- 29 Nisan 2018
- 284
- 131
- 23
- Konu Sahibi Saklicennet
-
Hiç kötü değil sadece biraz daha iyi olabilir. Destek ürün alması gerekli tabi biraz da sabır. Dr tavsiye ettiği vitaminler var mı?
Etiket yapmamışım.Gerçekten mi? Promen önerdi kadın doğum doktoru bir de keçiboynuzu pekmezi, ama eşim ürologa gitmek istediği için hiçbir şey almadık henüz
Promen kullanabilir birde çakşır suyu var onu da bir araştır sayı ve hıza iyi gelebilir. Kullandıkça neyin iyi geldiğini öğrenirsin test yaptırdıkça gelişmeleri görürsün. Burada paylaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum.
Promen kullanabilir birde çakşır suyu var onu da bir araştır sayı ve hıza iyi gelebilir. Kullandıkça neyin iyi geldiğini öğrenirsin test yaptırdıkça gelişmeleri görürsün. Burada paylaşırsan elimden geldiğince yardımcı olurum.
Evet hazır satılıyor sadece su ekliyorsun sabah akşam içiyor. İnternette de var aktarlarda da bulabilirsin.Çok teşekkür ediyorum burada yazınca o kadar çok rahatlıyorum ki.. çakşır suyu hazır mı satılıyor?
Evet hazır satılıyor sadece su ekliyorsun sabah akşam içiyor. İnternette de var aktarlarda da bulabilirsin.Çok teşekkür ediyorum burada yazınca o kadar çok rahatlıyorum ki.. çakşır suyu hazır mı satılıyor?
Çok sağolun kullanmaya başlamamız lazım düşünüp duruyordum bende multivitamin bende aldım d vitamini magnezyum bunlarıda kullanıyoruzHiçbirşey olmaz. Kullanabilir. Hatta bir
tane de multivitamin alın destek olsun. Benim eşim gün aşırı solgar formula kullanıyor.
Çok güzel yazmışsınız şimdi bende oturdum okuyorum .Umut oluyor burda yazılanlar başarı hikayeleri ,Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.1 buçuk ay oldu.Bekliyoruz kısmet herşey Kürler takviyeler bi çok şey .İnşallah bende sizin gibi yazıcam .Olmayanlara umut olucam .Rabbim istiyen herkese nasip etsin.Evladınızıda size bağışlasın .Sağlıcakla....Kendimi düşünüyorum da.. eşimde varikosel olduğunu öğrenip ve ilk test sonucunu aldığımızda dünya başıma yıkılmıştı. %3 ileri haraket %97 haraketsiz 0 morfoloji 23 milyon sperm. Ne yapacağımı bilemedim günlerce araştırdım araştırdım okumadığım şeyler kalmadı. Sonra burada bir topik buldum sene 2009 da katılan ve benim gibi hız düşük morfoloji 0 olan bir arkadaşın paylaştıklarını başladım okumaya. Benim okumaya başladığım tarih 2016 son ayları tam 7 sene sonra tahmin edebilir miydi? Yazdıklarının umut olacağını... geçmiş yazılarını dahi herşeyini okumaya başladım. Kendisinin yumurta rezervi az eşinin varikoseli var ve değerleri çok düşük bizim gibi ve merak ettim neler yapmışlar diye. Ameliyat olmuşlar takviyeler almışlar Kaan hocada tedaviye başlamışlar ve tüp bebeğe başlayacak adet tarihini beklerken hamile olduğunu öğrenmiş... bende olabilirim bende başarabilirim derken ileri tarihlere baktım 2. Senesine yakın 8 ay tedaviyle 2. Bebeği gelmiş tam beş sene sonra bir çocuğa koruyucu aile olmayı düşünürken 3. Çocukları kendiliğinden sürpriz yapmış. İşte bu kadın ve yaşadıkları 7 sene sonra bana umut oldu. Şimdi bende benim gibi sessiz çığlığı olan insanlara belki umut olurum kim bilir seneler sonra. Gizli gizli bir çaresi bir çıkışı var mı diyenlere.. benim gibi sadece okuyanlara. Ben daha başındayım ama ne okuduysam ne yaşadıysam paylaşmalıyım çünkü biryerlerde umut bekleyen benim gibi insanlar var biliyorum.
Ah canım benim henüz hamile kalamadım ama o da olacak inşallah.Çok güzel yazmışsınız şimdi bende oturdum okuyorum .Umut oluyor burda yazılanlar başarı hikayeleri ,Benim eşimde varikosel ameliyatı oldu.1 buçuk ay oldu.Bekliyoruz kısmet herşey Kürler takviyeler bi çok şey .İnşallah bende sizin gibi yazıcam .Olmayanlara umut olucam .Rabbim istiyen herkese nasip etsin.Evladınızıda size bağışlasın .Sağlıcakla....
Biz de ankara düzen laboratuvarında yaptırdık sonuçlar henüz gelmedi bunları okuduğumda tereddüt ettim gerçekten güvenilir değil mi??Geçtiğimiz hafta ankara DÜZEN LAboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ?
