Erkek İnfertilitesi Sperm dna hasar testi yaptıranlar lütfen buraya...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlarrrr hasar %65 ten % 7 ye düşmüş şükürler olsun rabbime inşallahhh hayırlı sonuçlar alırızZ
Yaa super bizim de %48 insallah duser .Kac ayda boyle dustu ve ne kullandi esiniz soyler misiniz ?

Tamam soyleyeyim tahlil sonucunu gonderince. Ya hoca bana 2 hafta icinde cevap veriyorum dedi ama vermiyo
Bizede bından 3 öncee kadar 14 günde cvp veriyordu ama sonradan 25 gün olsu 30 oldu şimdi 40 gün nerdeyse buda çok uzun bi zaman sonuçta iyileşti eşim ama bırakmamıs lazım igneyi falan bunlarda hep hormon allahtan ignelere rapor çıkardık yoksa aylık emodeksle 750 tl ödeyecektik

Raporu nasil cikardiniz canim? Evet yaa bana dedi ki tahlil yap gonder 2 haftada yazarim

6 ayda düştü ilk 3 ay klomen emodeks %50ye düşmüştü sonra hoca klomeni kesti menagon igne ve emodeks verdi 3 ayda onu kullandı çok şükür düzeldi
Bizde sadece emodex var .Peki spermiyogram da yaptirdiniz mi hasar dusunce dogru orantili yukseliyor mu yoksa zaman mi aliyor merak ediyorum canim cok soru soruyorum ama kusura bakma

Bizde sadece emodex var .Peki spermiyogram da yaptirdiniz mi hasar dusunce dogru orantili yukseliyor mu yoksa zaman mi aliyor merak ediyorum canim cok soru soruyorum ama kusura bakma
Yok cnm sor tabi bak aradaki farka geçen hafta konuşmuştuk seni etiketlemeyi unutmuşum cnm 5 milyondN 82 milyona çıktı hareket %70

Yaa super gercekten cok sevindim guzel gunler yakinda demek ki masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…