- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
- Konu Sahibi Saklicennet
-
En alt kısmı morfoloji detayı. Bize bu şekilde verdiler.Tmm cok iyi olur
Ben seni anliyorum. Biz her yonden daha cok etkileniyoruz. Gelip te kimse erkege niye cocuk yapmiyorsunuz demiyor hayatlari boyuncA o kelimeyi duymuyorlar bile. Sorun kadinda olmasa bile kadina yukleniliyor.. bu muhabbetler hep kadinlarda cunku.. hamileligi yasayan kadin kalmaya calisan kadin.. unsur biziz yani dogal olarak en cok biz ugrasiyoruzEvet muhakkak öyledir ama duramıyorum hiç eşim daha rahat.
Neden Erkege yüklenmiyorlar,çünkü erkekler gamsız,duydukları bir kulağından girer bir kulağından çıkar.Ama kadına baskı yaptı mı kadın kendini eksik hisseder,psikolojisini bozarlar,bunun Allahtan geldiğini bildikleri halde vah vah demek bu sebepten olmuyor diye sebebi açıklattırasıya kadar uğraşırlar.Başkasının mutsuzluğundan mutluluk elde ederler.Daha geçen ay zor bir uzmanlık sınavımı kazandığımda mutlulukla paylaştığım ama kör cahil olan arkadaşlarım dediler ki,Sen bu sınavı kazanmak yerine hamile kalsaydın keşke eşin daha Mutlu olurdu.Şimdi sınavı kazandın yeter artık gezdiğiniz gidin özele tedavi olun diye baskı yaptılar.Kocan problemli senin sigara içmesin,şunu yapmasın vs. Saçmaladı.Sen hamile kalsan bile üst komşunun gürültüsünden düşer o da diye öncesinde bir de moral bozdu ki o lafının 3 gün sonrasında evliliğimizin 4. Yılında hamile olduğumu ögrendim şükür olsun.Ve 2 ayı bitirdik şimdi o ken gözlülere 4 ayı geçmeden de söylemek istemiyorum.Allah öle büyük ki vaktini öyle bir ayarlıyor ki.İnatla ben evime gelip Hergün duamı okuyup namazımı kıldım.Asla isyan etmem sana bıraktım Rabbim dedim.O da geri çevirmedi.Tüp bebek vs.Olmayınca yine olmaz.İmkansızlar bile Allah'ın sayesinde mümkündür.Kimse moralini bozmasın.Ben seni anliyorum. Biz her yonden daha cok etkileniyoruz. Gelip te kimse erkege niye cocuk yapmiyorsunuz demiyor hayatlari boyuncA o kelimeyi duymuyorlar bile. Sorun kadinda olmasa bile kadina yukleniliyor.. bu muhabbetler hep kadinlarda cunku.. hamileligi yasayan kadin kalmaya calisan kadin.. unsur biziz yani dogal olarak en cok biz ugrasiyoruz
Hakkaten gamsizlar.. ama bide erkekler eşleri hkknda konusmazlar bide luzumsuz sohbet etmezler kadinlar gibi.. yok der gecistirirler.. canim bencede soyleme bosver kimseye onlar gibi bisey ispat etmeye gerek yok. Bu iş Rabbin tayin edecegi birsey kimse neyi iyi oldgna kotu odlgna karar veremez.. sükür senin oldu allah sonuna kadar gotursun.. insallah bizim gibilerinde yuzu guler.. hayatta tek gaye sanki dogurabilmek.. onu yetistirmek hayata katmak gelecegi getirmek onemli olan. Cogu da sirf inada doguruyor ciddi soluyorum bos dusunen kafa da cok.Neden Erkege yüklenmiyorlar,çünkü erkekler gamsız,duydukları bir kulağından girer bir kulağından çıkar.Ama kadına baskı yaptı mı kadın kendini eksik hisseder,psikolojisini bozarlar,bunun Allahtan geldiğini bildikleri halde vah vah demek bu sebepten olmuyor diye sebebi açıklattırasıya kadar uğraşırlar.Başkasının mutsuzluğundan mutluluk elde ederler.Daha geçen ay zor bir uzmanlık sınavımı kazandığımda mutlulukla paylaştığım ama kör cahil olan arkadaşlarım dediler ki,Sen bu sınavı kazanmak yerine hamile kalsaydın keşke eşin daha Mutlu olurdu.Şimdi sınavı kazandın yeter artık gezdiğiniz gidin özele tedavi olun diye baskı yaptılar.Kocan problemli senin sigara içmesin,şunu yapmasın vs. Saçmaladı.Sen hamile kalsan bile üst komşunun gürültüsünden düşer o da diye öncesinde bir de moral bozdu ki o lafının 3 gün sonrasında evliliğimizin 4. Yılında hamile olduğumu ögrendim şükür olsun.Ve 2 ayı bitirdik şimdi o ken gözlülere 4 ayı geçmeden de söylemek istemiyorum.Allah öle büyük ki vaktini öyle bir ayarlıyor ki.İnatla ben evime gelip Hergün duamı okuyup namazımı kıldım.Asla isyan etmem sana bıraktım Rabbim dedim.O da geri çevirmedi.Tüp bebek vs.Olmayınca yine olmaz.İmkansızlar bile Allah'ın sayesinde mümkündür.Kimse moralini bozmasın.