Biran tebessüm ettirdin beni allah iyiliğini versin.Kafam o kadar karışık ki.. elle tespit edilmese de gerçekten sperm ve ereksiyon sorununa varikosel mi sebep oluyo bilemiyorum. Zaten doktorlar da bilemiyo. Burda yazılanlardan ameliyat olmasına rağmen çözüm bulamayanlari da görünce hepten karisiyo aklım. Tüp bebek yapsam tutmasa hepten kötü. Beklemeye de yaşım ve tahammülüm yok. Ereksiyon sorunu da olduğuna göre hormon sorunu var bence. Ama hormon tedavileri spermleri de olduruyomus. Varikosel hormonu mu tetikliyo diyorum. Belki herşey birbirinin sebebidir veya hepsi farklıdır. Bu nasıl bi hastalıktır bilemedim. Dünyanın en zor iki sorununa yakalanmış hobiyi
O kadar aya ciktilar ama bi benim şu kivircik saçlarıma çare bulamadılar bi kocamın spermlerine...
Hiç önemli değil bu bile çok hoşuma gitti inşallah yakın zaman da hamile kalabilirim. 1.5 sene oldu ama bizde ameliyat işe yaramadı inşallah sizde sonuçları etkiler.Özür dilerim ben sizi hamile zannettim.Gerçekten çok pardon benim eşimde sol varikoselden ameliyat oldu .K.boynzu bal karışım nomdo x klomen ve z.yağında incir çakşır kullıyoruz.henüz 45 gün oldu inşallah hamile kalırsınız sizin ne kadar oldu ameliyat olalı .
merhaba cnm benm esimin sperm sayisi cok dusuk rapor cikicak onun icin tedaviyi beklemedyiz tup bebek doktorumuz esin urolojiye muayene olsun fakat operasyon onermiyorm cunki çözüm olmuyor bazi hastalarda ve iylesme sureci uzun o nedenle tup bebek tedavinizi olun esiniz skinti yasamadigi surece sorun yok dedi esimde bir belirti yok testler dusuk onedenle bizde direk tup bebek dusunuyorz urolojiye muayene gidip bilgi alacagiz ins guzel haberler aliriz..Hiç önemli değil bu bile çok hoşuma gitti inşallah yakın zaman da hamile kalabilirim. 1.5 sene oldu ama bizde ameliyat işe yaramadı inşallah sizde sonuçları etkiler.
Kullandığınız takviyeler gayet iyi ama klomeni kontrollü kullanın birden fsh çok yükseltip sperm sayınızı düşürebilir. Eşim gün aşırı kullanıp ayda 1 kez hormon testi yaptırıyordu. Eşin hemen hormon testi yaptırsın. Fsh lh testosteron prolaktin tsh baktırsın. Hormonlarda problem yoksa klomen kullanması mantıklı değil. Bizim testosteron düşüktü o yüzden 1.5 kutu kullandık Kaan aydos bıraktırdı eşime hormonlar bozuk değilse kullandırmıyor. Dikkatli olun!
Çakşır hıza nando da sayıya etki ediyor. Ayda veya 2 ayda bir test yaparak ilerlemeyi görün ilerlemeye göre takviye değiştirerek devam edin. Bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kullanmadığımız takviye kalmadı en son faydayı sperra opstravent tarzı bitkisel kapsüllerde bulduk. Bizdeki sorun hız hiç yükselmiyor.
Yakında tüp bebeğe geçeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah hamile kalırsınız.Ameliyqt herkeste fayda değil diyolar zten bizimde fayda gördğmz belli değil tüp bebeğe geçmenşz mantıklı ruh sağlığı bozuluyor insanın inşllah bebeğinşz tutar sorunsuz Benim de aklımda çünkü doktor ameliyattan öncesi verdi klomeni ve vitamini klomeni 20 gün kullanıp 5 gün ara veriliyomş diye duydum hatta bilerek vermedim günlerde oldu hapı az kaldı almıcam 1 kaç gün ara verelim .Kan değerlerine bakılmasını istiyorum 1 haftadır alnında fazla sivilcilenme oldu Bişey fazla mı geliyor acabaHiç önemli değil bu bile çok hoşuma gitti inşallah yakın zaman da hamile kalabilirim. 1.5 sene oldu ameea bizde ameliyat işe yaramadı inşallah sizde sonuçları etkiler.
Kullandığınız takviyeler gayet iyi ama klomeni kontrollü kullanın birden fsh çok yükseltip sperm sayınızı düşürebilir. Eşim gün aşırı kullanıp ayda 1 kez hormon testi yaptırıyordu. Eşin hemen hormon testi yaptırsın. Fsh lh testosteron prolaktin tsh baktırsın. Hormonlarda problem yoksa klomen kullanması mantıklı değil. Bizim testosteron düşüktü o yüzden 1.5 kutu kullandık Kaan aydos bıraktırdı eşime hormonlar bozuk değilse kullandırmıyor. Dikkatli olun!
