Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eşim kadiköy düzende test yaptırıyor çok memnunuz.
KendiniE 3/4 ay müsade verin varikosel yok diyorlarsa yapacak birşey Yok. Takviyelere yönelerek hem erkek hemde kadın faktörünü güçlendirip tüp bebeğe başlamak mantıklı olabilir.
İyi temennileriniz için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bana dua ederseniz çok mutlu olurum. Çok sağolun.

Toplam sperm 42 mi 142 mi?
Ama her halükarda sonuçlar gayet iyi ileri haraket ve yavaş ileri haraketin toplamı 32 olmalı sizinki çok az altında ama takviyelerle muhakkak yükselir içiniz rahat olsun.

Bir de arkadaşlar tüp bebekte IMSI yöntemi çok önemli lütfen atlamayalım. Kaliteli seçilmiş sperm her zaman şansı arttırır.

Toplam sperm 42 mi 142 mi?
Ama her halükarda sonuçlar gayet iyi ileri haraket ve yavaş ileri haraketin toplamı 32 olmalı sizinki çok az altında ama takviyelerle muhakkak yükselir içiniz rahat olsun.

42 milyon doktor hiçbir takviye vermedi iki yıldır bekliyoruz benim her şeyim normal çıktı. Hız ve morfoloji sorunu var dedi.

Tabii ki. Ben samimi soyluyorum zaten dün sizin eski yazismalarinizi görünce dua ettim sizin için. Allah yatdimciniz olsun. Yine edeceğim

42 milyon doktor hiçbir takviye vermedi iki yıldır bekliyoruz benim her şeyim normal çıktı. Hız ve morfoloji sorunu var dedi.
Morfoloji sorunu yok burada 1 işe bile hamile kalan var. Ben size takviye önereyim. Emodex kullanın 1 ay sonra test yaptırın ilerleme varsa devam edin yoksa promen kullanın sonuçları buraya eklerseniz yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca sağlıklı beslenin muhakkak nohut yemeği haftada 3 kez suyu ile birlikte bol yeşillik havuç kırmızı biber vs. Bir avuç kabak çekirdeği 10 adet kuru siyah çekirdekli üzüm. 2/3 ceviz 2/3 badem.
Bal polen propolis arısütü karışımı bu şekilde devam edin ben yükseleceğini düşünüyorum.

Biz de ankara düzen laboratuvarında yaptırdık sonuçlar henüz gelmedi bunları okuduğumda tereddüt ettim gerçekten güvenilir değil mi??
Biz aradık laboratuvarı burada anlattıkşarımın aynısını onlarada söyledik daha önce 3/4 hastanede sperm testi yaptırıp oradaki sonuçların aşağı yukarı aynı olduğu ve kötü olduğunu söyledik birden böyle yüksek çıkınca sonuçlar şaşırdığımızdan ve bu sonuçlara güvenmediğimizi söyledik . Oradaki doktorda devlet hastanelerinde verdiğimiz spermlern bekletildiği için sonuçların kötü çıkma ihtimalı var dedi devlet hastanelerinde spermi bekletiyorlarmış bizim laboratuvarımızda direk sayım yapıyoruz hiç bekletmeden bu yüzden fark çıkıyor dedi . Bilmem vallaha artık inandammı inanmasammı bu durumdan doktoruma bahsettim oda düzen laboratuvarının böyle bir hata yapmayacağından sonuçlara güvenmemi söyledi . Ama ilde elimdeki 3/4 sonuçla arasında baya fark olunca ister istemez güvenemiyorum . Canım sonuçların çıkınca benimle paylaşırsan çok mutlu olurum .

Doktor da öyle demişse bence hata yoktur.. tabi ki paylaşırım yarın çıkacak ikinci kez yaptırıyoruz ilkini lina da yaptırmıştık, varikosel teşhisi kondu bize de üç doktorla görüştü eşim üçüncü doktor varikosel çok hafif ameliyata gerek yok bir daha test yaptırın dedi öyle olunca biz de tekrarladık. Doktorlar da çok farklı konuşuyor ilk ikisi ameliyat kesin çözüm dedi sonuncusu ameliyata gerek yok diyince kafalarımız karıştı..

tesekkurler esim 1 ay emodex kullandi doktor vermisti smdi keske birakmasaydi diyorum sigarayi 3 4 ay kullanma dedi doktor tedavide sigara kullanimi dna hasarina yol aciyor basari sansimizi arttirmak icin oneride bulundu onuda 1ay birakti tekrar icmeye basladi teatrioyu bana klomen tedavisi oldgum zmanlarda doktorum veriyordu bende kullandim aslinda esimde ona baslayabilir emodexle beraber cok dogru onlem almak lazim başarı sansini arttirmak icin bunlara dikkat etmek gerekiyor sansiniz bol olsun ins tum isteyenlerin ve bekleyenlerin gonlune gore olur

Bizdede aynısı oldu canım 3 doktor varikosel var dedi 2 si yok dedi .

