- 20 Ocak 2010
- 47.384
- 176.736
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi 2melekannesl
Benİşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Çok popüler bir konuydu yaaa,hatırlayan yok mu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benİşte ayak diye attı şerefsiz. Üstelik ne ayağa benziyordu ne şeye, gerçek epey sayfa sonra ortaya çıkmıştı.
Çok popüler bir konuydu yaaa,hatırlayan yok mu![]()
Ağır çekimde video çekmesi lazımdı bibiTam çıkarken yakalamak mühim bence![]()
Görmeden nasıl bir şey kasdedildigini ya da kastedilenin bu olduğunu anlayacak mıydınız sokakta zevkine bunları gösteren olunca sorun yok sağlık için olunca mi dert oluyor
Sperm aromalı jelleştirilmiş sosMenüyü alabilir miyimöf ya çok fena esprilee geliyor
![]()
O değil de ben bunların hiçbirini görmedimBu sitede kuku gördüm,
popo gördüm,
meme gördüm,
güzel miyim diye soran trans birey ve ergen kız gördüm,
kakalı bez gördüm,
kanlı ped/peçete gördüm,
bir meni görmemiştim onu da simdi gördüm.
Teşekkürler.![]()
görmediğinize üzülmeyin benceO değil de ben bunların hiçbirini görmedimBu sitede yeterince zaman geçirmiyor muyum acaba?
![]()
Şanslı azınlıksınO değil de ben bunların hiçbirini görmedimBu sitede yeterince zaman geçirmiyor muyum acaba?
![]()
Mesajin sağ üst köşesinde, üye adinin yaninda kaydet ikonu var. Hangi instagramda da olan kaydetten. O sekilde kaydedebilirsin.Bu konuyu nasıl kaydedebiliyoruz? Moralim bozuk olduğunda gelip yorumları okurum.![]()
MerhbaaEşimin hız morfoloji de sıkıntılar vardı bazı kur ve macunlar yapıp sayı ve hızda iyileşme oldu ama dün peçeteye baktığımda menüde parçalı yapılar gördüm bu durumu yaşayan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı
Yukarda sağ tarafta kaydet var ona tıkla kaydet yazısı var ona tıkla bir daha.Bu konuyu nasıl kaydedebiliyoruz? Moralim bozuk olduğunda gelip yorumları okurum.![]()