Sperm geçer mi?

Herkes dalga geçmiş. Kız belli ki yaşı küçük. Hamile kalmazsın korkma.

tebrik ediyorum Duyarlılığınız için. Hepsi dalga geçmiş Kadın kadının düşmani. Ve kinadiklari başlarına gelmeden de bu dünyadan göçüp gitmeyecekler.

Kadın kadının düşmanı kadın kadının kurdu kinadiniz başınıza gelsin dalga geçtiniz ciddi cevaplar vermediniz vsvs kimse kusura bakmasın ama konu tami tamına dalga geçmelik hep yazarım madem bilgin yok seks yapma arkadaş bu kadar bilinçsizlik fazla hangi yüzyıl da yaşıyoruz ki ya pantolondan sperm geçer mi yazarken hiç mi utanmadiniz ya seks yapmayın arkadaş araştır sonra seks yap korumasız ilişki yaşayıp 3 tane ertesi gün hapı içen biri vardı oda adet olmadığı için supheliydi hormonun içine etmişsiniz sonra adet bekleyin prezervatif üretiliyor hemde her türlüsü

Mesajimi ciddiye almadınız inşallah?

Yok genel olarak söylemek istedim
Mesajınızın Başindaki cümleleri yazmıştım da ondan üzerime alındım çünkü onlar yazılmamıştı ve yazılması gerekiyordu
Allahım çok kınadım, Litfen hemen başıma gelsin, amin
Malzemeler belli evde kolayca ulaşılacak şeyler. Kolay gelsin o zaman lütfen sonucu paylaşır mısınız teolog hanım

Yazanlar olacak mutlaka diye söylemek istedim

Bu arada Teo için yazdıklarıniza cevap vermek istedim evdeki malzemeleri bol bol kullanıyoruz hemde malzemeden çalmadan ama sonuç hüsran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…