• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm problemleri(hiz,sayi,morfoliji)adım adim tedavi sureclerimizi paylasalim konusalim buyrun 😊

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Biz dr durumlar aynı canım bir değişiklik yok 🙄 o macunlardan biz de mi alsak acaba bilemedim eşim zaten ilaç kullanıyor hepsi bir de çok mu midesi karışır ki

Biz dr durumlar aynı canım bir değişiklik yok 🙄 o macunlardan biz de mi alsak acaba bilemedim eşim zaten ilaç kullanıyor hepsi bir de çok mu midesi karışır ki
biz ilac almadim canim tam bitmisti zaten ilacimiz buna ek olarak sadece evde geciboynuzu var onu vercem polen var onu bitirsin so ra sadece bunlari yer diye dusundum ama insanlae o kadar sey yapiyor ki onan onlarin yaninda biz hic bi sey yapmiyoruz nerdeyse. ilac bana yetersiz geliyordu bu biraz his ama bitkisel oldugu icin daha cok ise yarayacagina inaniyorum nedense. eskiden beri kisirlik icin hep bitkisel tedaviler kullanirmis insanlar.biz sonuc alirsak zaten yazarim sizede.

Kızlar merhaba, ben pkoyum geçen ay aşılama oldum tutmadı . Eşimin testleri çokta kötü değil aslında sadece biraz düşüş vardı promenK verdi doktor ama ilaç sanki hiç işe yaramıyor hiç değerlendiremiyoruz böyle değildi . Bana önerebileceğiniz bir şey var mı ?

biz ilac almadim canim tam bitmisti zaten ilacimiz buna ek olarak sadece evde geciboynuzu var onu vercem polen var onu bitirsin so ra sadece bunlari yer diye dusundum ama insanlae o kadar sey yapiyor ki onan onlarin yaninda biz hic bi sey yapmiyoruz nerdeyse. ilac bana yetersiz geliyordu bu biraz his ama bitkisel oldugu icin daha cok ise yarayacagina inaniyorum nedense. eskiden beri kisirlik icin hep bitkisel tedaviler kullanirmis insanlar.biz sonuc alirsak zaten yazarim sizede.
İnş alırsınız canım aynen yazarsın ya da test falan yaptırırsanız

Kızlar merhaba, ben pkoyum geçen ay aşılama oldum tutmadı . Eşimin testleri çokta kötü değil aslında sadece biraz düşüş vardı promenK verdi doktor ama ilaç sanki hiç işe yaramıyor hiç değerlendiremiyoruz böyle değildi . Bana önerebileceğiniz bir şey var mı ?

nasil degerlendirenmiyorsunuz canim anlamadim kac esinin degerleri morfoloji falan
İnş alırsınız canım aynen yazarsın ya da test falan yaptırırsanız
bi aydan sonra kesin test yaptiririz zaten canim ?

Afedersiniz ilaçtan sonra sertleşme sorunu arttı . Aşılamayı tekrarlamak istedi doktor hsg için gün aldım ama hiç değerlendiremiyoruz .
Aşılamadan önce hsg çekilmedin mi canım aslında önce tüplere bakılıp sonra aşılama yapılıyor . Stresten olabilir ürolojiye bi tekrar görünsün bence eşiniz

Ben de anlamadım vermiş üç ay kullan diye. Hiç çekilmedim hsg doktor aşılama yaptı ama gereksiz görüyor filmi ben çekilmek istedim gene de inşallah sorun yoktur da .
ya canim burda ben bi doktorla gorustum asilamadan once herseye bakiliyor. siz bence doktor degistirin hadi sende yapisiklik var asilama ne ise yarayacak ?

ya canim burda ben bi doktorla gorustum asilamadan once herseye bakiliyor. siz bence doktor degistirin hadi sende yapisiklik var asilama ne ise yarayacak ?
Ben de onu dedim aşılama nasıl tutacak tüpte bir sıkıntı olunca dedim bana tüp bebek tedavisinde bile tüpleri bağlıyoruz dedi :( ne diyeceğimi bilemiyorum artık zorla ikna ettim sanki Ocak ayında çekileceğim bana zaman kaybediyorsun gereksiz dedi

Ben de onu dedim aşılama nasıl tutacak tüpte bir sıkıntı olunca dedim bana tüp bebek tedavisinde bile tüpleri bağlıyoruz dedi :( ne diyeceğimi bilemiyorum artık zorla ikna ettim sanki Ocak ayında çekileceğim bana zaman kaybediyorsun gereksiz dedi
ikisi farkli tup bebekte yerlestiriyorlar direk embriyoyu ama asilamada spermi gonderiyorlar tikaliysa yumurtaya ulasamaz ben bole biliyorum. canim ben once her acidan evde arastirieim sonra giderim doktora bazem bana solenirler ama biz bi seyi bilirsek cok bastan savmazlar cogu doktor tam anlamiyla isini yapmiyor ben buna bi tibbi sekreter olarak cok sahit oldim.

Ben de onu dedim aşılama nasıl tutacak tüpte bir sıkıntı olunca dedim bana tüp bebek tedavisinde bile tüpleri bağlıyoruz dedi :KK43: ne diyeceğimi bilemiyorum artık zorla ikna ettim sanki Ocak ayında çekileceğim bana zaman kaybediyorsun gereksiz dedi
Benim doktorum da aşılamadan önce hsg istedi ki tüplerimde biraz yapışılalım varmış o sayede açıldı o da engeldi gebeliğe dedi doktor . Ama daha aşılama olmadım

Back
X