• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar selam, bizim ileri hızımız toplam hızımız iyi, sayımız yüksek değil ama yeterli dedi doktor, daha fazla olursa dahada iyi olur dedi
Morfolojimiz 2 doktor önemi yok desede, araştırmalarıma göre büyük etkisi varmış, hatta tüp bebek tutmayanlara açıklama olarak morfoloji düşüklüğü deniliyormuş ki benin arkadaşlarımda da öyle oldu,
Abiyi arayıp macun için görüşmeye eşim yanaşmıyor, ben bu morfolojiyi nasıl yükseltecem hiç bilmiyorum :KK43:
Kuzum tek sorun morfoloji mi? Bizim de bu şekildeydi eşimin tüm değerleri süper tek morfoloji 2ydi. Doktor Neofortil diye bir ilaç verdi düzenli 3 ay kullandıktan sonra tahlil yaptırdık 4 e yükseltmişti. Hala gebe kalamadım tabi orası ayrı... İsterseniz doktorunuza sorun ve siz de ilaca başlayın biz fayda gördük yani

Allah razı olsun canım 😘 inan tuhaf gelcek belki ama adetlerim düzene giriyor kendi kendine ve bugün kendiliğimden adet oldum diye çok mutlu oldum 🤗🙂 1.5 senelik evliyim ve ciddi adet düzensizliğimi basit görüp strestendir dediler zamanımı çaldılar hep 😓 çocuk için pazartesi bütün tahlillerimi doktora götürcem bakalım ona göre yol çizcez inşallah 😘🤗
hakkında hayırlısı canım. Adetlerinin normale binmesi hormonlarının normal olması anlamına gelir zaten bu çok güzel bişey. ben doktorlara anlam veremiyorum 1 yıl dolmadan incelemeye almıyorlar ama sonrasında ne olacağını bilmiyolar giden zaman bizden gidiyor

hakkında hayırlısı canım. Adetlerinin normale binmesi hormonlarının normal olması anlamına gelir zaten bu çok güzel bişey. ben doktorlara anlam veremiyorum 1 yıl dolmadan incelemeye almıyorlar ama sonrasında ne olacağını bilmiyolar giden zaman bizden gidiyor
bütün hormonlarım herşeyim temizdi sadece geç adet görüyordum ve sorun bende zannediyordum öyle sene kaybı yaşadık meğer sorun eşimdeymiş geç farkettik çünkü 1 sene dolmadan düzgün bir kontrolden geçemedik 😓 geç olmasın da varsın zaman kaybı olsun 🙂 zaten nasipte varsa olur canım 🤗

Kuzum tek sorun morfoloji mi? Bizim de bu şekildeydi eşimin tüm değerleri süper tek morfoloji 2ydi. Doktor Neofortil diye bir ilaç verdi düzenli 3 ay kullandıktan sonra tahlil yaptırdık 4 e yükseltmişti. Hala gebe kalamadım tabi orası ayrı... İsterseniz doktorunuza sorun ve siz de ilaca başlayın biz fayda gördük yani
Evet tek sorunumuz morfoloji doktor önemi yok dedi 2 için ama araştırmalarım hiçte öyle demiyor, morfoloji ne yaptıysam 2nin üstüne çıkmadı :(

bütün hormonlarım herşeyim temizdi sadece geç adet görüyordum ve sorun bende zannediyordum öyle sene kaybı yaşadık meğer sorun eşimdeymiş geç farkettik çünkü 1 sene dolmadan düzgün bir kontrolden geçemedik 😓 geç olmasın da varsın zaman kaybı olsun 🙂 zaten nasipte varsa olur canım 🤗
anladım canım hayırlısı hakkında inşallah sende en kısa sürede güzel haberlerle müjdelenirsin. sende benim dediğim attarla görüşsene

anladım canım hayırlısı hakkında inşallah sende en kısa sürede güzel haberlerle müjdelenirsin. sende benim dediğim attarla görüşsene
canım burdada çok iyi aktar var , pazartesi doktora gidecem nasıl bir tedavi uygularsa bunlara ek olarak aktardan bi kaç bişey alıp uygulayacam eşime inşallah 🙂

