@Catlak-kurabiye @MinnosPrenses C Capanin Gururu TeyomMssPARE PlutonMerkez kızlar 14 sayfayı okuttunuz bana helal olsun karnıma ağrı girdi altıma yapmadan bitti şükür
Ben yazarken altıma yapacaktım@Catlak-kurabiye @MinnosPrenses C Capanin Gururu TeyomMssPARE PlutonMerkez kızlar 14 sayfayı okuttunuz bana helal olsun karnıma ağrı girdi altıma yapmadan bitti şükür
Zeki hatunlar dolu burası ya, cidden harika espriler döndü@Catlak-kurabiye @MinnosPrenses C Capanin Gururu TeyomMssPARE PlutonMerkez kızlar 14 sayfayı okuttunuz bana helal olsun karnıma ağrı girdi altıma yapmadan bitti şükür
Ama biz bebek istemiyoruz bugünde kot giymiştim öff ya
Herkes dalga geçmiş. Kız belli ki yaşı küçük. Hamile kalmazsın korkma.
Çok teşekkür ederim gerçekten sorunun cevabı haricinde 15 sayfa dalga geçilmişHerkes dalga geçmiş. Kız belli ki yaşı küçük. Hamile kalmazsın korkma.
Çok teşekkür ederim öyle zaten eğlendilerse ne mutlu onlara
tebrik ediyorumDuyarlılığınız için. Hepsi dalga geçmiş Kadın kadının düşmani. Ve kinadiklari başlarına gelmeden de bu dünyadan göçüp gitmeyecekler.
Rambo spermler geçebiliyor ciddiyim bakSpermler kot pantolondan geçip hamile bırakabilir mi?
Sevişecek yaşa geldiyse ve İnterneti aktif kullanıyorsa emin olun bu soruyu sormayacak kadar büyümüştür.Herkes dalga geçmiş. Kız belli ki yaşı küçük. Hamile kalmazsın korkma.
Allahım çok kınadım, Litfen hemen başıma gelsin, amin
tebrik ediyorumDuyarlılığınız için. Hepsi dalga geçmiş Kadın kadının düşmani. Ve kinadiklari başlarına gelmeden de bu dünyadan göçüp gitmeyecekler.
Büyüğümsünüz
Neyseki yapmadıkBen yazarken altıma yapacaktım
Her eve lazım, maaşallah sizeZeki hatunlar dolu burası ya, cidden harika espriler döndü
Deniz kumudur o. Ondan geciyordurTabiiki geçer. Hamile bırakmayı kafasına koymuşsa önüne duvar örseniz durduramazsınız. Bazı kadınlar beton döküyor mesela ona rağmen hamile kalanlar var.
Mesajimi ciddiye almadınız inşallah?Kadın kadının düşmanı kadın kadının kurdu kinadiniz başınıza gelsin dalga geçtiniz ciddi cevaplar vermediniz vsvs kimse kusura bakmasın ama konu tami tamına dalga geçmelik hep yazarım madem bilgin yok seks yapma arkadaş bu kadar bilinçsizlik fazla hangi yüzyıl da yaşıyoruz ki ya pantolondan sperm geçer mi yazarken hiç mi utanmadiniz ya seks yapmayın arkadaş araştır sonra seks yap korumasız ilişki yaşayıp 3 tane ertesi gün hapı içen biri vardı oda adet olmadığı için supheliydi hormonun içine etmişsiniz sonra adet bekleyin prezervatif üretiliyor hemde her türlüsü
Yok genel olarak söylemek istedimMesajimi ciddiye almadınız inşallah?
Mesajınızın Başindaki cümleleri yazmıştım da ondan üzerime alındımYok genel olarak söylemek istedim
Malzemeler belli evde kolayca ulaşılacak şeyler. Kolay gelsin o zamanAllahım çok kınadım, Litfen hemen başıma gelsin, amin
Yazanlar olacak mutlaka diye söylemek istedimMesajınızın Başindaki cümleleri yazmıştım da ondan üzerime alındımçünkü onlar yazılmamıştı ve yazılması gerekiyordu
Malzemeler belli evde kolayca ulaşılacak şeyler. Kolay gelsin o zamanlütfen sonucu paylaşır mısınız teolog hanım
İnşallah hayırlı en kısa zamanda kavuşursunuzYazanlar olacak mutlaka diye söylemek istedim
Bu arada Teo için yazdıklarıniza cevap vermek istedim evdeki malzemeleri bol bol kullanıyoruz hemde malzemeden çalmadan ama sonuç hüsran
Amin inşallahİnşallah hayırlı en kısa zamanda kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?