Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz anlamıyorsunuz beni gerçekten ben sizi engellemedim vaktime yazık gerçekten

sizin kesınlıkle ilacı kullandıgınızı düşünmüyorum ve surekli o medıkali önerıyorsunuz yok iki ayda şukadar yarar görduk gıbı ümitlendırıyorsubuz burdakı herkes caresız bunu cok ıyı bıldıgınız içün bn ısrarla dıyorum ben bı hata yaptım ve alın demıyorum promen k ve emıdex içerıgıne bi bakın nekadar kapsamlı ve gramlar faZla ama argıfex te cok takvıye var gıbı gramlar cok az ıyıce arastırın ve bnım gıbı hata yapmasınlarrr ,, siz profılınızı neden kapattınız buna cvp vermedınız var var yaralar var ,,,,

Siz anlamıyorsunuz beni gerçekten ben sizi engellemedim vaktime yazık gerçekten
Pekı bu ne:))) dha once tum yazdıklarınıza ulasıyordum şimdı neden cunkı reklam yaptıgınız ordan anlasılıyordu

Eklentiler

• IMG_5142.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 54
Bakın anlamıyorsunuz ki beni, farkında da değilsiniz eşim kullanıyor hala diyorum, engellemedim diyorum ama kime diyorum inşallah istediğiniz mutlu sonuçları alırsınız ben de sizinle aynı kulvardayım siz kabul etmeseniz de. Allah herkesin gönlüne göre versin iyi günler size

Amin Rabbim herkese gönlündeki gibi versin siz kötusunuz demıyorum, argıfex içün medıkal önerısınde bulunuyorsunuz tşkederim ,dedıgınız gıbı doktor dıyor ve bızlerde bunu almak istersek alıyoruz sızde medıkal önerısı yaparak bizi yönlendırıyorsunuz sadece bnım kızdıgım bu ilacı kullanmadan keske bu tarz yorumlar yapılmayıp medıkal önerısı varsa ınun yapılmAsı çunkı vok ümitlenıyoruz ve sınra fıs cıkınca şok oluyoruz bnım oldugum gıbı Argıfex inşAllah dger kullananlara yarar bıze yaramadı , belkı promen k emodex te yaramaz bılemem ama gram olarak argıfexten daha ıyı gıbıler ondan kolay gelsın

Kızlar argıfex nasıl işe yaradı mı eşlerınızde sonuclar nasıl

Kızlar argıfex nasıl işe yaradı mı eşlerınızde sonuclar nasıl
Test yaptırmadık, ilk kutu bitmek üzere. Ama eşim kendisi farklılık hissettiğini söylüyor (enerji bakımından) tabi ki benim için önemli olan test..

Hadı hayırlısı inşAllah test nezamN yAptırcaksınız
Kutu tamamen bitince diyor eşim. Zaten şöyle bir şey var. Sperm kendini 72 günde yeniliyormus, bu ilaç ilk aydan etki etse bile testte çıkmaz. Ama biz daha önceden de ilaç ve takviye kullandık bakalım onların etkisi olmuş mu. Çünkü hiçbir ilacın etkisi sperm testine ilk ay yansımaz diyor doktorlar. Kendini üç ayda yenilediği için yani.

Doğru haklısınız ama bızım sayımız 18 milyondu 38 milyon oldu ıkıncı ayda artıslar da olabılıyor ama genelde üç ayda yenılenıyor

Merhaba bizde proxdeede yeni başladık ileri hareket %7bizimde size yararsa mutlaka yazmanızı rica ederim bende yazacağım

Hız maalesef hıc bır etkı göremedık ama hafta içü vercez test bakalım neler olmuş durumu yazarım
İnşallah iyi çıkar Ama sayının fazla olması umudu arttırır demişti doktor. Çünkü artan her sayı hareketsizliğin açığını kaparmış.

İnşallah iyi çıkar ❤ Ama sayının fazla olması umudu arttırır demişti doktor. Çünkü artan her sayı hareketsizliğin açığını kaparmış.
Bıze de tam tersı soylendı bır sperm olsun ama hareket yojsa hiç bır işe yaramaz o yuzden hareket çok çok önemli tüp bebekte de önemli

Bıze de tam tersı soylendı bır sperm olsun ama hareket yojsa hiç bır işe yaramaz o yuzden hareket çok çok önemli tüp bebekte de önemli
Evet tüp bebekte öyleymiş. Ama doğal yolla denerken sayı yükselirse hız da yukselirmis. Valla olsun da işin tıbbi kısmı beni bağlamaz :) Allah gönlümüze göre versin.

Evet tüp bebekte öyleymiş. Ama doğal yolla denerken sayı yükselirse hız da yukselirmis. Valla olsun da işin tıbbi kısmı beni bağlamaz :) Allah gönlümüze göre versin.
Amin inşAllah , sayımız ıkıncı ayda arttı ama hareket oldugu yerde kaldı bızde varıkosel var o etken onu yok etmemız gerekıyor ve ıkı taraftada varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…