Evt Can'ım aynen öyle 2 düşük yaptım ben 3 yıldır Da sınava hazırlanıyordum.Sınavı kazandığım gibi de hamile kaldım şükür.Allah vaktini bekliyor.Var birşeyler ki bekletiyor.Ben de ne olursa olsun ille de olsun demiyorum.. hayirlisi diyorum her turlü uzuntume ragmen.. Allaha zor yok bigun bizim de onümüzddki engeller kalkicak ve guzel haberi duyacagiz insallah... Bu sorunlarin hepsi oyalama.. vakti gelmedi vakti gelince sorunda olsa olacak..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bizim de iki yılımız bitti eşimin varikosel rahatsızlığı ve sperm parametrelerinde sorun var. Kendi annem dahil kimseye söylemiyoruz kendimiz uğraşıyoruz bunun yanında eşimin 7 dersten sınavı var önemli bir belge alması gerek. Onunla uğraşıyor ben spora gidiyorum birde 2. Üniversitemi okuyorum yanı sıra... ve çevremdeki herkes durmadan neden durmadan okuyorsunuz yetmez mi? Çocuk yapın artık sen ne yapacaksın tekrar okuyup. Bana soramayınca anneme soruyorlar Yok mu? Problem mi var? Bak seninle evlenenler hep hamile. Sen boş boş uğraş. Tatile gideceğine çocuk yap. Ama kimse bilmiyor zaten uğraşıyoruz ve bizde yaşıyoruz sonuçta birşeyler için uğraşıyoruz okumak tatile gitmek bunlar sorun geliyor insanlara. Bazıları durmadan doğuruyorlar gelecek düşünmüyorlar çocuğu nasıl yetiştiririz başarabilecek miyiz? Soran yok. Sorumluluk kısmını hiç düşünmeden sadece doğursunlar diye bekliyorlar. Çocukları boş şeylerle doldurup yetiştirip tamam bizim işimiz bitti diyorlar. Sonra kendime kızıyorum böyle düşünme herşey Allah’ın taktiri böyle düşündüğün için sana nasip olmuyor belki kimseyi yargılama senin haddinemi diyorum ve yine böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum Allah’ın taktiri karışma diye...Neden Erkege yüklenmiyorlar,çünkü erkekler gamsız,duydukları bir kulağından girer bir kulağından çıkar.Ama kadına baskı yaptı mı kadın kendini eksik hisseder,psikolojisini bozarlar,bunun Allahtan geldiğini bildikleri halde vah vah demek bu sebepten olmuyor diye sebebi açıklattırasıya kadar uğraşırlar.Başkasının mutsuzluğundan mutluluk elde ederler.Daha geçen ay zor bir uzmanlık sınavımı kazandığımda mutlulukla paylaştığım ama kör cahil olan arkadaşlarım dediler ki,Sen bu sınavı kazanmak yerine hamile kalsaydın keşke eşin daha Mutlu olurdu.Şimdi sınavı kazandın yeter artık gezdiğiniz gidin özele tedavi olun diye baskı yaptılar.Kocan problemli senin sigara içmesin,şunu yapmasın vs. Saçmaladı.Sen hamile kalsan bile üst komşunun gürültüsünden düşer o da diye öncesinde bir de moral bozdu ki o lafının 3 gün sonrasında evliliğimizin 4. Yılında hamile olduğumu ögrendim şükür olsun.Ve 2 ayı bitirdik şimdi o ken gözlülere 4 ayı geçmeden de söylemek istemiyorum.Allah öle büyük ki vaktini öyle bir ayarlıyor ki.İnatla ben evime gelip Hergün duamı okuyup namazımı kıldım.Asla isyan etmem sana bıraktım Rabbim dedim.O da geri çevirmedi.Tüp bebek vs.Olmayınca yine olmaz.İmkansızlar bile Allah'ın sayesinde mümkündür.Kimse moralini bozmasın.
