- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Tamam söz ilk sana haber vereceğimMesajınızın Başindaki cümleleri yazmıştım da ondan üzerime alındımçünkü onlar yazılmamıştı ve yazılması gerekiyordu
Malzemeler belli evde kolayca ulaşılacak şeyler. Kolay gelsin o zamanlütfen sonucu paylaşır mısınız teolog hanım
haçan bu nasıl konu böyle.akıllara zararlıkta top 10 da yer alır kesinTabiiki geçer. Hamile bırakmayı kafasına koymuşsa önüne duvar örseniz durduramazsınız. Bazı kadınlar beton döküyor mesela ona rağmen hamile kalanlar var.
Yagmurluk tavsiye etmiştim ama merkezin bünyesine alabiliriz yagmurlukla korunma yöntemini de.
Çok hızlı bir merkez ya hemen herşeyi düşünmüşYagmurluk tavsiye etmiştim ama merkezin bünyesine alabiliriz yagmurlukla korunma yöntemini de.
Tabiki de evetSpermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
Hemen bu adetten sonra başıma gelebilir hazırım ben.
tebrik ediyorumDuyarlılığınız için. Hepsi dalga geçmiş Kadın kadının düşmani. Ve kinadiklari başlarına gelmeden de bu dünyadan göçüp gitmeyecekler.
Organik bir şey kalmadı ki her şey hormonlu. Kumda sıkıntı yoksa çimentoda mı bilinmez. İşçiler de doğru dürüst çalışmıyor şimdi bütün suç malzemeden çalan müteahhidin olamaz. Konu neydi yaaDeniz kumudur o. Ondan geciyordur
Arkadaşım boşa mı kurduk kot bebek merkezlerini. Bilmeden etmeden evde yapın diyorsunuz hemen. Lütfen bu konuda uzman değilseniz insanları yaniltmayin.Malzemeler belli evde kolayca ulaşılacak şeyler. Kolay gelsin o zamanlütfen sonucu paylaşır mısınız teolog hanım
Aklımızı kapının dışında bırakıp girdik, çıkınca alıp devam ediyoruz hayata mecbur.haçan bu nasıl konu böyle.akıllara zararlıkta top 10 da yer alır kesin
Hizmette kusursuzluk temel ilkemiz.Çok hızlı bir merkez ya hemen herşeyi düşünmüş
Yani hala yanıt derdindesinLütfen biri düzgün bir üslupla yanıtlayabilir mi?
Ağustosta da aynı soruyu sormuşsunuz 1 ay sonra tekrar aynı soru, madem bu kadar korkuyorsunuz sevişmeyinLütfen biri düzgün bir üslupla yanıtlayabilir mi?
Modern Tıbba Rahmet okutacak bi konu açtın ne diyelim ki?Lütfen biri düzgün bir üslupla yanıtlayabilir mi?
Bilemiyorum ki insan tedirgin oluyor regl olmadan da kafamdan atamayacağım galibaModern Tıbba Rahmet okutacak bi konu açtın ne diyelim ki?
Nihihahahhhaah öldüm gülmektenGeçer ablacım hatta git test yap %1000000 hamilesin . Süzme işlemi iyi.olduğundan sarısın mavi gözlü kıvırcık bi oğlun olacakbu arada donun pamukluysa çok şanslısın
Allah ım gülmek istiyorsanız yorumları okuyun çok komik yawOff buna yıkıldım ya
Allah ım gülmek istiyorsanız yorumları okuyun çok komik yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?