Erkek İnfertilitesi Sperm testine bakarmışsınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ogretmennhanimm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
3.065
5.756
78
2 hafta önce devlet hastanesinde yaptırdığımız sperm testimiz böyle daha öncesinde yıkama sonrası bi kaç adet hareketli hareketsiz sperm çıkmıştı bu sefer menide sperm görülmüş ancak hepsi hareketsiz ama vitatile yani canlılık bölümü boş acaba neden bakılmamış canlı mı cansız mı diye kafamı kurcalıyor bu doktor da ilgilenmedi zaten bi kaç ay sonra tüp bebeğe başlayacağız vitatile bölümünün boş olması hepsi ölü mü demek yoksa % yazılmadığı için bakılmamış mı acaba ?

Hepsi ölü çıkmış canım. Eşine hergün havuç nar portakal sık ikiniz için

Canım soerm syısı n az 15 milyon olmalı sizde 100 bin(epey az) ve tamamı hareketsiz yani yumurtayı döllemek icin hareketli olmalılar

Hepsi ölü çıkmış canım. Eşine hergün havuç nar portakal sık ikiniz için
Yaa anlamadım bende hepsi ölü çıkmış da olabilir ama yıkama yapmamışlar yıkamada ilk testte hareketli çıkmıştı 2 haftaya bidaha test yaptıracağız canım yapmaya çalışıyorum herşeyi bakalım düzelir en azından biraz

Antioksidan vitaminler filan oluyor denediniz mi
Valla e vitamini l arginine proxeed plus kullanıyoruz arı sütü bal polen sürekli yeşil salata yapıyorum ona keçiboynuzu kürüne de başladık portakal sıkıyorum daha öncesinde hiç çıkış yoktu şimdi sayı artmış ama hepsi hareketsiz ama vitalite kısmı boş olunca acaba bakılmamış mı diye düşünüyorum devlet hastanesi zaten

Biz kaan aydosa gitmiştik zeytinyağında bekletilmiş incir yesin, hftada 3 gün en az nohut yesin. Kırmızı eti azaltsın. Kuruyemiş yesin vs demişti.

Biz kaan aydosa gitmiştik zeytinyağında bekletilmiş incir yesin, hftada 3 gün en az nohut yesin. Kırmızı eti azaltsın. Kuruyemiş yesin vs demişti.
Evet canım zeytanyağunda bekletilmiş inciri de her sabah yiyor bide benim eşim nohut hiç ağzına almazdı zorlamaya başladım biraz bakliyat hiç sevmez normalde kırmızı eti de çok seviyor onu nasıl azaltırız bilmiyorum kuruyemiş de yiyor kabak çekirdeği kavrulmamış badem ay çekirdeği ceviz fındık kuru üzüm 1 aydır çok dikkat ediyorum inşalalh biraz hareketlenirler ya

Doktor demişti ki 3 aydan önce sperm kendini yenilemez o yüzden takviye etkisi 3 ayda belli olur. Ayrıca hormonlarına da baktırdınız mı? Bazen testesteon düşük lh yüksek filan oluyor

Doktor demişti ki 3 aydan önce sperm kendini yenilemez o yüzden takviye etkisi 3 ayda belli olur. Ayrıca hormonlarına da baktırdınız mı? Bazen testesteon düşük lh yüksek filan oluyor
Hormonların hepsi normal ultrason elle muayene de normal bi tek genetik test kaldı onu da 2 aya sonuç alcağız sonra tüp bebek düşünüyoruz Kaan aydos ü düşündük bizde ama uzağız Ankara’ya ikimizde çalışıyoruz nasıl olur bilmiyorum bide geç randevu alınıyormuş herhalde

Cnm tüp bebege baslamadan en az üç ay once eşin antioksidan ilaç kullansın. Bu testte morfolojiye de bakılmamıs ayrıca who yani dünya saglık orgutune gore degerlendirilmiş. Sperm testinde en dogru sonucu kruger test veriyor. İstanbuldaysan düzen lab tavsiye ederim. Birde burada krugere gore bakılsın.

Malesef canım İstanbul’da değilim bulunduğum şehirde detaylı sperm testi yapan yer yok heralde 2 haftaya tekrar özel bir hastanede sperm testi verecek kruger e göre yapılıyormuş orda ama belli sayımın alıtnda olunca morfolojiye hiç bakmıyorlar

Arkadaşlar selam aleyküm bilen varsa yorumlayabilir mi eşimin sperm testini. ? Teşekkürler

Eklentiler

• 3D4ED532-CD20-4044-A9B1-786C2AC5513B.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 11F17861-4ADA-40AC-844C-530BFC25D5DE.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 68
Canım arkadaşlar bayaa yazmış

Ben de keçiboynuzu kuru ve havuc suyu

Ve kabak çekirdeği demeye gelmiştim

Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…