- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
- Konu Sahibi Saklicennet
-
E vitamini.. soguk press keçi boynuzu. Proxeed plus ilac ya da selenyum takviyesi..deneyin.. düzenli beslenin ikinizde. Hergün bir portakal. 3 aya düzelirÇok teşekkür ederim çok merak ediyorum doktor tüp bebek diyor aşılamada olmaz demişti ben atayım sonuçlarada bir bakarmısınız
Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah
Ayrıca kendin icinde:Çok teşekkür ederim çok merak ediyorum doktor tüp bebek diyor aşılamada olmaz demişti ben atayım sonuçlarada bir bakarmısınız
Total sperm sayısı 27 milyon normali 39 mus
Sperm sayısıda 13.5 milyon normali 15 milyon diyor
Morfoloji %2 cıktı
İleri hareketli %5
Yerinde hareket %11
Hareketsiz %84 diyor
Lütfen yardımcı olurmusunuz allah herkese versin inşallah
Değerleriniz gayet güzel. Hızı arttırmak için keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz o daha etkili oluyormuş. Hız için l cartinin l arjinin q10 iyi geliyor. 3 ay bu kürleri deneyin daha da yükselecektir. Değerlerde bir problem Yok.Sperm konsantrasyonu42. 1 toplam hareketlilik33 ileri haeeketlilik23 yerinde hareketli10 hareketsiz 67 morfoloji5 hareketli sperm konsantrasyonu 14 ileri hareketli sperm 9.5 fonksyonel sperm 1.1 ortalama hız 8 sperm hareket indeksi 36 toplam sperm konsantrasyonu 126.3 toplam hareketli sperm 42 toplam ileri hareketli sperm 42 top. İleri. Har. Sperm 28.5 fonksyonel sperm 3.3 morfolojisi nor al 5.9… Bu değerlere bakarak çocul sahibi olma imkanı nedir acaba?... Ayrıyetten 2011 de sol varikoselden ameliyat oldu eşim ve sağ taraftada 2 reflü olacak şekilde varmıs ameliyatdediler fakat. Sperm kalitesi ve hız aslında pek düşük değil. 3 gündür sabah akşam keçibounnuzu kürü içiyor. Promen k aldık her sabah ondan bir bardak içiyor. Fındık fıstık vb şeyler yiyor sürekli. Sizce faydası olurmu 23 olan sız yükselirmi
Doktor ameliyat olman gerekiyo çocuk sahibi olman zor dedi bize . Baya araştırdım bu konuyu çokta kötü değil hareket konusu Neyse kür vb seyler kullanıyoruz arrık hayırlıaıDeğerleriniz gayet güzel. Hızı arttırmak için keçiboynuzu kürü yapabilirsiniz o daha etkili oluyormuş. Hız için l cartinin l arjinin q10 iyi geliyor. 3 ay bu kürleri deneyin daha da yükselecektir. Değerlerde bir problem Yok.
Her dr bence görevinin hakkını veremiyor. Bir kaç dr danışmak lazım ama dediğim gibi bana kalırsa streslenecek ve evhamlanacak bir durum yok. Biraz sabırla olacak inşallah.Doktor ameliyat olman gerekiyo çocuk sahibi olman zor dedi bize . Baya araştırdım bu konuyu çokta kötü değil hareket konusu Neyse kür vb seyler kullanıyoruz arrık hayırlıaı
Aynen devket hastanesi hızın d0şük ama nırmal dedi Özel hastane ameliyat drd.. Birazda maddi açıdan diyırlar sanırım. İnsanları umutsuzlandıruyolar.. Kötünün iyisi drmezmi bide özeldeki dr. =(Her dr bence görevinin hakkını veremiyor. Bir kaç dr danışmak lazım ama dediğim gibi bana kalırsa streslenecek ve evhamlanacak bir durum yok. Biraz sabırla olacak inşallah.
