Sperm dna hasarı

Canım ben bahçeciyi sevmedim doktoru da sevmedim iki dk muayene etti bıraktı fabrika gibi orası ticarethane resmen kaçtım ordan şuan volkan turan ile devam ediyorum
Hiç duymadım o doktoru. Özkan hocanın muayenesi güzel açıklayıcı her şeyi tek tek anlatıyor yaklaşımızıda güzel geldi bize. Bahçeci evet her şeye ekstra ücret sürekli zam o açıdan çok sinir bozucu ticarete dökülüyor hep ama çoğu yer aynı şekilde değil mi zaten

Orda rahim dinlendirme bile para ile çok saçma yani bu iş artık ticarete döndü her yerde şimdi bu oluşmayan embyolar ile ne açıklama yaptı hoca

Orda rahim dinlendirme bile para ile çok saçma yani bu iş artık ticarete döndü her yerde şimdi bu oluşmayan embyolar ile ne açıklama yaptı hoca
Sperm dna hasar testi ve ikimizden de genetik kromozom analizi istedi onların sonuçlarını bekliyoruz canım. Evet bende rahim dinlendirme ücretine sinir olmuştum çok anlamsız gerçekten

Canım benim düşük oldu ikizlerimi kaybettim maalesef bana da işte yumurta kalitesizliği dedi benimde sigara alkol yok
Yaaa çok üzüldüm canım özür dilerim sorarak seni üzdüysem. Gerçekten çok zor her türlüsü çok zor. Allah yardımcımız olsun

Sperm dna hasar testi ve ikimizden de genetik kromozom analizi istedi onların sonuçlarını bekliyoruz canım. Evet bende rahim dinlendirme ücretine sinir olmuştum çok anlamsız gerçekten
E onlarda normal çıkar ikiniz normal olsanız bile sperm ve yumurta normal olmuyor ve farklı bir kodla oluştuğu için kalitesiz oluyor

E onlarda normal çıkar ikiniz normal olsanız bile sperm ve yumurta normal olmuyor ve farklı bir kodla oluştuğu için kalitesiz oluyor
Zaten speem dna hasarı normal geldi %15. Kromozom analizide normal gelicek gibi doğuyor içime. Bu sefer ne diyecek her ay aynı olmuyor tekrardan başlayalım sürece diyecek yüksek ihtimalle

Zaten speem dna hasarı normal geldi %15. Kromozom analizide normal gelicek gibi doğuyor içime. Bu sefer ne diyecek her ay aynı olmuyor tekrardan başlayalım sürece diyecek yüksek ihtimalle
Onlarda normal gelir doktorunuzu değiştirin yine aynı protokol gitmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…