- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Ruyamiza giriyor calciiiiiiDoktora gösterseydiniz keşke. Bu tür paylaşımlar yasak sitede. Artık midemiz kalmadı kanlı ped görmekten kuku görmekten
Sokakta zevkine kim bunları gösteriyormuş da sorun yok gibi karşılanıyormuş bir anlatsanıza?Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
valla hanımefendi hiç şaşırmam olursa biliyor musunuz? görmediğimiz şey kalmadı gerçekten sitedeYakında o da olur gibi ya
Bacım kimse zevkine alın bu benim kukum nasıl beğendiniz mi diye atmadıGörmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Spermde gördüysek dağılabilirizHer resimli konuda daha ne görebiliriz ki diyorum ve kk kadınları yine bizi şaşırtıyor
E artık
kocalarımızın, sevgililerimizin spermlerini atalım diye bekliyor benceSokakta zevkine kim bunları gösteriyormuş da sorun yok gibi karşılanıyormuş bir anlatsanıza?
Bakmak istemeyen bakmasın denilerek burada her istediğinizi paylaşmazsınız yaa nasil bir kafa bu?
Hanımefendi biz doktor muyuz? Bize ne kocanızın Dölünden, ne anlamamızı bekliyordunuz pardon da?Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Yardım almalısınRuyamiza giriyor calciiiiiikocaman canavarlar kukulariyla koşuyordu kacamiyordum haykırarak kosuyordumm
Bak benimkininki böyle değil diye duymayı bekliyor olamaz herhalde yaakocalarımızın, sevgililerimizin spermlerini atalım diye bekliyor bence
Yine de açıp bakiyoruz ufffHer resimli konuda daha ne görebiliriz ki diyorum ve kk kadınları yine bizi şaşırtıyor
E artık
Çok acı çekiyorumYardım almalısın
Ay ben resim olacağını hiç tahmin etmedim başlıktan, çünkü bir insan bunu yapmamalı yani.Yine de açıp bakiyoruz ufffeşimden çekiç çıksa yazmam buraya. Doktora koşmaktan aklıma mi gelecek
Sokakta hiç görmedim keyfne sperm gösterenleri,haa şu var deli gördüm açmış pantolununun önünü geziyordu sokakta..Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?