Sen eşine takviyeler al belkide vitamin eksikliği var. Bence kötünün iyisi değil gayet iyi. Bazen drlar saçmalıyorlar. İleri hızlı ve ileri yavaş toplamı 32 olması normal oluyor sayıda 40 milyonun üzerindeyse endişelenecek birşey olmuyor. Sen stres yapma sonuçta bu bebiş senin vücudunda oluşacak.Aynen devket hastanesi hızın d0şük ama nırmal dedi Özel hastane ameliyat drd.. Birazda maddi açıdan diyırlar sanırım. İnsanları umutsuzlandıruyolar.. Kötünün iyisi drmezmi bide özeldeki dr. =(
İçime su serpiyorsun seninle konusmak çok iyi geliyor bana çok teşekkürler =)Sen eşine takviyeler al belkide vitamin eksikliği var. Bence kötünün iyisi değil gayet iyi. Bazen drlar saçmalıyorlar. İleri hızlı ve ileri yavaş toplamı 32 olması normal oluyor sayıda 40 milyonun üzerindeyse endişelenecek birşey olmuyor. Sen stres yapma sonuçta bu bebiş senin vücudunda oluşacak.
Canım İnan seni rahatlatmak için değil bildiklerimi söylüyorum. Seninmiçin rahat olsun. Heleki sayı 75 milyon toplam haraketli %22morfoloji2 ile hamile kalanlar var hatta 1 ile. Sen yumurta takibi yap kendin. Beslenmenize dikkat edin istersen eşin vitamin kullansın dediğim gibi DNA hasarı önemli eğer varsa önlem aşmış olursunuz.İçime su serpiyorsun seninle konusmak çok iyi geliyor bana çok teşekkürler =)
Vitaminin alaasını alıyo şuan kendisi =)) allahın takdirine bıraktık artık... Herşey için tşkCanım İnan seni rahatlatmak için değil bildiklerimi söylüyorum. Seninmiçin rahat olsun. Heleki sayı 75 milyon toplam haraketli %22morfoloji2 ile hamile kalanlar var hatta 1 ile. Sen yumurta takibi yap kendin. Beslenmenize dikkat edin istersen eşin vitamin kullansın dediğim gibi DNA hasarı önemli eğer varsa önlem aşmış olursunuz.
Ben güvenilir olmadığını düşünüyorum. Bizzat İstanbul düzende yaptırtıyorum çok memnunum. Ama ank düzen sürekli yüksek çıkarıyor takip ediyorum. 1 değil 2 değil. Kesinlikle birde mikrogen de yaptırın.Geçtiğimiz hafta ankara DÜZEN LAboratuvarında sperm testi verdik şimdiye kadar kötü çıkan sonuclarımız inanılmaz derecede iyi çıktı . Hareketlilik sorunumuz var baya düşüktü acaba bu laboratuvar iyi bir laboratuvar değilmi bi kaç yerde daha okudum benimle aynı durumu yaşayanlar varmış devlette düşük çıkan sonuçlar bu laboratuvarda yüksek çıkıyormuş . Araşıtırınca ankaranın en iyi laboratuvarı olduğunu okuyorum. Yalnız morfolojimiz %6 nasıl sizce pek anlamadım ?
Eşim sperra kullandı ve sayı artışı oldu kesinlikle tavsiye ediyorum.Selam hanımlar birşey sormak istiyorum yarsımcı Olurmusunuz cok acil?
Eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu sayısı oldukça düşük morfoloji %4 doktorumuz neo fortil verdi ama araştırdım memnun kalmayanda var sperradan herkes memnun acaba neofortil yerine sperra kullansak olurmu bilginiz varmı yardımcı olursanız sevinirim
Peki doktorumuzun önerdiği yerine kullansam sıkıntı olurmu acaba bende sperranın cok methini duydum oyüzden merak ediyorum .. içerkler benziyoe sperra daha iyi gibiEşim sperra kullandı ve sayı artışı oldu kesinlikle tavsiye ediyorum.
tane de multivitamin alın destek olsun. Benim eşim gün aşırı solgar formula kullanıyor.Peki doktorumuzun önerdiği yerine kullansam sıkıntı olurmu acaba bende sperranın cok methini duydum oyüzden merak ediyorum .. içerkler benziyoe sperra daha iyi gibi
Hiç kötü değil sadece biraz daha iyi olabilir. Destek ürün alması gerekli tabi biraz da sabır. Dr tavsiye ettiği vitaminler var mı?Hanımlar kendimi çok çaresiz hissediyorum eşim bugün sperm testi yaptırdı sonucunu yorumlar mısınızı çok mu kötü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?