Dilekdilek06
Elanur4206
Arkadaşlar Ankara düzen lab eşleriniz test verdi sanırım. Aslında yazmayacaktım ama dayanamadım. Ben uzun zamandır buralardayım ve 2 konu da oldukça arkadaşlarla aktifim. Sizleri etkilemek istemem fakat Ankara düzene güvenmeyin sonuçlar oldukça olumlu çıkıyor bu örnekleri sadece sizde görmedim birsürü arkadaşımda da yüksek çıktı. Atıyorum 10 tane arkadaşımın hepsinin sonuçlar kötü ve düzende test yaptırıyorlar 10unun da iyi mi çıkar 1i bile kötü çıkmaz mı?
Hatta bir arkadaşım DNA hasar testi yaptırdı sonuç sanırım on küsürlerdeydi tüp bebek yaptırdı tutmadı sonra bir yerde daha DNA testi yaptırdı sonra o kork küsürler çıktı dr bunlardan biri yanlış kısa zamanda hasar bu kadar artamaz demiş ve güvendiği bir lab göndermiş ve sonuç spermler hasarlı ama düzene göre Ankara düzene göre hasarsız.
Ben istanbuldayım ve belki 6 kez eğitim araştırmada test verdik hani size demişler ya onlar bekletiyor diye hepsinin sonuçları birbirine yakındı sonra DNA testi ros testi vs için İstanbul Kadıköy düzene gittik sperm testi de verdik ve çıkan sonuç eğitim araştırmayla aynı sonuçtu. Sürekli İstanbul düzen de test veriyoruz memnunuz. Karar her zaman sizin ben sadece anlatmak istedim. İsterseniz Ankarada birde mikrogen lab deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun.

Bizim daha sonucumuz belli değil bekliyoruz ama neden bile bile yüksek çıkarıyorşar böyle bir husus bar öantığım almıyor

Bizim daha sonucumuz belli değil bekliyoruz ama neden bile bile yüksek çıkarıyorşar böyle bir husus bar öantığım almıyor
Onu İnan kimse bilemiyor ama sanırım kriterleri diğer lablara göre daha geniş. Mesela morfoloji için kuyruk uzunluğu baş ovalliği boyun kısmı gibi yerlerin her lab ve bakan kişiye göre geçerli bir kriteri var ve her yerde farklı farklı çıkabiliyor birde sağlık örgütüne göre veya kruger göre bir kriter var oda çok kıt oluyor 1/2/3 4 görmek imkansız gibi olabiliyor ben byaloglarına bağlıyorum. Sadece 1 arkadaşımın sonucu başka yerde yaptırdığı sonuçla Paralel di diğerleri hep yükselti.
Umarım siz doğru sonucu alırsınız.

Umarım burada da paylaşacağım. Çok teşekkürler

Kızlar sonuçlar geldi

Eklentiler

• 451A7488-6D12-453A-A96C-0A915971A5D0.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 99
  • 028D7349-0A52-4FB4-81B7-611FE05388E4.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 89
Bir önceki böyleydi hemen hemen aynı çıkmış sadece hız farklı ama ilkinde eşimin perhiz süresi fazlaydı Elanur4206 Saklicennet

Eklentiler

• 2BA4448A-85FB-4B95-80CF-A0B342583991.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar sonuçlar geldi
Morfoloji aynı çıkmış %3. Baş anomali var bunun için eşin evicap e vitamini kullansın birde sağlık ocağında d vitamine baktırsın eğer eksikse takviye alsın günde 3 tane ceviz yesin veya omega 3 kullansın biraz daha yükselebilir ama 3 kötü bir rakam değil.
Gelelim değerlere yaptırdığınız ilk teste ileri haraket %21 iken düzen de %60 ileri haraket çıkmış. Güvenip güvenmemek size kalmış. Bu değerlere göre sayı harici problem Yok sayı için de emodex sperra gibi takviyeler kullanabilirsiniz.

Varikosel ameliyatı olmaya kesin karar verdi eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…