Canm kac ayda 65ten 7e düştü hasariniz.once klomen sonrada ignemi kullandinizArkadaşlarrrr hasar %65 ten % 7 ye düşmüş şükürler olsun rabbime inşallahhh hayırlı sonuçlar alırızZ
Yaa super bizim de %48 insallah duser .Kac ayda boyle dustu ve ne kullandi esiniz soyler misiniz ?Arkadaşlarrrr hasar %65 ten % 7 ye düşmüş şükürler olsun rabbime inşallahhh hayırlı sonuçlar alırızZ
6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldiYaa super bizim de %48 insallah duser .Kac ayda boyle dustu ve ne kullandi esiniz soyler misiniz ?
6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldiCanm kac ayda 65ten 7e düştü hasariniz.once klomen sonrada ignemi kullandiniz
Aç karna içilecek biz aç içtik kaan hoca öyle dediKizlar klomeni nasil iciyor esleriniz? Bize eczaci tok dedi.
temmzdan beri bıraktık cnm hoca 1 ay sonra anca cevap yazdı zaten ben ark içme diyince bıraktımAa ben daha yeni biraktin saniyodum keciboynuzunu
Hadi yaa ben hep tok icirdim. Neyse sali tahlil vercek o zamana kadar devam etsin hocaya sorarizAç karna içilecek biz aç içtik kaan hoca öyle dedi
Ya biz ozellikle bastira bastira sorduk acaba fsh yukselince mi biraktiriyo hic anlam veremedim gercektentemmzdan beri bıraktık cnm hoca 1 ay sonra anca cevap yazdı zaten ben ark içme diyince bıraktım
Fark edermi bilmiyorm cnm ama bize aç demişti birde genelde aynı saatlerde içirmeye dikkat et daha çok etki ediyormuşHadi yaa ben hep tok icirdim. Neyse sali tahlil vercek o zamana kadar devam etsin hocaya sorariz
Tamam canim max yarim saat 40 dk oynamistir bundan sonra tam denk getireyimFark edermi bilmiyorm cnm ama bize aç demişti birde genelde aynı saatlerde içirmeye dikkat et daha çok etki ediyormuş
Siz için cnm bir ara hocaya mesaj atın diyinki bazı arkadaşlara içmeyin demişsiniz diye belirtYa biz ozellikle bastira bastira sorduk acaba fsh yukselince mi biraktiriyo hic anlam veremedim gercekten
Tamam soyleyeyim tahlil sonucunu gonderince. Ya hoca bana 2 hafta icinde cevap veriyorum dedi ama vermiyoSiz için cnm bir ara hocaya mesaj atın diyinki bazı arkadaşlara içmeyin demişsiniz diye belirt
Bizede bından 3 öncee kadar 14 günde cvp veriyordu ama sonradan 25 gün olsu 30 oldu şimdi 40 gün nerdeyse buda çok uzun bi zaman sonuçta iyileşti eşim ama bırakmamıs lazım igneyi falan bunlarda hep hormon allahtan ignelere rapor çıkardık yoksa aylık emodeksle 750 tl ödeyecektikTamam soyleyeyim tahlil sonucunu gonderince. Ya hoca bana 2 hafta icinde cevap veriyorum dedi ama vermiyo
Raporu nasil cikardiniz canim? Evet yaa bana dedi ki tahlil yap gonder 2 haftada yazarimBizede bından 3 öncee kadar 14 günde cvp veriyordu ama sonradan 25 gün olsu 30 oldu şimdi 40 gün nerdeyse buda çok uzun bi zaman sonuçta iyileşti eşim ama bırakmamıs lazım igneyi falan bunlarda hep hormon allahtan ignelere rapor çıkardık yoksa aylık emodeksle 750 tl ödeyecektik
Bizde sadece emodex var .Peki spermiyogram da yaptirdiniz mi hasar dusunce dogru orantili yukseliyor mu yoksa zaman mi aliyor merak ediyorum canim cok soru soruyorum ama kusura bakma6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldi
Yok cnm sor tabi bak aradaki farka geçen hafta konuşmuştuk seni etiketlemeyi unutmuşum cnm 5 milyondN 82 milyona çıktı hareket %70Bizde sadece emodex var .Peki spermiyogram da yaptirdiniz mi hasar dusunce dogru orantili yukseliyor mu yoksa zaman mi aliyor merak ediyorum canim cok soru soruyorum ama kusura bakma
Eki Görüntüle 2060645 Eki Görüntüle 2060644
Yok cnm sor tabi bak aradaki farka geçen hafta konuşmuştuk seni etiketlemeyi unutmuşum cnm 5 milyondN 82 milyona çıktı hareket %70
İnşallah cnm benim ne yapmam lazım kadın dogumcuya gidip ovulasyonumumu hesaplatayım acaba ya da folik asit falan mı içeyimYaa super gercekten cok sevindim guzel gunler yakinda demek ki masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?