İşte bu!! Alkışlanacak en güzel yazı! Tebrik ederim uzamnlığınızıda anneliğinizide..Neden Erkege yüklenmiyorlar,çünkü erkekler gamsız,duydukları bir kulağından girer bir kulağından çıkar.Ama kadına baskı yaptı mı kadın kendini eksik hisseder,psikolojisini bozarlar,bunun Allahtan geldiğini bildikleri halde vah vah demek bu sebepten olmuyor diye sebebi açıklattırasıya kadar uğraşırlar.Başkasının mutsuzluğundan mutluluk elde ederler.Daha geçen ay zor bir uzmanlık sınavımı kazandığımda mutlulukla paylaştığım ama kör cahil olan arkadaşlarım dediler ki,Sen bu sınavı kazanmak yerine hamile kalsaydın keşke eşin daha Mutlu olurdu.Şimdi sınavı kazandın yeter artık gezdiğiniz gidin özele tedavi olun diye baskı yaptılar.Kocan problemli senin sigara içmesin,şunu yapmasın vs. Saçmaladı.Sen hamile kalsan bile üst komşunun gürültüsünden düşer o da diye öncesinde bir de moral bozdu ki o lafının 3 gün sonrasında evliliğimizin 4. Yılında hamile olduğumu ögrendim şükür olsun.Ve 2 ayı bitirdik şimdi o ken gözlülere 4 ayı geçmeden de söylemek istemiyorum.Allah öle büyük ki vaktini öyle bir ayarlıyor ki.İnatla ben evime gelip Hergün duamı okuyup namazımı kıldım.Asla isyan etmem sana bıraktım Rabbim dedim.O da geri çevirmedi.Tüp bebek vs.Olmayınca yine olmaz.İmkansızlar bile Allah'ın sayesinde mümkündür.Kimse moralini bozmasın.
Aynı şeyleri yaşamışız.Ben inatla tüp benek tedavisi aşılama olmadım.Eşimde çift taraflı varikoselden evliliğimizin 1.5 yılında ameliyat oldu.Bende de pko vardı.Ama kulağımı tıkadım.Ne zamanki hayatımı kurtardım hemen de hamile kaldım.Yani denk gelecek ama bu gençliği heba etmemek lazım.Tabiki gezicez çocuk yokken.Onların istemedikleri şey rahat olmamız,rahat gezmemiz :) İnatla biz de gezdik tozduk.Eşim her ay vitamin kullandı olana kadar devam dedim.Şükür olsun.Bir anda sürpriz yapacak size de bebeğiniz.İçime doğuyor aynı kendimde hissettiğim gibi.Seni o kadar iyi anlıyorum ki bizim de iki yılımız bitti eşimin varikosel rahatsızlığı ve sperm parametrelerinde sorun var. Kendi annem dahil kimseye söylemiyoruz kendimiz uğraşıyoruz bunun yanında eşimin 7 dersten sınavı var önemli bir belge alması gerek. Onunla uğraşıyor ben spora gidiyorum birde 2. Üniversitemi okuyorum yanı sıra... ve çevremdeki herkes durmadan neden durmadan okuyorsunuz yetmez mi? Çocuk yapın artık sen ne yapacaksın tekrar okuyup. Bana soramayınca anneme soruyorlar Yok mu? Problem mi var? Bak seninle evlenenler hep hamile. Sen boş boş uğraş. Tatile gideceğine çocuk yap. Ama kimse bilmiyor zaten uğraşıyoruz ve bizde yaşıyoruz sonuçta birşeyler için uğraşıyoruz okumak tatile gitmek bunlar sorun geliyor insanlara. Bazıları durmadan doğuruyorlar gelecek düşünmüyorlar çocuğu nasıl yetiştiririz başarabilecek miyiz? Soran yok. Sorumluluk kısmını hiç düşünmeden sadece doğursunlar diye bekliyorlar. Çocukları boş şeylerle doldurup yetiştirip tamam bizim işimiz bitti diyorlar. Sonra kendime kızıyorum böyle düşünme herşey Allah’ın taktiri böyle düşündüğün için sana nasip olmuyor belki kimseyi yargılama senin haddinemi diyorum ve yine böyle düşündüğüm için kendime kızıyorum Allah’ın taktiri karışma diye...
Canim ya guzel dusuncelerinz icin tsk ederiz Allah razi olsun senden..Aynı şeyleri yaşamışız.Ben inatla tüp benek tedavisi aşılama olmadım.Eşimde çift taraflı varikoselden evliliğimizin 1.5 yılında ameliyat oldu.Bende de pko vardı.Ama kulağımı tıkadım.Ne zamanki hayatımı kurtardım hemen de hamile kaldım.Yani denk gelecek ama bu gençliği heba etmemek lazım.Tabiki gezicez çocuk yokken.Onların istemedikleri şey rahat olmamız,rahat gezmemiz :) İnatla biz de gezdik tozduk.Eşim her ay vitamin kullandı olana kadar devam dedim.Şükür olsun.Bir anda sürpriz yapacak size de bebeğiniz.İçime doğuyor aynı kendimde hissettiğim gibi.
