Siz anlamıyorsunuz beni gerçekten ben sizi engellemedim vaktime yazık gerçektenBnde zaten bnde ki durumunu soyluyorummmm yaramadııııı onunyerıne baska ılac alcam kullanmak isteyenler bıdaha dusunsun dıyorum alacak olanları zorlayamam almak isteyenler alır tabıkı ama kullanmadıgınız ilaclar hakkında kullanmış gıbı bılgı verenlerın vah hallerıne Allah var ,,, ve sızzz neden bnım eskı yazmıs oldugunuz yazılara ulasmamı engelledınız demek varmış yara
sizin kesınlıkle ilacı kullandıgınızı düşünmüyorum ve surekli o medıkali önerıyorsunuz yok iki ayda şukadar yarar görduk gıbı ümitlendırıyorsubuz burdakı herkes caresız bunu cok ıyı bıldıgınız içün bn ısrarla dıyorum ben bı hata yaptım ve alın demıyorum promen k ve emıdex içerıgıne bi bakın nekadar kapsamlı ve gramlar faZla ama argıfex te cok takvıye var gıbı gramlar cok az ıyıce arastırın ve bnım gıbı hata yapmasınlarrr ,, siz profılınızı neden kapattınız buna cvp vermedınız var var yaralar var ,,,,Ben sizinle dalga geçiyorum kabullenmedim asla, sizin kafa yapınız çok değişik. Bu ürünü önererek mi alıyorsunuz ki doktor yazıyor biz de faydasını gördük, sizinle harcadığım vaktime yazık. Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz yok promen alın yok emodex alın ben alın demedim asla, iyi geldi çok memnunuz dedim ama siz ısrarla alın diyorsunuz. Nokta...
Pekı bu ne:))) dha once tum yazdıklarınıza ulasıyordum şimdı neden cunkı reklam yaptıgınız ordan anlasılıyorduSiz anlamıyorsunuz beni gerçekten ben sizi engellemedim vaktime yazık gerçekten
Bakın anlamıyorsunuz ki beni, farkında da değilsiniz eşim kullanıyor hala diyorum, engellemedim diyorum ama kime diyorum inşallah istediğiniz mutlu sonuçları alırsınız ben de sizinle aynı kulvardayım siz kabul etmeseniz de. Allah herkesin gönlüne göre versin iyi günler sizesizin kesınlıkle ilacı kullandıgınızı düşünmüyorum ve surekli o medıkali önerıyorsunuz yok iki ayda şukadar yarar görduk gıbı ümitlendırıyorsubuz burdakı herkes caresız bunu cok ıyı bıldıgınız içün bn ısrarla dıyorum ben bı hata yaptım ve alın demıyorum promen k ve emıdex içerıgıne bi bakın nekadar kapsamlı ve gramlar faZla ama argıfex te cok takvıye var gıbı gramlar cok az ıyıce arastırın ve bnım gıbı hata yapmasınlarrr ,, siz profılınızı neden kapattınız buna cvp vermedınız var var yaralar var ,,,,
Amin Rabbim herkese gönlündeki gibi versin siz kötusunuz demıyorum, argıfex içün medıkal önerısınde bulunuyorsunuz tşkederim ,dedıgınız gıbı doktor dıyor ve bızlerde bunu almak istersek alıyoruz sızde medıkal önerısı yaparak bizi yönlendırıyorsunuz sadece bnım kızdıgım bu ilacı kullanmadan keske bu tarz yorumlar yapılmayıp medıkal önerısı varsa ınun yapılmAsı çunkı vok ümitlenıyoruz ve sınra fıs cıkınca şok oluyoruz bnım oldugum gıbı Argıfex inşAllah dger kullananlara yarar bıze yaramadı , belkı promen k emodex te yaramaz bılemem ama gram olarak argıfexten daha ıyı gıbıler ondan kolay gelsınBakın anlamıyorsunuz ki beni, farkında da değilsiniz eşim kullanıyor hala diyorum, engellemedim diyorum ama kime diyorum inşallah istediğiniz mutlu sonuçları alırsınız ben de sizinle aynı kulvardayım siz kabul etmeseniz de. Allah herkesin gönlüne göre versin iyi günler size
Test yaptırmadık, ilk kutu bitmek üzere. Ama eşim kendisi farklılık hissettiğini söylüyor (enerji bakımından) tabi ki benim için önemli olan test..Kızlar argıfex nasıl işe yaradı mı eşlerınızde sonuclar nasıl
Hadı hayırlısı inşAllah test nezamN yAptırcaksınızTest yaptırmadık, ilk kutu bitmek üzere. Ama eşim kendisi farklılık hissettiğini söylüyor (enerji bakımından) tabi ki benim için önemli olan test..
