Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bize doktor proxeed plus diye bi ilaç verdi canım Ali ertan okatan yaptı ameliyatıı fatih devlet hastanesinde ama çok iyi bir doktor diyorlar özel hastaneye de gidebilirmiş
Ali ertan beyı duydum Allah şifa versın esınızın hızı ılerı hızı sıkıntılı

Hızlı o mı eger sıfırsa bızım gıbı
İşte bende orayı anlamadım sadece % işareti var kaç olduğu yazmıyor ama doktor iyi dedi ali ertan okatan en son verdiği ilaç proxeed plus onu kullanıyo eşim bu test sonuçlarını 10. Ayda verdi tekrar baktır diyorum bende eşine işte

Hiç yok demej bnım esımde de boyle canım 10.ayda verdıyse buyuk ıhtımal duzelme vardır test nerde verıyorsunuz medıkalpark takını önerıyolar

Rabbim yar yardımcınız olsun şifa versın ünşAllah morfolojıde sıkıntı varsa evıcap 200 bnım eşimünki o 1 dı kullandı iki oldu istersenız dr sorup içün

Benim eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu 9 ay önce ameliyattan 6 ay sonra normal yolla olur dedi dr ama hala birşey yok maalesef ve benim 4 senem bitti 5. Seneye girdim
Şuan gördum 9 ay olmuş bnce esınız hmn gıdıp bı test bersın bı bakın degerler artmısmı ve arttıyse sızde ovulasyon testını kullanın

28 haziran 2018 de oldu yani 6. Ayda oldu ameliyat 10. Ayda bu sperm sonucu çıktı 1.5 ay önce tekrar gitti proxeed verdi işte
Proxeed faydalı ama ondan daha faydalı promen k arastırın bnce bıtınce ondan alın istersenız veya emodex ama ilk olarak eşiniz bı test versın

Eşimin degerı cıktı sayı cok artmış morfolojıde ıkıye cıkmıs ama hız dusmuş yanı argıfex yerıne astalife daha mantıklı bızım içğn astalıfe alcam bn
Canım hızı kesin olarak Argifex in düşürdüğüne emin misin peki? Morfoloji ve sayı çok iyi aslında

Canım hızı kesin olarak Argifex in düşürdüğüne emin misin peki? Morfoloji ve sayı çok iyi aslında
Astalife bnce daha ıyı ılactı argıfex baktım gramları cok az emodex promen k ya gore bı fazlalıgı caksır köku oda ayrı olarak balla karıstırılıp verılebılır sız bı ay deneyın ama ben aldım almasaydım keske kullancam ama yanında astalıfe alcam , morfolojıye evıcap ve kecıboynuzu etkı ettı bnce argıfex degıl

Anladım canım. 1 kutu bitsin test verelim o zaman biz de

Eşimde test yaptırdı argifex 2. kutuyu bitirdikten sonra. Çok güzel haberler verdiler. Hız ve sayı arttı sonuçlar için çok olumlu dediler, 3. kutuya başlayacak eşim
Çok sevindim canım ya benimde eşimin ilk ayı klomen ve trental ile proxymen kullanıyoruz bende kürler hazırlıyorum inşallah bizimde artar sonuçlarımız sizin eşinizin değerleri nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…