Sperm DNA Hasarı

Elzem08

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
165
35
18
28
Arkadaşlar bugün DNA hasarının %65 olduğunu öğrendik. Buna dair bir şey yapılabilir mi? Yardımcı olur musunuz

Merhaba,
Iyi bir ürolog ile görüşün. Eşiniz yakın zamanda enfeksiyona neden olan bir hastalık geçirdi mi? Idrar yolu enfeksiyonu icin tahlil yaptırın.

Sağlıklı beslenme, düzenli yürüyüş, testislerin ısınmasını önleyecek şekilde yaşama ve giyinme (çok oturmama ve bol iç çamaşırı giyme), Proxeed Plus, Impryl, Ubiquinol Q10 gibi vitamin ve amino asit takviyelerinin faydası oluyor. Sigara ve içki kullanımı tamamen bırakılmalı. Bu şekilde en az 3-4 ay yaşayıp, DNA hasar testini tekrarlayın.

DNA hasarı olan sperm seçimi için laboratuvarda PICSI ve IMSI yöntemleri kullanılabilir.

Şimdi farkettim, biz sizinle özelden konuşuyormusuz zaten :)

Arkadaşlar bugün DNA hasarının %65 olduğunu öğrendik. Buna dair bir şey yapılabilir mi? Yardımcı olur musunuz
Merhaba bizim %22 iydi dna hasarı 2 kutu impryl kullandi eşim ve ben daha 2.kutu bitmeden hamile kaldım. İmpryl ı araştırmanızı öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…