Erkek İnfertilitesi Sperm içinde jöle gibi parçacıklar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla hanımefendi hiç şaşırmam olursa biliyor musunuz? görmediğimiz şey kalmadı gerçekten sitede
Aynen öyle bu kadarı da saçma . Adamın spermlerini görmek zorunda mıyız ? Ay kocası bilse şok olur adamcağız

keşke fırsatını bulup uyuduğum uykudan uyanmayıp elime telefonu alıp kk girince bu görselle karşılaşmasaydım Ben sizin yeriniz de olsam şöyle yapardım --> Kendime sorun ve problemlerimizin kaynağını bilecek bir doktorla iletişime geçip sperm testi takibi her neyse ki sorununuz bunun çözümünü böyle bulmaya calisirdim ki bir not daha eklemek istiyorum başak burcu olarak takıntılarım var temizlikle alakalı keşke elinize bi eldiven geçirip öyle dokunsaydınız daha hijyenik olurdu.

Eeee sonuç yani doğru bir tavsiye için bunlar zaten gerekli diye düşünüyorum
Hayir gerekli değil. Gerekliyse bile fotoğraf var diye uyarmanız gerek. Kimse sizin kocanızın menisini görmek zorunda degil. Sizi muayene eden doktorlar degiliz. İgrenme tiksinme duygularimiz var.

Burda kimse sperm uzmani değil bu görünen spermi kimse yorumlayamaz. Varsa sıkıntınız doktora gider fotoyu gösterirsiniz o uzmandid anlar. Biz sizin kocanizin spermini neden görmek zorunda kalalım.

bu da paylaşılmaz başlığı okurken midem kalktı

Hanımablam sen çok tatlısın var ya, sakin sakin yorum yapar, evladım diyerek öğütler verir, yorumlarını çok tatlı buluyorum süperanneanne
Çok sağol doktorum ne güzel sözler öyle,tersime denk gelmedin hiç önce sakin başlarım sonra çıldırma noktasına geldiysem iş biter orada.

Bizim başımıza hiç mi bir şey gelmedi sanki hiçbirini yazmadık. Nelerden korktuk. Yazdıklarımızdan tatmin olmaz ki yine doktora gidecek
Yanı burda kim ne yazicak yine doktora gidicek
Tamam eşleri bu rahatsızlığı yaşayanlar vardır soruyor fikir alıyordur zaten ismini yazmış rahatsızlığın
Ama resim ne alaka yani cidden bu kadar da.mahrem şeyi paylaşmak ne derece doğru

Çok sağol doktorum ne güzel sözler öyle,tersime denk gelmedin hiç önce sakin başlarım sonra çıldırma noktasına geldiysem iş biter orada.
Ben denk gelmedim ablam çok şükür ama, başkasının senin gazabından nasiplendiğini gördüm birkaç kez ama onlarda da asla terbiyeni bozmadan, elindeki terliği fırlatan anne edasıyla kızmıştın, hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…