sağlayamıyor. önce tedavi, olmadı o zaman tüp yaparsınız. doktor bey zaten size durumu izah edecektir.
sevgiler..
arkadaşlar dna hasar testi kanlamı spermlemi oluyor .. bilgisi olanlar yazabilirler mi .. birde dna hasarı olanlara doktor nasıl bir tedavi uyguluyor
biz de geçen hafta yaptırdık dna hasar testini hem sperm hem de kan verilerek yapılıyor .sonuçlar daha çıkmadı inşallah güzel çıkar hepimizin allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?