Merhabaa yaklaşık 15 20 günüür burayı takip ediyorumm burdan çok blgi aldımm eşimn sonucu düzelme olursa yazıcamm demişttmm bizm ilk testimizdee total sper 84.4 milyon çıkmıştı şimdi 236mlyn olmşş sperm kanstryonu 42.4 den 118.3 çıkmış ileri hız 0.2 den 2.7 yavaş ileri 0.2 den 17.8 toplm hareket 9dan 29.4 olmşş şu ileri hzmzz daha şükselmeli inşlhh düzlirr odaa🙏🙏🙏

Merhabaa yaklaşık 15 20 günüür burayı takip ediyorumm burdan çok blgi aldımm eşimn sonucu düzelme olursa yazıcamm demişttmm bizm ilk testimizdee total sper 84.4 milyon çıkmıştı şimdi 236mlyn olmşş sperm kanstryonu 42.4 den 118.3 çıkmış ileri hız 0.2 den 2.7 yavaş ileri 0.2 den 17.8 toplm hareket 9dan 29.4 olmşş şu ileri hzmzz daha şükselmeli inşlhh düzlirr odaa🙏🙏🙏
sizdede kalite problemi var sayi cok ii hiz lazim ama umarim boyle devam eder yukselis yetecek seviyeye kadar gelir elimizden geleni yapicaz olumlu sonuclar icin.

sizdede kalite problemi var sayi cok ii hiz lazim ama umarim boyle devam eder yukselis yetecek seviyeye kadar gelir elimizden geleni yapicaz olumlu sonuclar icin.
Evet canm ilk testimiz ayın 4 de yapıldı bu bügunn bir yükslmee varr inşallh dahada yükselrr ileri hareketlilkk 🙏🙏

Evet tek sorunumuz morfoloji doktor önemi yok dedi 2 için ama araştırmalarım hiçte öyle demiyor, morfoloji ne yaptıysam 2nin üstüne çıkmadı :KK43:
Bence doktorunuzu değiştirin bize kimse sorun değil demedi yani çok abes söylediği. 1,5 sene oldu bizim bak başka problem yok neden olmuyor o zaman dimi?

canim bugun fiyat alcam ama tahminime gore kisiye ozel yapildigi icin herkese gore degisiyordur ama bende 250 300 falan vardir dahada fazla olabilir bu tarz macunlar hep oyle 😐
ill sayidan bakarak iniyordu asagi dogru ii cok guzel bi problem yok dedi sonra hiza indi az dedi bi takviye yaziyim dedi adam akilli bilgi vermedi o yuzden degistirdik zatn doktoru ama sigara icmiceksin dedi hatta bi doktor takip ediyorum instagramdan sigara icenlere muayeneye kabul etmiyor.
bizdede ayndi canim morfolojoye bi 15 gun sonra baktircaz ama suan ileri hiz sikintili gorunuyor. ben arkadasin ilk mesajlarini hatirliyorum umutsuzdu bi macun ve keciboynuzu kullandigini soyluyordu 12 gun falan once herkeste ise yaramaz belki ama onlarda ise yaradigi kesin. ben bi deneyelim derim. neler denemoyoruz ki bi umut icin
ya ben sorun esimde diye aslinda tupu erteledim birazda korkudan ama bu ayda adet olursan kesinlikle baktircam
prolaktin nasilmis peki canim ?
27 çıktı kuzu

Screenshot_20191220-195642.webp

kizlar meraba herkese benim macumlaeim esiminde bitkisel tozlari geldi ben adet olunca baslicam esime hemen baslatcam. bemde hala ader olmadim ama bugun yada yarin olma ihtimali var hic agrim sizim yok. sizde sueumlar ne aman siz oek sessizsiniz ya 😁

kizlar meraba herkese benim macumlaeim esiminde bitkisel tozlari geldi ben adet olunca baslicam esime hemen baslatcam. bemde hala ader olmadim ama bugun yada yarin olma ihtimali var hic agrim sizim yok. sizde sueumlar ne aman siz oek sessizsiniz ya 😁
hadi bakalım canım inşallah şifa olur sanada inanarak kullan

Back
X