- 25 Temmuz 2013
- 13.358
- 54.557
- 798
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten. Cahilliğin bu kadarı. Bu konuyu çıktığım programlarda böyle yapanlar da var diye anlatacağım kusura bakmayın. Yakında televizyon programlarında bazı soruları cevaplarım ücretsiz.Hanı ben kemik kuvvet versin güc versin delsin geçsin diye seyttim di
Hahah ama ben o meşhurrr soruyu sormak istiyorumBundan sonraki sorular ücret dahilinde cevaplanabilir maalesef.
Hanımefendi kimin kimden geçtiği önemli değil, biz kot bebeği yaparız gerisi size kalmış.Hahah ama ben o meşhurrr soruyu sormak istiyorum
Kot mu spermden geçer
Sperm mi kotu deler geçer
II peki anneye mi bezetiyorsunuz babaya mıHanımefendi kimin kimden geçtiği önemli değil, biz kot bebeği yaparız gerisi size kalmış.
En yakın kot merkezi arayışına girdim teşekkür ederimHanimefendi kendi başınıza denemeyin lütfen. Kot bebek merkezlerimizi ziyaret ederek her türlü sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.
gördüm parem gördümm hemen önlemleri aldım ve arayışa girdimMinnosum okudun mu artemisi kendi başına deneme uzman eşliğinde olsa daha iyi olur
Ödemeyi kim yapıyorsa ona benziyor aslinda. Para-düdük ilişkisi burada da karşımıza çıkıyor maalesef bir doğa kanunu olarak.II peki anneye mi bezetiyorsunuz babaya mımümkünse bana benzer yapın
Canım böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Aklın alıyor mu senin böyle bir şeyi ?Neden böyle söylüyorsunuz size cidden bir soru sordum
Üstüne yağmurluk giy Bibi.Ama biz bebek istemiyoruz bugünde kot giymiştim öff ya
Anasını bile ağlatırSpermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
Arkadaşım biz kot bebek merkezleri kuruyoruz burada siz hala gelmiş olabilir mi diyorsunuz. Bilime inanin lütfen.Canım böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Aklın alıyor mu senin böyle bir şeyi ?
Yaşı küçük kızlar da gebelik nasıl oluşur, sperm nedir, meni nedir, yumurta nedir, ne zaman yumurtlama olur, döllenme nasıl bir süreçtir öğrenmeden sevişmesin lütfen. Sonra korkudan üç buçuk atıyorlar.Herkes dalga geçmiş. Kız belli ki yaşı küçük. Hamile kalmazsın korkma.
KesinlikleYaşı küçük kızlar da gebelik nasıl oluşur, sperm nedir, meni nedir, yumurta nedir, ne zaman yumurtlama olur, döllenme nasıl bir süreçtir öğrenmeden sevişmesin lütfen. Sonra korkudan üç buçuk atıyorlar.
Hamilelikle ilgisi bilgisi yok ama.sevismeyi biliyor bu işi yapacaksa yaşı küçük büyük önce ben ne yapıyorum diye bir kendine gelsin öğrensin hamilelik nasıl.olur diyeHerkes dalga geçmiş. Kız belli ki yaşı küçük. Hamile kalmazsın korkma.
Valla bende uzun zamandır bu kadar gülmemiştimCatlak-kurabiye Minnosprenses C Capanin Gururu Teyom MssPARE PlutonMerkez kızlar 14 sayfayı okuttunuz bana helal olsun karnıma ağrı girdi altıma yapmadan bitti şükür
Siz ve konu sahibesine teşekkürler o haldeValla bende uzun zamandır bu kadar gülmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?