Morfoloji düşük. Benim eşimin de öyle. Takviye gerekebilir.Merhabalar eşime sperm testi yaptırdık. 1 bucuk senedir korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bebeğimiz olmuyor. Teste bakarmısınız doktor hiçbirşey söylememiş normal yolla olur demiş yollamış. Benim hormonlarım ve vajinal muayanem temiz çıktı
Siz çocuk sahibi oldunuz mu peki? Ne gibi takviyeler gerekli yardımcı olurmusunuzMorfoloji düşük. Benim eşimin de öyle. Takviye gerekebilir.
Proxeed plus, promen k, promotil men, imprly vb bir sürü takviye var en az üç ay kullanmaniz gerekiyor. Keçiboynuzu özü kullanabilirsiniz, dr mfk takip ediyorsaniz onunda mfk man paketi var onuda alabilirsiniz önemli olan istikrarli kullanmak. Sizinkine yakın bir sonucumuz var hemen hemen aynı diyebilirim. Daha yeni basladik kullanmaya. Bizede doktor normal yolla olur dedi bu arada. Hakkımızda hayırlısı olsun esinizin moralini bozmamaya dikkat edin tedavi sürecinde, psikoloji herşeyden önemliYok mu başka bilgisi olan
Olamadık henüz. Siz sonucu doktora göstermediniz mi. O daha iyi yönlendirir. Vitamin takviyesi vereceği kesin bence ama.Siz çocuk sahibi oldunuz mu peki? Ne gibi takviyeler gerekli yardımcı olurmusunuz
Hiçbirşey dememiş olur normal yolla demiş yollamış ya ona da sinirim bozulduOlamadık henüz. Siz sonucu doktora göstermediniz mi. O daha iyi yönlendirir. Vitamin takviyesi vereceği kesin bence ama.
Çok teşekkür ederim siz ne zamandır deniyorsunuz? Çocuk sahibi olabildiniz mi. Olmayacak diye çok korkuyorumProxeed plus, promen k, promotil men, imprly vb bir sürü takviye var en az üç ay kullanmaniz gerekiyor. Keçiboynuzu özü kullanabilirsiniz, dr mfk takip ediyorsaniz onunda mfk man paketi var onuda alabilirsiniz önemli olan istikrarli kullanmak. Sizinkine yakın bir sonucumuz var hemen hemen aynı diyebilirim. Daha yeni basladik kullanmaya. Bizede doktor normal yolla olur dedi bu arada. Hakkımızda hayırlısı olsun esinizin moralini bozmamaya dikkat edin tedavi sürecinde, psikoloji herşeyden önemli
Daha iyi Bi ürologa gidin benceHiçbirşey dememiş olur normal yolla demiş yollamış ya ona da sinirim bozuldu
Teşekkür ederimDaha iyi Bi ürologa gidin bence
Soyledigim gibi takviyeleri yeni kullanmaya başladık cocuk yok, bir kac aydir deniyoruzÇok teşekkür ederim siz ne zamandır deniyorsunuz? Çocuk sahibi olabildiniz mi. Olmayacak diye çok korkuyorum
Sperm sayısı ve hareketlilik biraz düşük. Takviye edici vitamin vs kullanmanız gerek. Üroloji doktoruna görünebilir eşinizarkadaşlar eşimin sperm testi sonucu yorumlayabilecek olan var mı ilk defa yaptırıyoruz anlamadık bir şey
Benim doktorum bir sene deneyin olmazsa aşılama deneriz dedi, eşimin sperm sayısı 36 milyondu sizin durumunuz da bizimle hemen hemen aynı, henüz aşılama denemedim o yüzden bilemiyorum. Ama tutar inşallah. Siz ne kadar süredir deniyordunuzTeşekkür ederim kendisi takviye vitamine başladı bugün faydası olur inşallah. Kadın doğum doktorum aşılama yapabiliriz dedi sizce normal yolla olması zor mu bu durumda
Bizim 10 ay oldu ama artık normal yolla olacağına olan inancımı kaybettim gibi. Ovulasyon testi filan da denedim olmuyor .inşallah size de gerek kalmaz rabbim verir ikimize de tez zamandaBenim doktorum bir sene deneyin olmazsa aşılama deneriz dedi, eşimin sperm sayısı 36 milyondu sizin durumunuz da bizimle hemen hemen aynı, henüz aşılama denemedim o yüzden bilemiyorum. Ama tutar inşallah. Siz ne kadar süredir deniyordunuz
Amin inşallah, benimde pek umudum yok ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim, özellikle bu ay çok umutlanmıştım bugün regl olunca yıkıldım resmen. Artık psikolojim bozuldu belirtiler hissediyorum varmış gibi, ama sonra bir bakıyorum olmuyor. Biraz araştırıp bir iki ay sonra bende aşılama denemek istiyorum o zamana kadarda vitamin kullanmak lazım işte en azından sperm hareketliliği sayısı biraz artsın diye. Promotil man kullanıyor eşimBizim 10 ay oldu ama artık normal yolla olacağına olan inancımı kaybettim gibi. Ovulasyon testi filan da denedim olmuyor .inşallah size de gerek kalmaz rabbim verir ikimize de tez zamanda
Benim eşimde advenced plus diye bir vitamin kullanıyor inşallah faydasını görürüz. Bilmiyorum isyan etmiyorum ams çok yoruldum . Bugün aynı zamanda annemin kanserinin nüks etiğini öğrendim belki de aşılamayı bi süre ertelerim. Siz rahim filmi vs çekildiniz mi bir sorun var mı? Bende prolaktin yüksek çıktı bi ara ama ilaçla düştüAmin inşallah, benimde pek umudum yok ama moralimi bozmamaya çalışıyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim, özellikle bu ay çok umutlanmıştım bugün regl olunca yıkıldım resmen. Artık psikolojim bozuldu belirtiler hissediyorum varmış gibi, ama sonra bir bakıyorum olmuyor. Biraz araştırıp bir iki ay sonra bende aşılama denemek istiyorum o zamana kadarda vitamin kullanmak lazım işte en azından sperm hareketliliği sayısı biraz artsın diye. Promotil man kullanıyor eşim
İnşallah anneniz en kısa sürede toparlr bencede bir süre erteleyin stresliyken başlamayın tedaviye. Rabbim yardımcınız olsun. Ben hsg çekildim, bir tüpümü ameliyatla almışlardı daha önceden diğeri açık çok şükür. Prolaktin değerimde 32 idi en son ama ben ona takılmıyorum çünkü reglim düzenli oluyor dr bu sebeple ilaç vs vermediBenim eşimde advenced plus diye bir vitamin kullanıyor inşallah faydasını görürüz. Bilmiyorum isyan etmiyorum ams çok yoruldum . Bugün aynı zamanda annemin kanserinin nüks etiğini öğrendim belki de aşılamayı bi süre ertelerim. Siz rahim filmi vs çekildiniz mi bir sorun var mı? Bende prolaktin yüksek çıktı bi ara ama ilaçla düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?