Ali ertan beyı duydum Allah şifa versın esınızın hızı ılerı hızı sıkıntılıBize doktor proxeed plus diye bi ilaç verdi canım Ali ertan okatan yaptı ameliyatıı fatih devlet hastanesinde ama çok iyi bir doktor diyorlar özel hastaneye de gidebilirmiş
İşte bende orayı anlamadım sadece % işareti var kaç olduğu yazmıyor ama doktor iyi dedi ali ertan okatan en son verdiği ilaç proxeed plus onu kullanıyo eşim bu test sonuçlarını 10. Ayda verdi tekrar baktır diyorum bende eşine işteHızlı o mı eger sıfırsa bızım gıbı
Hiç yok demej bnım esımde de boyle canım 10.ayda verdıyse buyuk ıhtımal duzelme vardır test nerde verıyorsunuz medıkalpark takını önerıyolarİşte bende orayı anlamadım sadece % işareti var kaç olduğu yazmıyor ama doktor iyi dedi ali ertan okatan en son verdiği ilaç proxeed plus onu kullanıyo eşim bu test sonuçlarını 10. Ayda verdi tekrar baktır diyorum bende eşine işte
Nezaman ameliyat oldu esınız nekadar gectı uzerındenAli ertan beyı duydum Allah şifa versın esınızın hızı ılerı hızı sıkıntılı
Iyı goxukuyor dedım ama ilerı hareket hiç yokmuş yanlış demiş oldum ilerı hareket içün ilac takvıye gerekıyorGayet ıyı gozukuyor sonuclar hangi doktora gıdıyorsunuz
Rabbim yar yardımcınız olsun şifa versın ünşAllah morfolojıde sıkıntı varsa evıcap 200 bnım eşimünki o 1 dı kullandı iki oldu istersenız dr sorup içünCanım benim eşimde toplam sperm sayısı 16 milyon morfoloji çıkmadı testlerde az olduğu için hareket %30 doktorumuz klomen Trental ve proxymen takviyesi verdi bende kendim doğal macunlar hazırladım 1 ay sonra tekrar kan 3 ay sonra sperm tahlili verecekmişiz
Şuan gördum 9 ay olmuş bnce esınız hmn gıdıp bı test bersın bı bakın degerler artmısmı ve arttıyse sızde ovulasyon testını kullanınBenim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 9 ay önce ameliyattan 6 ay sonra normal yolla olur dedi dr ama hala birşey yok maalesef ve benim 4 senem bitti 5. Seneye girdim
28 haziran 2018 de oldu yani 6. Ayda oldu ameliyat 10. Ayda bu sperm sonucu çıktı 1.5 ay önce tekrar gitti proxeed verdi işteNezaman ameliyat oldu esınız nekadar gectı uzerınden
Bende düşünüyorum ov. Testini hiç kullanmadım bu aydan geçti önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorumŞuan gördum 9 ay olmuş bnce esınız hmn gıdıp bı test bersın bı bakın degerler artmısmı ve arttıyse sızde ovulasyon testını kullanın
Proxeed faydalı ama ondan daha faydalı promen k arastırın bnce bıtınce ondan alın istersenız veya emodex ama ilk olarak eşiniz bı test versın28 haziran 2018 de oldu yani 6. Ayda oldu ameliyat 10. Ayda bu sperm sonucu çıktı 1.5 ay önce tekrar gitti proxeed verdi işte
Kullanın kullanın etkılı oluyorBende düşünüyorum ov. Testini hiç kullanmadım bu aydan geçti önümüzdeki ay kullanmayı düşünüyorum
Ve kecınıynuzu hunnap alın en ıysı oKullanın kullanın etkılı oluyor
Evet onu alıyorum bende zaten eczane dışında güvenmiyorum pek çakşır kökü tozu aldım organik bal polen falan herşeyi veriyorum vallaVe kecınıynuzu hunnap alın en ıysı o
Rabbim şifa versın inşAllahEvet onu alıyorum bende zaten eczane dışında güvenmiyorum pek çakşır kökü tozu aldım organik bal polen falan herşeyi veriyorum valla
Canım hızı kesin olarak Argifex in düşürdüğüne emin misin peki? Morfoloji ve sayı çok iyi aslındaEşimin degerı cıktı sayı cok artmış morfolojıde ıkıye cıkmıs ama hız dusmuşyanı argıfex yerıne astalife daha mantıklı bızım içğn astalıfe alcam bn
Astalife bnce daha ıyı ılactı argıfex baktım gramları cok az emodex promen k ya gore bı fazlalıgı caksır köku oda ayrı olarak balla karıstırılıp verılebılır sız bı ay deneyın ama ben aldım almasaydım keske kullancam ama yanında astalıfe alcam , morfolojıye evıcap ve kecıboynuzu etkı ettı bnce argıfex degılCanım hızı kesin olarak Argifex in düşürdüğüne emin misin peki? Morfoloji ve sayı çok iyi aslında
Anladım canım. 1 kutu bitsin test verelim o zaman biz deAstalife bnce daha ıyı ılactı argıfex baktım gramları cok az emodex promen k ya gore bı fazlalıgı caksır köku oda ayrı olarak balla karıstırılıp verılebılır sız bı ay deneyın ama ben aldım almasaydım keske kullancam ama yanında astalıfe alcam , morfolojıye evıcap ve kecıboynuzu etkı ettı bnce argıfex degıl
Evet canım verın baktınız hiç bıse yok emodex promen k bakınAnladım canım. 1 kutu bitsin test verelim o zaman biz de
Çok sevindim canım ya benimde eşimin ilk ayı klomen ve trental ile proxymen kullanıyoruz bende kürler hazırlıyorum inşallah bizimde artar sonuçlarımız sizin eşinizin değerleri nasıldıEşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?