Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşAllah , sayımız ıkıncı ayda arttı ama hareket oldugu yerde kaldı bızde varıkosel var o etken onu yok etmemız gerekıyor ve ıkı taraftada varmış
Belki de varikosel olduğu için artmamistir canım, yani ilaç o soruna etki etmemiş olabilir belki. Çünkü benim arkadaşım tüp bebekle sahip oldu bebeğine. Onlar da çok ilaç kullandı fayda etmemişti. Meğer varikosel varmış, ameliyatla sperm alıp tüp bebek yaptılar. Tam bir mucize :)

Merhaba bizde proxdeede yeni başladık ileri hareket %7bizimde size yararsa mutlaka yazmanızı rica ederim bende yazacağım
Merhaba bizim son tahlilde %0 dı ileri hareketimiz sadece 1 ay düzensiz şekilde kullandı eşim proxeed ı bugün tahlil verdi ve %2 olmuş ileri hareket bana sorarsan eğer bence etki ediyo cnkü biz 1 ay düzensiz kullandık ve %2 olduysa bence etkisi var ilacın

Canım senın esın varıkosel ameliyatı oldu ve kac ay gectı uzerınden hızı ıkı mi olmuş

Sonucları aldık yıkım ilaclar hiçbır işe yaramamış hmde hiç

Eklentiler

• b1dafae3-2dcd-4736-a135-a03396b440c3.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 128
Canım siz ameliyat olmak istemiyordunuz sanırım ama belki de ameliyat olunca düzelir herşey çünkü bu varikosel sağlıklı sperm oluşumu etkiliyor belki ameliyat olunca değişebilir gerçi siz zaman da kaybetmek istemiyorsunuz

Doktorla görüşmüş ve doktor harekette tesırlı olabılır ama morfoloji sekılde pekte olmayabılır demiş napcagımk sasırdım

Canım dün de dediğim gibi, bence varikoselden dolayı ilaçlar yaramıyor Çünkü sadece argifex için demiyorum ama ciddi yükselişler oluyor ama varikosel olunca illaki ameliyat gerekiyor. Canını sakın sıkma, çaresiz bir dert değil

10. Aydan gidiyoruz canım evet ileri hareket %2 olmuş 0 dı
Doktor ama morfoloji 1 oyuzden sekıl bozujluguna varıkosel ameliyatı cokta etken degıldır demiş tüp bebek aşılama düşündbılırsınız demişler

Bir kez aşılama deneseniz
Hiç hareket yokken şansımız yok boluna hormon ılacı almak istemıyorum cunkı dort kere aldım ve sorunu bılmeden doktor yumurtlama catlama yapmak için boşuna bana hormon verdı oysa catlamada sorun yoktu bursa gızem Yıldırım

Ay canım ya.. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Ay canım ya.. Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Eşim ameliyat olup kurtulalım dıyor bnde olalım dıyorum şimdı de ıyı doktor arastırıyorum bursada ünidekş doktorlar cok gec verıyor 23 une verdıler randevuyu

Eşim ameliyat olup kurtulalım dıyor bnde olalım dıyorum şimdı de ıyı doktor arastırıyorum bursada ünidekş doktorlar cok gec verıyor 23 une verdıler randevuyu
Madem karar verdiniz, gerisi gelir o zaman. Geç olsun güç olmasın, sonu güzel olsun canım

Anladım ama daha büyük bir oran bekliyordum inş düzensiz kullanmadan azdır sadece bu arada hareketlilik için l arginin takviyesi de gerekiyormş ibrahim saraçoğlınun videolarnda ve bu vitaminin açıklamalarında da var sipariş versk eczaneye ona da başlayacak eşim 2ay sonra gb test düşünüyorz işe yarar bişey olursa heryere yazacağım

Kesinlikle yaz canım bende bekliyorum sonuçlarını inşallah hayırlısı olur evet az bi artış olmuş ama düzenli kullanmamasına bağlıyorum ben birde eşim hafta da 1 akşam alkol aliyo maalesef onu bıraktıramıyorum ona o yüzden etkisi olmadı çok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…