G
gullucan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi unutmabirgun
kızlar ben kendimden size örnek verecem.benim evliliğin ilk ayında hamileliğim oldu şimdi 7 yasında oğlum var yaklasık 3 yıldırda 2. bebek için uğraşıyoz. eşimde sperm sayısında düşme çıktı.pregly 5000 iğne ve menogon hap verdiler.eşim 4 ay kullandı o ilaçları hiç aksatmadan.ama olmadı yine.
en son 2 ay önce aşılama yaptıralım dedik oda benim yumurtalar aşılamadan önce çatlamış diye aşılama yapmadılar ve hormonlarım allak bullak oldu.erken adet oldum.
sonra bi arkadaş eşine havuç suyu içir dedi.1 ay boyunca her akşam 1 su bardağı havuç suyu limon karışımı verdim eşime.
ama hiç sperm tahliline gitmedik o arada.
dün test yaptım 3 gün geçti adetimden ve sonuç pozitif çıktı.
bana havuç suyunu tafsiye eden arkadaşta aynı şekilde 1 ay kullandırmış eşine havuç suyunu ve oda hamile kalmıs. bence denemeye değer.
allah herkesin kucağını bebişlerle doldurur inşallah hayırlısıyla:Saruboceq:
canım gozun aydın.benım esımdede sperm cok dusuk.100,000 dendı ve bız umutta ulun beyde denedım ılk tup bebk denememızı ve olmadı.tabıkı nasıp degılmıs ama esımın spermlerı yıknadıktan sonra 45-50 adet kalmıs doktor cok dusuk cıktı dedı ve tup bebk denemesınden sonra urologa gorundu hıc bır problem yok fsh sı herseyı normal.varıkosel hıc bır sey yok gozukuyor.suan umutta donmus spermlerımız var doktor her ıhtımale karsı donduralım dedı.2 hafta olcak kecı boynuzu ıcırıyorum.
nıhalcan cıkayan candan umıt kesılmez ıste esıme 3 ay ara vermeden doktor vıtamın ve yanında 2 hap daha verdı.bende senın uyguladıgın havuc suyunu denemek ıstıyorum ne kadar lımon sıkıyon havuc suyuna.bunlar hep sebep sıfa allahtan umıdımı hıc yıtırmıyorum kızlar bılemezsınız allah ol derse olur ama tabıkı tedavını arıcan nasıpse olur.bana akıl verımsınız ne yapmalıyım.varmı bıızm gıbı olan arkadaslar.