Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallah , çabucak geçer inşalalh ve ilk seferde tutunur bebeğin sanaVarikosel hafif varmış kuzum ama oligospermi durumunda ameliyatla da çok fazla bir düzelme olmaz dedi ya çok gerçekçi bir doktorumuz vardı ama ben zaten doğal yolla olmayacağını biliyordum biraz zorlu bir süreç ama insallah güzel sonuclanır
İnsallah canım insallaj hiç aklımın ucundan geçmezdi bunlar bizim imtihanımız da buymus demekAnladım kuzum hayırlısı olsun inşallah , çabucak geçer inşalalh ve ilk seferde tutunur bebeğin sana ❤
Öyleymiş , ben de hiç böyle olacağını düşünmüyordum hemen bebeğim olur sanıyordum ama nasip işte.. ne kadarlık evliydin kuzum sen ? Tüp bebekten hiç korkma benim arkadaşımın ikizleri oldu ve bu tüp bebek sürecinde hep yanındaydım çok çokta zorlanmadıİnsallah canım insallaj hiç aklımın ucundan geçmezdi bunlar bizim imtihanımız da buymus demek
1 senelik kuzum çok şükür erken garkettik diğer doktorumuz artar olur diye bizi oyalıyordu gittikçe sayı azaldığı icin eşim de gidip yaptıralım bir an önce dediÖyleymiş , ben de hiç böyle olacağını düşünmüyordum hemen bebeğim olur sanıyordum ama nasip işte.. ne kadarlık evliydin kuzum sen ? Tüp bebekten hiç korkma benim arkadaşımın ikizleri oldu ve bu tüp bebek sürecinde hep yanındaydım çok çokta zorlanmadı
Hayırlısı olsun canım tüp bebek için yeterli zaten herşey .Bizde 15 gün sonra test vercez.Nisan da bizde başlamayı düşünüyoruz tüpe ama bu gidişle virüsten dolayı uzayacak gibiaynen kuzum kullandık 8 milyon 5 milyona düşmüş hareketli 62.5 40 a düşmüş morfoloji 88 normal o yüzden içim rahat biraz ama mecbur tüp bizim yani doktor direkt tüp dedi
Çok şükür kuzum ne güzel eşin de istiyor , burda çok okuyoruz eşleri teste bile yanaşmıyor . Doktor çok önemli güvenilir doktorda bulmak zor1 senelik kuzum çok şükür erken garkettik diğer doktorumuz artar olur diye bizi oyalıyordu gittikçe sayı azaldığı icin eşim de gidip yaptıralım bir an önce dedi
Öyle kuzum doktor araştırıyorum sürekli ama bilgim de yok gidip hepsini tek tek dolasıcaz eşim de saglıkcı kuzum benim ben çok defa gittim baktık olmuyor o da gitti çok şükür anlayıslıdırÇok şükür kuzum ne güzel eşin de istiyor , burda çok okuyoruz eşleri teste bile yanaşmıyor . Doktor çok önemli güvenilir doktorda bulmak zor
Sorma kuzum ya biz de gidip dolaşalım merkezleri Bilgi alalım dedik ama çoğu hasta kabul etmiyormusHayırlısı olsun canım tüp bebek için yeterli zaten herşey .Bizde 15 gün sonra test vercez.Nisan da bizde başlamayı düşünüyoruz tüpe ama bu gidişle virüsten dolayı uzayacak gibi
Bence stresten o yaaynen kuzum kullandık 8 milyon 5 milyona düşmüş hareketli 62.5 40 a düşmüş morfoloji 88 normal o yüzden içim rahat biraz ama mecbur tüp bizim yani doktor direkt tüp dedi
Valla kuzum bilmiyorum doktor tüp dedi direk bize artmaz dediBence stresten o ya
Yaaa biz karar verdik merkeze ama bakalım ne olacak 2 ay uzar o zaman ya :/Sorma kuzum ya biz de gidip dolaşalım merkezleri Bilgi alalım dedik ama çoğu hasta kabul etmiyormus
Aşılama denediniz mi kiValla kuzum bilmiyorum doktor tüp dedi direk bize artmaz dedi
Valla doktorlar arasında inanılmaz fark var8 milyondan 5 milyona düşmüş kuzum artış elde edemeyiz dedi tüp bebeğe başlayın dddi
Doktorunuz kimValla doktorlar arasında inanılmaz fark var
Bizim yeni doktorumuz infertilide uzmanı
Gittiğimizde sayımız 4 milyondu 15 gnlük tedaviden snra 12 milyon oldu ve şimdi 3 aylık tedavi daha verdi..
Üstelik bizde ros yüksek..
dna hasarı var büyük ihtimalle.. Hızımız sizin hızın o kdar altındakiiii.. İleri hız yk... Yavaş doprusal %35
Morfoloji 1
Ama adam 3 ay ben sizi tedavi etmek istiyorm dedi, doğal yollada deneyin 3 ay snra olmazsa eğer tedavi sonucumuza göre yol izliyelim çipli aşılama deniyelim dedi
Yani size direk tüp demesi bana gerçekçi gelmiyor.. Doktor için gerçekçilikten bahsediyorm
Ypk kuzum olmaz dediler zatenAşılama denediniz mi ki
Ben böyle seyler duydukça aşılama ile ilgili bir şey bilmediğimi düşünüyorum.Ypk kuzum olmaz dediler zaten
Kuzum totAlde 5 milyon mlde 600 bin gibi bir sayı bizim yetersiz kalıyor yani malesefBen böyle seyler duydukça aşılama ile ilgili bir şey bilmediğimi düşünüyorum.sayi hiz azsa denenir yani bence.
Anladım canım. Hayırlısı olsun. Bazılarımız boraz daha uğraşacak bu bebek işinde demek kiKuzum totAlde 5 milyon mlde 600 bin gibi bir sayı bizim yetersiz kalıyor yani malesef
Amin kuzum insallah tüpten ümitliyim insallah nasip olurAnladım canım. Hayırlısı olsun. Bazılarımız boraz daha uğraşacak bu bebek işinde demek kiAllah çabalarını karşılıksız bırakmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?