Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı, hız, morfoloji, varikosele çözüm arayanlar ve bulanlar neredesiniz???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet kaç kişi tanıyorum. 4/5 kez denediler hala bekiliyorlar. Kaç kiş tanıyorum tüp bebek yaptılar tutmadı sonra kendiliğinden oldu. Anlamsız herşey aslında bir kader var ve yaşıyoruz. Ama ben duaların ve çabaların kaderi değiştirdiğine inananlardanım.

_kunfeyekun_ zeynepppppppp
Sizi etiketlemeyi unutmuşum yapabilirseniz bence muhakkak yapın.
Bana da dua ederseniz sevinirim. İsmimi biliyorsunuz. Ben kılamıyorum.

_kunfeyekun_ zeynepppppppp
Sizi etiketlemeyi unutmuşum yapabilirseniz bence muhakkak yapın.
Bana da dua ederseniz sevinirim. İsmimi biliyorsunuz. Ben kılamıyorum.

Kılarım inşşş cnm sana da dua ederim. Bu sayfa yeni mi ???? Sayfadan ayrıldın mı cnm hayırdır??? Bende tüp bebek için İstanbul bileti aldım 8 haziran tatil 9 haziran İstanbul’dayım inş. Bahar beni de çok etkiliyor artık sabredemiyorum. Denemek istiyorum. İyi yada kötü deniycemmmm

Yok canım ayrılmadım. Bu aralar bunalımda gibiyim. Burası benim eskiden açtığım bir sayfa pek kimse uğramıyor diye buradan yazıyorum ulaşmak istediklerime. Çocuk konusu pek duymak istemiyorum o yüzden.
Bu gece ibadetlerini kaçırdım üzülüyorum.
Hayırlı olsun kuzum inşallah gerek kalmaz ama kalsa da başarılı sonuçlanır. Hangi hastane de karar kıldın?

Şişli memorial ve bürüksel tüp bebek merkezlerine bakıcam ikisi arasında karar vericem. Cnm moralini bozma. Rabbim yardımcımız olsun. İnş bu gece rabbim bu kızlara hemen çocuk nasip olsun der ve ertesi ay gebe kalırız hepimiz. Seni çok seviyoruz umutma

Allah razı olsun canım. Senin adına da çok sevindim. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Memoriali çok beğeniyorlar. Ben daha karar veremedim.

Allah razı olsun canım. Senin adına da çok sevindim. Hayırlara vesile olsun inşallah.
Memoriali çok beğeniyorlar. Ben daha karar veremedim.
Rabbim seninde gönlünü feraha ulaştırsın, karar vermeni kolaylaştırsın inşşşş. Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşşş

Proxeed plus e vitamini hergün portakal ve düzenli beslenme sonucu hamileyim kızlar. Kalp atısını duyayım tüm süreci konu olarak anltacagm inşallah. Darısı isteyen herkese

Dün kimsenin kandillini kutlayamadım çok yoğundum kısa sürelerde girip çıktım ama ne yaptım ettim dün ibadetleri yapıp hepiniz için dua ettim inşaallah dualarımız kabul olacak. Bebişlerimiz bizler için gelecekler.

Dün senin içinde dua ettim cnm tüm arkadaşlar içinde dua ettim. Sabah kalktım adet olmuşum bir gün erken oldum bu ay. Bakalım herşeyin hayırlısını istedim rabbimden. tevekkül ettim.

Dün senin içinde dua ettim cnm tüm arkadaşlar içinde dua ettim. Sabah kalktım adet olmuşum bir gün erken oldum bu ay. Bakalım herşeyin hayırlısını istedim rabbimden. tevekkül ettim.
Benim de dün bitti. Gece 3 de duş aldım. İbadet ettim belki vesile Burdur diye.. canım daha sen tedavi olma hormon alma vücuduna. Çünki hormon aldıktan sonra 2 adet kanaması geçince tüp bebekte tekrar tedaviye başlıyorlarmış. Senin aldığın dozlar belki düşüktür ama yine de hormon işte. Sadece vitaminlerini al ve akışına bırak. Hayırlısı olacak inşallah.

Bende almıycam ilaç falan. Sadece inafolic combi kullanıyorum cnm. Akışına bıraktık. Eşimde ilaçlarını kullanıcak. Öyle şuan sadece beklemedeyizzzz.

Bende almıycam ilaç falan. Sadece inafolic combi kullanıyorum cnm. Akışına bıraktık. Eşimde ilaçlarını kullanıcak. Öyle şuan sadece beklemedeyizzzz.
İyi yapıyorsun canım. Benim de sınavlarım bitti şimdi kendim için randevu almaya çalışıyorum. Gidip tekrar tahlillerimi yaptırayım. Bir bakalım pco var mı yok mu bende. 2016 yılındaki adet takvimime bakıyorum da her ay gününde olmuşum hep. Şimdi sürekli gecikmeli geliyor. Stres yapıyorum sanırım. Amh değerime de baktıracağım. 1 tane çocuğum olunca tüm eksikliklerim dolacakmış gibi geliyor. Tek eksiklik o. Böyle bir evlilikğin simgesi olmalı diye düşünüyorum hep. Sonra da karamsarlaşıyorum. Bizler için sorun yok gibi görünüyor. Spermler kaliteli ama tüpde de olmayınca olmuyor. Bizim normal olma olasılığı da düşük diğer ihtimal beni benden alıyor. Bazen de burada geçmişlere bakıyorum hemen hemen herkesin bebişi var. İçimi rahatlatıyorum ara ara.

Bende tek eksiğimiz çocuk diyorum çocuk olsa çok mutlu olacağız diyorum da nasip olmuyor. İnş bi gün olacak.

Canım sen beni etiketleyerek sonuçları at ben yorumlarım. Bir yere daha yazmıştın. Normalde atlamam elimden geldiğince herkese yardım ediyorum ama yoğundum. Etiketlersen atlamam yorumlarım.
Çok teşekkür ederim çok merak ediyorum doktor tüp bebek diyor aşılamada olmaz demişti ben atayım sonuçlarada bir bakarmısınız
Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah

Ay canım yeni gördüm çok üzgünüm. Değerleriniz çok kötü değil ama üzerinde biraz uğraşılmalı. Düzelmez diye birşey Yok. Bizim ki daha kötü ama uğraşıyoruz.
Siz iyi bir üroloğa gidip danışın. Varikosel var mı yok mu? Yoksa hemen takviye ürünlere başlayın belki de sadece vitamin eksikliğidir. Gelişmeleri yazdıkça yardımcı olmaya çalışırız. Ama İnan kötü değil sonuçlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…