- 24 Ağustos 2020
- 3.120
- 7.945
- 108
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
Aynen öyle bu kadarı da saçma . Adamın spermlerini görmek zorunda mıyız ? Ay kocası bilse şok olur adamcağızvalla hanımefendi hiç şaşırmam olursa biliyor musunuz? görmediğimiz şey kalmadı gerçekten sitede
Sağlık sorunlarında tavsiye değil de teşhis almaya bakın. Buradaki insanlarda teşhis koyacak konumda değil.Eeee sonuç yani doğru bir tavsiye için bunlar zaten gerekli diye düşünüyorum
Bizim başımıza hiç mi bir şey gelmedi sanki hiçbirini yazmadık. Nelerden korktuk. Yazdıklarımızdan tatmin olmaz ki yine doktora gidecekAy ben resim olacağını hiç tahmin etmedim başlıktan, çünkü bir insan bunu yapmamalı yani.
Hanımablam sen çok tatlısın var ya, sakin sakin yorum yapar, evladım diyerek öğütler verir, yorumlarını çok tatlı buluyorum süperanneanneGörmediğimiz bie sperm vardı onuda gördük yarabii şükür hamdolsun...
Eşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Yine yine yine kadının düşmanı kadınsınız hepiniz yazıklar olsun.
Hayir gerekli değil. Gerekliyse bile fotoğraf var diye uyarmanız gerek. Kimse sizin kocanızın menisini görmek zorunda degil. Sizi muayene eden doktorlar degiliz. İgrenme tiksinme duygularimiz var.Eeee sonuç yani doğru bir tavsiye için bunlar zaten gerekli diye düşünüyorum
Çok sağol doktorum ne güzel sözler öyle,tersime denk gelmedin hiç önce sakin başlarım sonra çıldırma noktasına geldiysem iş biter orada.Hanımablam sen çok tatlısın var ya, sakin sakin yorum yapar, evladım diyerek öğütler verir, yorumlarını çok tatlı buluyorum süperanneanne
Yanı burda kim ne yazicak yine doktora gidicekBizim başımıza hiç mi bir şey gelmedi sanki hiçbirini yazmadık. Nelerden korktuk. Yazdıklarımızdan tatmin olmaz ki yine doktora gidecek
Calcinin gözlerden çıkan ateş
Ben denk gelmedim ablam çok şükür ama, başkasının senin gazabından nasiplendiğini gördüm birkaç kezÇok sağol doktorum ne güzel sözler öyle,tersime denk gelmedin hiç önce sakin başlarım sonra çıldırma noktasına geldiysem iş biter orada.
Gereken yapıldı ..Yanı burda kim ne yazicak yine doktora gidicek
Tamam eşleri bu rahatsızlığı yaşayanlar vardır soruyor fikir alıyordur zaten ismini yazmış rahatsızlığın
Ama resim ne alaka yani cidden bu kadar da.mahrem şeyi paylaşmak ne derece doğru
O kadar haklısın kiBakmadık bacım. Zaten çocuk yapma niyetimiz varsa günyüzü görmüyo ki spermler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?