Çakşır hıza nando da sayıya etki ediyor. Ayda veya 2 ayda bir test yaparak ilerlemeyi görün ilerlemeye göre takviye değiştirerek devam edin. Bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Kullanmadığımız takviye kalmadı en son faydayı sperra opstravent tarzı bitkisel kapsüllerde bulduk. Bizdeki sorun hız hiç yükselmiyor.
Yakında tüp bebeğe geçeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çok teşekkür ederim ya gerçekten içimi rahatlattiniz hormon tedavisinin sperm zarar verdiği bilgisini yine buradaki ni konudan alm8stim gal8ba. Bi de kaan aydos da yazmış biyerlerde ama ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Yarın gidecektik mecidiyeköy düzen laboratuvarına. Ama bi doktora watsaptan yazayım dedim. Kadıköydeki düzende yapın demiş varikosel sonucları için de tutarsız demiş varikosel dopleri de sonimed hasanpasada yapın demiş. Esimi ikna edıp oralara gitmemiz lazim. Görümcelerim ameliyat olmasın tüp bebek illa bigun tutar diyolar. Sanki tüp varikoselden daha kolay... Bu arada dün sizi geçirdim içimden geçen yılki yazismalarimiz okudum filan.. gireceksinigöreceksiniz bu sabrın sonu selamet hissediyorum sizin için iyi şeyler inşallah.Biran tebessüm ettirdin beni allah iyiliğini versin.
İlk önce sorunlarla karşılaştığında derin derin nefes al ve sakin olmaya çalış yaşadıklarına yaşayan biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki...
Ereksiyon problemini varikosel tetikliyor çünki erkeklerde salgılanan hormonlar yumurtalarında oluşuyor sıcaklıkta haliyle etkiliyor. Ama varikosel yok elle tespit edemiyorlar hepsi aynı düşüncede birleşiyorlarsa üzerinde yoğunlaşma. Ben burada 1/2 milyonla varikoseli olup hamile kalan gördüm hemde ilk denemesinde. Kadının yaşı da vardı.
Bütün kapılar sağlıklı beslenip takviye aldıktan sonra yapılan tüp bebek tedavilerin başarılı olduğunu gösteriyor.
Ereksiyona gelecek olursak muhakkak hastanede fsh lh prolaktin tsh testesteron testlerini yaptır. Bayanlarda olduğu kadar erkeklerde de hormonlar çok etkili.
Hormon ilaçlarının da sperme yan etkisi Yok. Bu bilgiyi nereden edindin bilmiyorum ama eşim klomen kullandı spermlerde bir olumsuzluk yaşamadık. Dr tavsiyesi ile kullandı hatta araştırırsan tüp bebek öncesi erkeklerde hormon tedavisi dölleme kapasitesini arttırıyormuş.
Bence eşinde testosteron düşüklüğü var.
Sen eşine bu tahlilleri yaptırt muhakkak sonra yine konuşalım üzülme sakın Allah’ın izniyle olacak. Bizlerde anne olacağız.
Tüp bebek yaptırabilirsiniz tabiki raporda çok güzel olur ama size tavsiyem öncesinde muhakkak takviye alın. Emin olun takviye alan kişilerin tüp bebek sonuçları daha başarılı. Özellikle antioksidan bu hususta atlatılmamalı. Size güçlü bir antioksidan önereyim teatrio mutlaka eşiniz kullansın yanında ayrıca sperra emodex veya opstravent bütçeye göre sayıda etkili olduğunu düşünüyorum bunları kullanmakta yarar var. Bir de sağlıklı beslendiniz mi Allah’ın izniyle herşey yolunda gider.merhaba cnm benm esimin sperm sayisi cok dusuk rapor cikicak onun icin tedaviyi beklemedyiz tup bebek doktorumuz esin urolojiye muayene olsun fakat operasyon onermiyorm cunki çözüm olmuyor bazi hastalarda ve iylesme sureci uzun o nedenle tup bebek tedavinizi olun esiniz skinti yasamadigi surece sorun yok dedi esimde bir belirti yok testler dusuk onedenle bizde direk tup bebek dusunuyorz urolojiye muayene gidip bilgi alacagiz ins guzel haberler aliriz..
Sivilce ile ilgili tahmin yürütemiyorum fakat muhakkak hormon testi yaptırın. Klomen dışında kullandığınız takviyeler yapmıyordur. Kuru yemiş tüketiyorsa olabilir.İnşallah hamile kalırsınız.Ameliyqt herkeste fayda değil diyolar zten bizimde fayda gördğmz belli değil tüp bebeğe geçmenşz mantıklı ruh sağlığı bozuluyor insanın inşllah bebeğinşz tutar sorunsuz Benim de aklımda çünkü doktor ameliyattan öncesi verdi klomeni ve vitamini klomeni 20 gün kullanıp 5 gün ara veriliyomş diye duydum hatta bilerek vermedim günlerde oldu hapı az kaldı almıcam 1 kaç gün ara verelim .Kan değerlerine bakılmasını istiyorum 1 haftadır alnında fazla sivilcilenme oldu Bişey fazla mı geliyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?