Erkek İnfertilitesi Sperm içinde jöle gibi parçacıklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eeee sonuç yani doğru bir tavsiye için bunlar zaten gerekli diye düşünüyorum

Görmediğimiz bie sperm vardı onuda gördük yarabii şükür hamdolsun...

Bi bilgim yok ama çok da normal gelmedi bana

Oha
İlk kez gördüm ve duydum eşiniz jölemi çıkartmaya başlamış şaka gibi kusura bakmayın ama bi doktora görünsün ilginç

Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Ne diyon sen ya
Ayıp ya o resim ne ya git doktora sor yani bu kadarı de pes yani

Bir bu eksikti sağolun.

Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Doktora gösterseydiniz keşke. Bu tür paylaşımlar yasak sitede. Artık midemiz kalmadı kanlı ped görmekten kuku görmekten

Ya anlıyorum sizi de, çareler arıyorsunuz ama, bu kadarı da görgü kurallarına aykırı bence sitede böyle şeyler paylaşmayın nolur

Sokakta zevkine sperm gosterene hic rastlamadim ben; cunku mahremdir cunku ayiptir. Keza ayni toplumsal kurallar burda da gecerlidir

Sokakta kim kime sperm gösteriyor hanımefendi? Hadi velev ki gösteriyorlar birbirlerine, bize ne bundan? Ben tanımadığım bir adamın spermini/menisini görmek istemiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…