- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Eeee sonuç yani doğru bir tavsiye için bunlar zaten gerekli diye düşünüyorumBu sitede kuku gördüm,
popo gördüm,
meme gördüm,
güzel miyim diye soran trans birey ve ergen kız gördüm,
kakalı bez gördüm,
kanlı ped/peçete gördüm,
bir meni görmemiştim onu da simdi gördüm.
Teşekkürler.
Eşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Eşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Bi bilgim yok ama çok da normal gelmedi banaEşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Teşekkür ederimBi bilgim yok ama çok da normal gelmedi bana
OhaEşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Ne diyon sen yaGörmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Bir bu eksikti sağolun.Eşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Doktora gösterseydiniz keşke. Bu tür paylaşımlar yasak sitede. Artık midemiz kalmadı kanlı ped görmekten kuku görmektenGörmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Ya anlıyorum sizi de, çareler arıyorsunuz ama, bu kadarı da görgü kurallarına aykırı benceEşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Sokakta zevkine sperm gosterene hic rastlamadim ben; cunku mahremdir cunku ayiptir. Keza ayni toplumsal kurallar burda da gecerlidirGörmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Sokakta kim kime sperm gösteriyor hanımefendi? Hadi velev ki gösteriyorlar birbirlerine, bize ne bundan? Ben tanımadığım bir adamın spermini/menisini görmek istemiyorum meselaGörmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Yakında o da olur gibi yaİyi bari penis üzerinde çekmemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?