Kutu tamamen bitince diyor eşim. Zaten şöyle bir şey var. Sperm kendini 72 günde yeniliyormus, bu ilaç ilk aydan etki etse bile testte çıkmaz. Ama biz daha önceden de ilaç ve takviye kullandık bakalım onların etkisi olmuş mu. Çünkü hiçbir ilacın etkisi sperm testine ilk ay yansımaz diyor doktorlar. Kendini üç ayda yenilediği için yani.Hadı hayırlısı inşAllah test nezamN yAptırcaksınız
Doğru haklısınız ama bızım sayımız 18 milyondu 38 milyon oldu ıkıncı ayda artıslar da olabılıyor ama genelde üç ayda yenılenıyorKutu tamamen bitince diyor eşim. Zaten şöyle bir şey var. Sperm kendini 72 günde yeniliyormus, bu ilaç ilk aydan etki etse bile testte çıkmaz. Ama biz daha önceden de ilaç ve takviye kullandık bakalım onların etkisi olmuş mu. Çünkü hiçbir ilacın etkisi sperm testine ilk ay yansımaz diyor doktorlar. Kendini üç ayda yenilediği için yani.
Merhaba bizde proxdeede yeni başladık ileri hareket %7bizimde size yararsa mutlaka yazmanızı rica ederim bende yazacağımMerhaba sanırım trabzonlusunuz bende trabzonluyum ve benim eşimin de sperm sayısında değil ama hareketliliğinde sıkıntı var %4 ileri hareketi bizde proxeed kullanıyoruz 1 aydır hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bu mübarek gecede
Tabi ki yazacağım :) Haftaya test yaptıracağız.Merhaba bizde proxdeede yeni başladık ileri hareket %7bizimde size yararsa mutlaka yazmanızı rica ederim bende yazacağım
Hızda nasıl bir değişiklik oldu peki? Sayı da çok iyi artmış.Doğru haklısınız ama bızım sayımız 18 milyondu 38 milyon oldu ıkıncı ayda artıslar da olabılıyor ama genelde üç ayda yenılenıyor
Hız maalesef hıc bır etkı göremedık ama hafta içü vercez test bakalım neler olmuş durumu yazarımHızda nasıl bir değişiklik oldu peki? Sayı da çok iyi artmış.
Hadi inşallah sonuçlarınız güzel çıkar sizin kadar heyecanlandım merak içindeyim işe yarıyor mu diye:)Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bizimdeTabi ki yazacağım :) Haftaya test yaptıracağız.
Amin canım :) Allah gerçekten isteyen herkese versin bebişleriHadi inşallah sonuçlarınız güzel çıkar sizin kadar heyecanlandım merak içindeyim işe yarıyor mu diye:)Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bizimde
İnşallah iyi çıkarHız maalesef hıc bır etkı göremedık ama hafta içü vercez test bakalım neler olmuş durumu yazarım
Bıze de tam tersı soylendı bır sperm olsun ama hareket yojsa hiç bır işe yaramaz o yuzden hareket çok çok önemli tüp bebekte de önemliİnşallah iyi çıkar ❤ Ama sayının fazla olması umudu arttırır demişti doktor. Çünkü artan her sayı hareketsizliğin açığını kaparmış.
Evet tüp bebekte öyleymiş. Ama doğal yolla denerken sayı yükselirse hız da yukselirmis. Valla olsun da işin tıbbi kısmı beni bağlamaz :) Allah gönlümüze göre versin.Bıze de tam tersı soylendı bır sperm olsun ama hareket yojsa hiç bır işe yaramaz o yuzden hareket çok çok önemli tüp bebekte de önemli
Amin inşAllah , sayımız ıkıncı ayda arttı ama hareket oldugu yerde kaldı bızde varıkosel var o etken onu yok etmemız gerekıyor ve ıkı taraftada varmışEvet tüp bebekte öyleymiş. Ama doğal yolla denerken sayı yükselirse hız da yukselirmis. Valla olsun da işin tıbbi kısmı beni bağlamaz :) Allah gönlümüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?