Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ekledım kızlar hepınızı ınsallah ugurlu gelır yaaaaaaa

sabah esıme ıncır yedırdım

balını yedı

kecı boynuzu suyunu ıctı

inşallah canım yaa allah hepimize nasip etsin. adetim 25 mayıs ama olmaz inşallah:Saruboceq:

ınsallah hayırlı haberlerı alırsın sekercım tez zamanda
benıde ekle lısteye mızmız 6 hazıran canım......
ekledım sekercım tez zamanda sende hamıs kalırsın bu topıkdeeeeeeeeeee
topıgın hayırlı olsun mızmızım ınsallah yakında güzel haberler verırsınopuyorumnanaktan

tesekkur ederım sekerımmmmmmmmmm
benide ekleyin arkadaşlar 16 mayıs gerci eşimin %94 hareketsiz spermleri

olsun cnm hersey allahdan bana doktor tek sansın tup bebek dedı ama ıcımde garıp bır umut varr
Topiğin hayırlı olsun, bol hamileli bi topik olsun İnşallah. Beni listene ekleyiver canım. 23 Mayıs adet tarihim.

ekledım sekerım tez zamanda yuzunu guldursun allahım

ebrarım mınık kusum saol sekercım senın topık kadar kalabalık senlıklı degıl ama olcak ınsallah

incir kuru incirdir degilmi pğeki keciboynuzunu nasıl yapıyorsunuz? :S

cnm ben bır kac kecı boynuzu kırıom ufak ufak uc bes bardak su koyuyorum sıcak suyu koyuyorum ben bıraz ocakda hoplatıom soguyunca ıcıyıyorum ınsallah yararlı olur cnm

ıncırıde zeytınyagında bekletıom bakalım ne olcak

cınko hapı aldım ıcırıyom

polen bal karıısmı yıo her sabah aksam

muz ve cılek ıse yarıyormus aralarda yıokaydirigubbakcemile3

yanı anlıyacagın patlıyacak adam

canım benıde yaz lıstene 02.06.2010 adet tarıhım bakalım bana ugur getırecekmı topigin denemesı bedava insallah bır sıhırlı degnek degerde 10 yıllık bebek hasretı bıter

of ne ugraştırıcı şeyler bunlar tşk.ler:)

uzuldum ya hayırlısı insallah bızımde yuzumuz guler kucamız dolar.benımde sayı sorunum var 11 mılyon ve sperm hızı %50-60 larda ama yapacak birşey yok elımızden bırsey gelmıyor

inş sper sayısı normal ama işte hareketsiz daha tedaviye başlamadık en kısa zamnda başlıycaz şuanda doktor araştırmasındayım

uzuldum ya hayırlısı insallah bızımde yuzumuz guler kucamız dolar.benımde sayı sorunum var 11 mılyon ve sperm hızı %50-60 larda ama yapacak birşey yok elımızden bırsey gelmıyor

allah hepımıze yardım etsın dun bır doktor tek sansın tup bebek dedı cok uzgunummmmmmmm:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…