pekı bu ne :)) ben okadar arastırdımkı ve argıfex ıcındeki gramlarla emıdex promen k daha fazla , reklam yapıyor olsaydım argıfex alırmıydım:) güzel destekleyıcı seyler atın sızın yaptıgınızı baskalarına atmayın reklam gıbı ,,ben bıse demıyorum, Allaha havale edıyorum reklam ve kullanmadıgınız ilacları kullanmış gıbı bızlere önerenlereBen sizi engellemedim siz böyle bir algı yaratarak diğer ürünleri kötüleyip promen ve emodexi ön olana çıkartmaya çalışıyorsunuz asıl reklam yapan sizsiniz o zaman, her doktor bu ürünleri mi yazıyor, algı operasyonu yapmayın lütfen,
:) ya sız kimle dans edıyorsunuz sıze göruntulerı atıyorum sızın dger yazmış oldugunuz hanı dger reklam yaptıgınız seylere ulasamıyorum neden daha önce ulasıyordumHani burada isim yazmıyor hanımefendi ben sizi engellesem nasıl sizinle iletişim kurabilirim
Ben argifexin firmasını arayacağım, beni kaale alıp alacaklarını bilemiyorum ama içimde kalmasın sizi şikayet edicem ama onlarda beni kaale almazlarsa kendileri bilirlerBakın evet sız getırdınız burdan da nekadar haklı oldugum çıkıyor sızın ıcın reklam yapıyor olmanızdan , argıfex kullanan kullansın ama bnce okadar para verılcwgıne dger ılacları arastırın para bosuna gıtmesın
Ben kimleyle dans etmem olay nerelere geldi sizinle muhattap da olmak istemiyorum:) ya sız kimle dans edıyorsunuz sıze göruntulerı atıyorum sızın dger yazmış oldugunuz hanı dger reklam yaptıgınız seylere ulasamıyorum neden daha önce ulasıyordum
Şikayet mi lütfen edin :)))))Ben argifexin firmasını arayacağım, beni kaale alıp alacaklarını bilemiyorum ama içimde kalmasın sizi şikayet edicem ama onlarda beni kaale almazlarsa kendileri bilirler
Şikayet mi lütfen edin :)))))
çünki gercekler cıktı ondan dımı :))Ben kimleyle dans etmem olay nerelere geldi sizinle muhattap da olmak istemiyorum
Hala reklam diyor, ben geçen sene kullandım 1 senedir neden reklama devam etmemişim o zaman:) ya sız kimle dans edıyorsunuz sıze göruntulerı atıyorum sızın dger yazmış oldugunuz hanı dger reklam yaptıgınız seylere ulasamıyorum neden daha önce ulasıyordum
Şuan çook tırstımm titrıyorum. Siz edın şikayetınızı kendı kendınıze öi şikayet etceksınız medıkal çalısanlarından bırı de sızsınız bnce:)))Ben argifexin firmasını arayacağım, beni kaale alıp alacaklarını bilemiyorum ama içimde kalmasın sizi şikayet edicem ama onlarda beni kaale almazlarsa kendileri bilirler
Medıkali reklam edıyorsunuzzz kullanmadıgınız ürunu sırf oldan alalım dıyeHala reklam diyor, ben geçen sene kullandım 1 senedir neden reklama devam etmemişim o zaman
bakın pişman olacağınız şeyler yazmayın edeyim çok istiyorsanız diyeyim ki sizin ürünüzü kötülüyorŞikayet mi lütfen edin :)))))
Evet evet benim aynen :))) töbe yarebbimŞuan çook tırstımm titrıyorum. Siz edın şikayetınızı kendı kendınıze öi şikayet etceksınız medıkal çalısanlarından bırı de sızsınız bnce:)))
:))) sızın kullanmadıgınız ilac için reklamınız nolcakk:))) pişman mı bndeki etkısı barız belli hiç bir işe yAramadı :) lütfen edın bekliyorum:)bakın pişman olacağınız şeyler yazmayın edeyim çok istiyorsanız diyeyim ki sizin ürünüzü kötülüyor
Evet bu itırafınızı bekliyordum :))) öylesınız de:)Evet evet benim aynen :))) töbe yarebbim
Saçmalıyorsunuz farkında msnızEvet bu itırafınızı bekliyordum :))) öylesınız de:)
Sizler insanların umudlarıyla oynuyorsunuz siz bunun farkında olun reklam çıkara dökülmüş hersey herneyse sızde kabul ettınız o medıkal calısanı oldugunuzu:))Saçmalıyorsunuz farkında msnız
İşte bakın hala kötülüyorsunuz hiç bir işe yaramadı diyorsunuz, sizde yaramadıysa ben napayım biz 2 aydır kullanıyoruz diyorum ama anlatamıyorum:))) sızın kullanmadıgınız ilac için reklamınız nolcakk:))) pişman mı bndeki etkısı barız belli hiç bir işe yAramadı :) lütfen edın bekliyorum:)
Bnde zaten bnde ki durumunu soyluyorummmm yaramadııııı onunyerıne baska ılac alcam kullanmak isteyenler bıdaha dusunsun dıyorum alacak olanları zorlayamam almak isteyenler alır tabıkı ama kullanmadıgınız ilaclar hakkında kullanmış gıbı bılgı verenlerın vah hallerıne Allah var ,,, ve sızzz neden bnım eskı yazmıs oldugunuz yazılara ulasmamı engelledınız demek varmış yaraİşte bakın hala kötülüyorsunuz hiç bir işe yaramadı diyorsunuz, sizde yaramadıysa ben napayım biz 2 aydır kullanıyoruz diyorum ama anlatamıyorum
Bnde zaten bnde ki durumunu soyluyorummmm yaramadııııı onunyerıne baska ılac alcam kullanmak isteyenler bıdaha dusunsun dıyorum alacak olanları zorlayamam almak isteyenler alır tabıkı ama kullanmadıgınız ilaclar hakkında kullanmış gıbı bılgı verenlerın vah hallerıne Allah var ,,, ve sızzz neden bnım eskı yazmıs oldugunuz yazılara ulasmamı engelledınız demek varmış bi yara
Ben sizinle dalga geçiyorum kabullenmedim asla, sizin kafa yapınız çok değişik. Bu ürünü önererek mi alıyorsunuz ki doktor yazıyor biz de faydasını gördük, sizinle harcadığım vaktime yazık. Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz yok promen alın yok emodex alın ben alın demedim asla, iyi geldi çok memnunuz dedim ama siz ısrarla alın diyorsunuz. Nokta...Sizler insanların umudlarıyla oynuyorsunuz siz bunun farkında olun reklam çıkara dökülmüş hersey herneyse sızde kabul ettınız o medıkal calısanı oldugunuzu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?