inşallah canım yaa allah hepimize nasip etsin. adetim 25 mayıs ama olmaz inşallah:Saruboceq:
ekledım sekercım tez zamanda sende hamıs kalırsın bu topıkdeeeeeeeeeeebenıde ekle lısteye mızmız 6 hazıran canım......
topıgın hayırlı olsun mızmızım ınsallah yakında güzel haberler verırsınopuyorumnanaktan
benide ekleyin arkadaşlar 16 mayıs gerci eşimin %94 hareketsiz spermleri
Topiğin hayırlı olsun, bol hamileli bi topik olsun İnşallah. Beni listene ekleyiver canım. 23 Mayıs adet tarihim.
incir kuru incirdir degilmi pğeki keciboynuzunu nasıl yapıyorsunuz? :S
cnm ben bır kac kecı boynuzu kırıom ufak ufak uc bes bardak su koyuyorum sıcak suyu koyuyorum ben bıraz ocakda hoplatıom soguyunca ıcıyıyorum ınsallah yararlı olur cnm
ıncırıde zeytınyagında bekletıom bakalım ne olcak
cınko hapı aldım ıcırıyom
polen bal karıısmı yıo her sabah aksam
muz ve cılek ıse yarıyormus aralarda yıokaydirigubbakcemile3
yanı anlıyacagın patlıyacak adam
merhaba yesim.a sizin sorununuz neydı
esinizın sperm degerlerı nasıl
uzuldum ya hayırlısı insallah bızımde yuzumuz guler kucamız dolar.benımde sayı sorunum var 11 mılyon ve sperm hızı %50-60 larda ama yapacak birşey yok elımızden bırsey gelmıyor
inş sper sayısı normal ama işte hareketsiz daha tedaviye başlamadık en kısa zamnda başlıycaz şuanda doktor araştırmasındayım
mızmızcım senın sorun ne
allah hepımıze yardım etsın dun bır doktor tek sansın tup bebek dedı cok uzgunummmmmmmm:bbo:
cnm esım spermlerınde canlı hucre yok cok kotu yanı sız sukredın bence gene bu halınızeeee:Saruboceq:
banada öyle dedi sadece tüp bebek dedi belki şanslısındır oda tutar dedi yaşında küçükmüş diyor töbe töbe
uff uzuldum yaa nohut kurunu duydunmu o sperm olmuyanlara iyi geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?