Teşekkür ederim :) Allah razı olsun.Allah her zaman iyinin,iyi düşünenin yanındadır inanıyorum.İşte bu!! Alkışlanacak en güzel yazı! Tebrik ederim uzamnlığınızıda anneliğinizide..
Ilkte degerler duşer canim biraz bekleyeceksiniz.. benim abimde ameliyat oldu.. bi sure sora oldu bebekleri.. cok normal dusmesi ameliyat oluyor hassas birsey. Bazende güclü durma koyver gitsin bazen direnci dusuyor insanin ama toparlanmak lazimMerhaba arkadaşlar. Benim eşim de ameliyat oldu haziran ayında. Test yaptırdık ve önceye göre değerler çok düşmüş. Çok üzgünüm. Ne olur böyle olması normal düzelir falan deyin. Ne yapıcam güçlü durmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Sağol canım şimdiye kadar yaptırmamistik hani düşük çıkar üzülürüz diye artık 5 ay oldu duzelmistir biraz dedik ama duzelmemis. 3.5 yıldır uğraşıyorum negatifler umutsuzluklar bir kimyasal artık gerçekten yoruldum.Ilkte degerler duşer canim biraz bekleyeceksiniz.. benim abimde ameliyat oldu.. bi sure sora oldu bebekleri.. cok normal dusmesi ameliyat oluyor hassas birsey. Bazende güclü durma koyver gitsin bazen direnci dusuyor insanin ama toparlanmak lazim
Hepimiz yorgunuz inan ki.. ama hayata tutunmak zorundayiz bi sekilde.. biraz daha zaman alabilir gec olsun güc olmasin insallah.. hic belli olmaz bu herkeste yasaniyor takviyelere filan devam edinaSağol canım şimdiye kadar yaptırmamistik hani düşük çıkar üzülürüz diye artık 5 ay oldu duzelmistir biraz dedik ama duzelmemis. 3.5 yıldır uğraşıyorum negatifler umutsuzluklar bir kimyasal artık gerçekten yoruldum.
Doğru tabi canım sabretmek zor ama yapıcak başka bişey de yok malesefki. Etraftan söylenenler falan laf anlatmaktan daha doğrusu anlatamamaktan yoruldum. 3 tane takviye hap kullanıyor canımHepimiz yorgunuz inan ki.. ama hayata tutunmak zorundayiz bi sekilde.. biraz daha zaman alabilir gec olsun güc olmasin insallah.. hic belli olmaz bu herkeste yasaniyor takviyelere filan devam edina
Laf anlatamamak "" cok dogru..Doğru tabi canım sabretmek zor ama yapıcak başka bişey de yok malesefki. Etraftan söylenenler falan laf anlatmaktan daha doğrusu anlatamamaktan yoruldum. 3 tane takviye hap kullanıyor canım
Çok güldüm canım Sağol. Aynen öyle havyara varana kadar getirttim eşime neler yemedi icmedi iyi gelsin diye ama iyi olsun diye uğraşdıkca kötü oluyo. Ne güzel siz uzakmışsınızLaf anlatamamak "" cok dogru..
Anlatamiyorsunki .. ne kadar zor bogazina tikanip kalmasi. 3 bucuk senemi bi nevi rahat gecirmeye calsitim bos durmuyorum hic.. ama gittikce zorlasiyor sanki.. tayin aldk uzaktayiz ama ayni seylerle karsilassakta bi nevi kafa biraz sakinliyyorrr.. valla ne cektik şu spermlerdenhic biseyi eksik olmuyor ugrastkca bi sürü şey cikiyor vallahi başetmek imkansiz yani :)
Çok güldüm canım Sağol. Aynen öyle havyara varana kadar getirttim eşime neler yemedi icmedi iyi gelsin diye ama iyi olsun diye uğraşdıkca kötü oluyo. Ne güzel siz uzakmışsınız
Ahh bu çocuklar görümcemin oğlu da bize ne zamandır bekliyoruz çocuk yapmadınız ne zman yapicaksınız diye soruyor biz kimseye bişey söylemedik ama artık anlıyorlar tabi Allah kimsenin gözünü biseyde bırakmasın falan diyorlar. Başkasının üstünden tavsiye vermeler doktor tavsiyeleri biz bunları bilmiyoruz çünküerkekleri iyi besleyin adamlar vitamin deposu oldu cikti gene tık yok anam cok ustelememek lazim gercekten mola larla yolculuga devam. Uzak olsamda misafirim cocugu geliyorr ortaligi yikiyor niye bana arkadas yok diye benimde oturup onla cocukluk yapasim geliyor ama olmuyor gecen arkasin kizi cocugum yok arkadas yok diye resmen bana sardı agla agla bagir surekli en sonunda gonlunu aldm sevdirdim oyaladim gormen lazm.. dedim bu şaka herhalde ama gercek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?