Follik asit kullan bence mutlaka canim gecikmedenİnşallah cnm benim ne yapmam lazım kadın dogumcuya gidip ovulasyonumumu hesaplatayım acaba ya da folik asit falan mı içeyim
Ovulasyon icin netten test al bence ama genel kontrol icin git yumurtaliklarina baktir hormon ve kan değerlerine mesela bende B 12 eksikligi var gebelikte cok onemliİnşallah cnm benim ne yapmam lazım kadın dogumcuya gidip ovulasyonumumu hesaplatayım acaba ya da folik asit falan mı içeyim
Torpille çıktı cnm çogu doktora gittik rapor yazamayız dedi eşim torpil buldu yani gayette güzel çıkıyormuşRaporu nasil cikardiniz canim? Evet yaa bana dedi ki tahlil yap gonder 2 haftada yazarim
Tamam cnm bi an önce halledeyim pazartesi gideyim yoksa regl 3. Günü mü gitmem gerekOvulasyon icin netten test al bence ama genel kontrol icin git yumurtaliklarina baktir hormon ve kan değerlerine mesela bende B 12 eksikligi var gebelikte cok onemli
Tamam cnm teşkkürlerFollik asit kullan bence mutlaka canim gecikmeden
Regline cok varsa bekleme git kana baktir folik asit verirler en azindan vitamin eksikliğin varsa hemen alirsin gerekirse reglide de gidersinTamam cnm bi an önce halledeyim pazartesi gideyim yoksa regl 3. Günü mü gitmem gerek
O nasil oluyorTorpille çıktı cnm çogu doktora gittik rapor yazamayız dedi eşim torpil buldu yani gayette güzel çıkıyormuş
Başhekimin yakın ark sayesinde oldu cnm torpil yaniO nasil oluyor
Tamam cnm saol ben folic asiti şimdiden alayım ay inşallah rabbim banada nasip eder 4 buçuk yıllık evliyizRegline cok varsa bekleme git kana baktir folik asit verirler en azindan vitamin eksikliğin varsa hemen alirsin gerekirse reglide de gidersin
Belki bize de igne verilecek hayirlisiBaşhekimin yakın ark sayesinde oldu cnm torpil yani
çogu arkadaş parayla alıyor malesef umarım güzellikle rapor yazarlarBelki bize de igne verilecek hayirlisi
Insallahçogu arkadaş parayla alıyor malesef umarım güzellikle rapor yazarlar
Bize promotil m forte yazmış cnmKizlar merhaba
Esimde dna hasari %11.52 cikti yani dna hasari yok. Kaan aydos dna hasari olmayanlara nasil birvtedavi uyguluyor bilenler var mi?
size kac gunde cevap verdi canim?Bize promotil m forte yazmış cnm
2 hafta cnmsize kac gunde cevap verdi canim?
canım nasılsın merak ettım senıBizi bizden başka kimse anlamaz ben aşılama yaptırdığım zaman Görümceme demiştim aşılama yaptık sonucunu bekliyoruz inşaallah pozitif olur demiştim. Verdiği cevap inşaallah normal yolla çocuğunuz olur ona dua ediyoruz demişti. Çok sinir olmuştum o beğenmedikleri aşılamayı geçin üç aşılama üç tüp bebek tutmadı insan sonuç beklerken böyle bişey der mi ya... Tüp bebek tedavisi olduk geçen yıl sonuç negatif çıktı haber verdim negatif beklemeyin Ümit etmeyin olmadı dedim. İki gün sonra görümcem aradı evde mısınız bebek eşyaları gönderecem kargoyla demez mı ya Allah'ım küfreder gibi istemiyorum dedim olunca yollayın Allah'ım varya ya sabır çekiyorum
keser tabiKizlar bizim 2 haftada 4 ten 7.34 e cikmis fsh klomenle testosteron da normalden baya yukselmis. Kaan hoca napiyo boyle durumlarda klomeni keser mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?