Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar elimde menagon igne var tedavimiz bitti isteyene gönderebilirm uygun fiyata

Kızlar bu üründe çoban çökerten var çayını da vermelimiyim?

Eklentiler

• 361E6C49-C2BD-46BE-9622-E38EF13BCADF.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 106
Buraya yazmissinnn :)
Hahaaa evet buraya yazmışım nereden de bulmuşum bende diyorum nereye gitti. Bugün eşim evde beni benden almış galiba :)
Bir melek gelsin 250 mg var yeterli sanki. Promen k trantal klomen e vitamini falan da kullanıyorum. Ekstra incir, polen veriyorum ama şimdilik. Hormon ilacı kullanmasam vereceğim daha da hormon ilacı kullandığım için tereddüt ettim.

Canm bende vitaminleri çoğaltınca kürleri kestim hem etkisini anlamak için hemde sıkıldım kürlerden 250mg bence yeterli canm ama yinede sen bilirsin

Cnm biz hasari emodex ile yendik yuzde 8 smdi kaaan hoca cok iyi dedi dogal.bekleyn yoksa tup bebek yaptrn dedi

Cnm yazmak.istedm 2011 de paylasmsn 2nci bebis.geliyor sanirm.gozun aydin rabbim herkese nasp etsn

Sanırım sizden de hormon tahlili istemekte ve bunun sonucuna göre ilaç tavsiyesi yapmaktadır.1 ay'da bir fsh,lh,testosteron tahlili yaptırıp Kaan bey'e göndermekteyiz bu sonuca göre gerekeni tavsiye etmektedir.
Cnm bizim fsh 13 testeron 5 igne verdi menegon.kulandk 2.hfta snra kesti degerler normalmi sence

bizdede 4 milyon sayi.. sayiniz azmis nasil normal yoldan olur dediki onu anlamadim kac ay kullandınız canim emodexi birde emodexin yaninda baska seylerde kullandinizmi
Cnm bnde anlamadm.neden ole dedi cnm emodexi 3 ay kulandk sadece tek kulandik bnde anlamdm normal.yolla olur dedi.bekleyn dedi.beklemk.istemiosanz tup yaptrn dedi

Cnm bnde anlamadm.neden ole dedi cnm emodexi 3 ay kulandk sadece tek kulandik bnde anlamdm normal.yolla olur dedi.bekleyn dedi.beklemk.istemiosanz tup yaptrn dedi
Sonuçta Allah istedikten sonra tek sperm bile yeterli ama benimde basımda oldugu icin soyluyorum zor canim 2milyonla eger maddi durumunuz yeterliyse zaman kaybetmeyin derim

Sonuçta Allah istedikten sonra tek sperm bile yeterli ama benimde basımda oldugu icin soyluyorum zor canim 2milyonla eger maddi durumunuz yeterliyse zaman kaybetmeyin derim
Aysem haklsn kuzum ben.inan.hic beklemek istemiyrm denicem hazirdanda yaptk tup tutmadi ozmn hasar oldugu nu blmioduk esim agustosdan beri tedevi gordu 3 ay emodex kulandi.hasari o duzellti aralik 27 de kaan aydosa gtkk.oda olumlu konustu ama normal bekleyn beklemk istemiyrsanz tup bebek yapin dedi ankarada bi batuhan die doktor onerdi cnm sperra ve art med verdi esim 2inci kutuya gecti 3 uncu kutuyuda bitirdkden sonra baslicaz aysem alah nasp ederse

insallah nasip eder hepimize canim sperm dna hasarınız kacti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…