Gebeliğe Hazırlık Sperm hareketsizliği için argifex m kullananlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
pekı bu ne :)) ben okadar arastırdımkı ve argıfex ıcındeki gramlarla emıdex promen k daha fazla , reklam yapıyor olsaydım argıfex alırmıydım:) güzel destekleyıcı seyler atın sızın yaptıgınızı baskalarına atmayın reklam gıbı ,,ben bıse demıyorum, Allaha havale edıyorum reklam ve kullanmadıgınız ilacları kullanmış gıbı bızlere önerenlere

Eklentiler

• IMG_5142.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 26
Hani burada isim yazmıyor hanımefendi ben sizi engellesem nasıl sizinle iletişim kurabilirim
:) ya sız kimle dans edıyorsunuz sıze göruntulerı atıyorum sızın dger yazmış oldugunuz hanı dger reklam yaptıgınız seylere ulasamıyorum neden daha önce ulasıyordum

Eklentiler

• IMG_5142.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 35
Ben argifexin firmasını arayacağım, beni kaale alıp alacaklarını bilemiyorum ama içimde kalmasın sizi şikayet edicem ama onlarda beni kaale almazlarsa kendileri bilirler

:) ya sız kimle dans edıyorsunuz sıze göruntulerı atıyorum sızın dger yazmış oldugunuz hanı dger reklam yaptıgınız seylere ulasamıyorum neden daha önce ulasıyordum
Ben kimleyle dans etmem olay nerelere geldi sizinle muhattap da olmak istemiyorum

Daha da uzatmıyacagım kızlar argıfex kullanmak isteyenler bır daha düşünün bn yararını görmedım okadar ucrete karsı dger ilaclara bı bakın bnce en azından paranız bosa gıtmez denenmiş ilaclar alın bole yenı ilaclar bızım üzerımızden etkısıne bakılıyor zaman kaybetmeyın ben kaybettım suzler kaybetmeyın ,, reklam satış içün bızım caresızlığımızı kullananlarıda ıyı arastırın daha öncekı gorusmelerıne bakın

Hala reklam diyor, ben geçen sene kullandım 1 senedir neden reklama devam etmemişim o zaman

Ben argifexin firmasını arayacağım, beni kaale alıp alacaklarını bilemiyorum ama içimde kalmasın sizi şikayet edicem ama onlarda beni kaale almazlarsa kendileri bilirler
Şuan çook tırstımm titrıyorum. Siz edın şikayetınızı kendı kendınıze öi şikayet etceksınız medıkal çalısanlarından bırı de sızsınız bnce:)))

bakın pişman olacağınız şeyler yazmayın edeyim çok istiyorsanız diyeyim ki sizin ürünüzü kötülüyor
:))) sızın kullanmadıgınız ilac için reklamınız nolcakk:))) pişman mı bndeki etkısı barız belli hiç bir işe yAramadı :) lütfen edın bekliyorum:)

:))) sızın kullanmadıgınız ilac için reklamınız nolcakk:))) pişman mı bndeki etkısı barız belli hiç bir işe yAramadı :) lütfen edın bekliyorum:)
İşte bakın hala kötülüyorsunuz hiç bir işe yaramadı diyorsunuz, sizde yaramadıysa ben napayım biz 2 aydır kullanıyoruz diyorum ama anlatamıyorum

İşte bakın hala kötülüyorsunuz hiç bir işe yaramadı diyorsunuz, sizde yaramadıysa ben napayım biz 2 aydır kullanıyoruz diyorum ama anlatamıyorum
Bnde zaten bnde ki durumunu soyluyorummmm yaramadııııı onunyerıne baska ılac alcam kullanmak isteyenler bıdaha dusunsun dıyorum alacak olanları zorlayamam almak isteyenler alır tabıkı ama kullanmadıgınız ilaclar hakkında kullanmış gıbı bılgı verenlerın vah hallerıne Allah var ,,, ve sızzz neden bnım eskı yazmıs oldugunuz yazılara ulasmamı engelledınız demek varmış yara

Sizler insanların umudlarıyla oynuyorsunuz siz bunun farkında olun reklam çıkara dökülmüş hersey herneyse sızde kabul ettınız o medıkal calısanı oldugunuzu:))
Ben sizinle dalga geçiyorum kabullenmedim asla, sizin kafa yapınız çok değişik. Bu ürünü önererek mi alıyorsunuz ki doktor yazıyor biz de faydasını gördük, sizinle harcadığım vaktime yazık. Siz doktordan daha mı iyi biliyorsunuz yok promen alın yok emodex alın ben alın demedim asla, iyi geldi çok memnunuz dedim ama siz ısrarla alın diyorsunuz. Nokta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…