Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar daha önce de açmıştım ama net birşey anlamadım.Tüp bebek yaptım ,tuttu ve sonuç düşük ile yaşandı maalesef ki...Neyse siz tecrübeli arkadaşlar belki bu testleri yorumlarsınız normal yolla çocuk şansı YÖK mu yada tedavisi tüp bebek ağır bir süreç mad ve manevi o yüzden merak ettim
Eki Görüntüle 2052410
Eki Görüntüle 2052408
Kızlar daha önce de açmıştım ama net birşey anlamadım.Tüp bebek yaptım ,tuttu ve sonuç düşük ile yaşandı maalesef ki...Neyse siz tecrübeli arkadaşlar belki bu testleri yorumlarsınız normal yolla çocuk şansı YÖK mu yada tedavisi tüp bebek ağır bir süreç mad ve manevi o yüzden merak ettim
Cnm önce bi iyi ürolojiye git tedavi ol spermin sayısı kalitesi hareketliliği düzelsin sonra doğal yolla bile gebe kalabilirsin. Bizde tüp yapıcaktık Kaan Aydos hocayla görüştük yapsanızda düşük olur dedi ki ben zaten geçen sene düşük yaptım. Yazık ya paranıza umutlarınıza. Araştır cnm hatta erkek infertelitesinde başlıklar var bak istersen
Kaan aydos üroloji doktoru mu muamele ücreti ne kadar alıyor İstanbul da mı çok soru sordum k.b ne olur
Bu arada biz tüp bebeği devlette yaptık ücretsiz neden bize birşey denmedi acaba eşimde herkes beni suçladı iş yaptın ondan düştü dedi
Sen hamile misin neler yaptın inş hamile kalırsın
Kaan aydos üroloji doktoru mu muamele ücreti ne kadar alıyor İstanbul da mı çok soru sordum k.b ne olur
Bu arada biz tüp bebeği devlette yaptık ücretsiz neden bize birşey denmedi acaba eşimde herkes beni suçladı iş yaptın ondan düştü dedi
Sen hamile misin neler yaptın inş hamile kalırsın
Cnm Kaan hoca Ankara'da muayene ücreti 450 tl. Bende düşük yaptım maalesef eşimde varikosel vardı ameliyat oldu ama biz geç farkettik 2 sene boşuna dolanıp durduk niye düşük oldu diye niye gebe kalamıyorum diye. Kaan hoca üroloji doktoru. İstanbul'da da Celalettin Peru var oda çok iyi bi doktor Esenlerde özel hastanede. Eğer SSK buz varsa muayene ücreti 120 tl
Evet Esenlere çok yakınız 120 tl demek ki çok teşekkür ettim ne bileyim üniversite hocası özel ürolojiye gittik elle muane etti vs genetik olabileceğini söyledi ve tedavi etmeden direk tüp bebek aşılama şansınız bile YÖK dedi