- 4 Nisan 2019
- 5.910
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Ogretmennhanimm
-
Neler kullandınız 2. Testiniz baya düzelmişArkadaşlar selam aleyküm bilen varsa yorumlayabilir mi eşimin sperm testini. ? Teşekkürler ☺
Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırın.Diyarbakırdayız ikimizde burda çalışıyoruz
İnşallah canım. Bizde de varikosel var. Ben de havuç nar portakal sıkıyorum hergün multimineral hap veriyorum. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Burda okuduklarımı uyguluyorum2 haftaya bidaha yaptıracağız bakalım inşallah hareketli çıkar bu sefer
Orayı düşünüyoruz canım 2 aya Mart Nisan gibi başlayalım diyoruz ama böyle hepsi hareketsizden nasıl olacak bilmiyorumDiyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırın.
İnşalah en yakın zamanda çözüme kavuşursunuz bizde hiç birşey yok ya genetik sonucu bekleyeceğiz bende herşeyi uyguluyorum eşime doktorlar doğru düzgün ilgilenmeden direk tüp bebek diyorlar ama tüp içinde kaliteli sperm gerekiyor en azından şansımız artar bende çakşır suyu ,incir kürü ,keçiboynuzu kürü , e vitamini l arginine proxeed plus veriyorum nohut yedirtmeye çalışıyorum salata yapıyorum sürekli meyve sebze yiyor bakalım bide ısırgan otu çayına başladık her bulduğumu deniyorum resmen inşalalh etkilerini görürüzİnşallah canım. Bizde de varikosel var. Ben de havuç nar portakal sıkıyorum hergün multimineral hap veriyorum. Bakalım sonuçlar nasıl olacak. Burda okuduklarımı uyguluyorum
Keçiboynuzu kürü bizde sonuçları daha kötü yaptı bence hepsini karıştırma. Isırgan otuda içecekse bol su içmeli yoksa böbreklere zarar verirİnşalah en yakın zamanda çözüme kavuşursunuz bizde hiç birşey yok ya genetik sonucu bekleyeceğiz bende herşeyi uyguluyorum eşime doktorlar doğru düzgün ilgilenmeden direk tüp bebek diyorlar ama tüp içinde kaliteli sperm gerekiyor en azından şansımız artar bende çakşır suyu ,incir kürü ,keçiboynuzu kürü , e vitamini l arginine proxeed plus veriyorum nohut yedirtmeye çalışıyorum salata yapıyorum sürekli meyve sebze yiyor bakalım bide ısırgan otu çayına başladık her bulduğumu deniyorum resmen inşalalh etkilerini görürüz
Yaaa keçiboynuzu yapmasam mı acaba fsh yükseltiyor yazıyordu ama eşimin fsh normaldi benimde aklıma o takılmıştı o zaman onu bırakayım benKeçiboynuzu kürü bizde sonuçları daha kötü yaptı bence hepsini karıştırma. Isırgan otuda içecekse bol su içmeli yoksa böbreklere zarar verir
Once orada tahlil yaptırın üroloji druyla bir gorusun bakalım ne diyecek bu sekilde tüp bebekte şansınız ne kadar en azından onu ogrenmiş olursunuz. Belki size tese yontemini önerebilir drOrayı düşünüyoruz canım 2 aya Mart Nisan gibi başlayalım diyoruz ama böyle hepsi hareketsizden nasıl olacak bilmiyorum
Bende öyle düşünüyorum tedavi öncesi birşeyler yapalım diye inşallah sizde bir an önce bebeğinize kavuşursunuz nasip herhalde o yüzden çok kafama takmamaya çalışıyorum ama insanın elinde olmuyorOnce orada tahlil yaptırın üroloji druyla bir gorusun bakalım ne diyecek bu sekilde tüp bebekte şansınız ne kadar en azından onu ogrenmiş olursunuz. Belki size tese yontemini önerebilir dr
Tüp bebek maddi manevi zorlu bir sürec
Bizde sadece morfoloji sorunu var 3 tüp bebek denedik 6 yılda ama olmadı
Son denememde yumurtalarım hiç döllenmedi
Erkek infertilitesi en zoru o yuzden tedaviye baslamadan once birseyler yapmak sart
Morfolojik olarak nasıl onu bile bilmiyoruz canım dediğin gibi önce tüp bebek merkezindeki doktorla görüşmek belki orda tekrar test yaparlar zaten ne kadar uğraşırsak uğraşalım zamanı gelmeyince olmuyor ama daha öğreneli 1 ay oldu ve sürekli bunu düşünüyorumSadece hız sorunu varsa tüp te hiç onemli degil zaten kendileri enjekte ediyor
Önemli olan morfolojik olarak saglıklı canlı bir tane sperm olması yeterli tabi bir de Rabbimin Ol demesi..
İnan pek bişey kullanamadık sadece ilk günler keçi boynuzu pekmezi yedi hep aç karna 20 gün kadar sonra ben memlekete gittim diye dikkat etmedi eşim fazla düzelme olmuş demiNeler kullandınız 2. Testiniz baya düzelmiş
2 hafta önce devlet hastanesinde yaptırdığımız sperm testimiz böyle daha öncesinde yıkama sonrası bi kaç adet hareketli hareketsiz sperm çıkmıştı bu sefer menide sperm görülmüş ancak hepsi hareketsiz ama vitatile yani canlılık bölümü boş acaba neden bakılmamış canlı mı cansız mı diye kafamı kurcalıyor bu doktor da ilgilenmedi zaten bi kaç ay sonra tüp bebeğe başlayacağız vitatile bölümünün boş olması hepsi ölü mü demek yoksa % yazılmadığı için bakılmamış mı acaba ?Eki Görüntüle 2583752
27 ye gircem Canım benim bi sorunum yok çok şükürOgretmennhanimm kaç yaşındasın? Senin yumurta kalite sorunun var mı? Ona göre öneride bulunacağım.
Aynen devlet hastanesinde sperm yıkama yapmıyorlar bide bizim bulunduğumuz şehirde bi tek devlet hastanesi yapıyor oda çok kalabalık ben düzgün bakıldığını zannetmiyorumDevlet hastanesine güvenmiyorum bi arkadaşta yaptırdı eşine herşey 0 cıktı özelde yaptırdılar sonuçlar gayet iyiydi
Aynen devlet hastanesinde sperm yıkama yapmıyorlar bide bizim bulunduğumuz şehirde bi tek devlet hastanesi yapıyor oda çok kalabalık ben düzgün bakıldığını zannetmiyorum
Evet biz en sonki testte 5 gün geçmişti belki ondan da hareketsizlik olmuş olabilir bilmiyorum 2 haftaya tekrar vercez inşallah düzelirKesinlikle ve test verirken sabah ac karna vermeye özen gösterin 3 gün perhiz 4.gun verirsiniz daha kaliteli sonuçlar alır
Evet biz en sonki testte 5 gün geçmişti belki ondan da hareketsizlik olmuş olabilir bilmiyorum 2 haftaya tekrar vercez inşallah düzelir
Bizde de 1 ml de sperm sayısı 7 milyon ileri hareketli yüzde 5 ti. Yani bu demek oluyor ki 350 bin sperm yumurtayı dölleyebiliyor. İlaç verdi önce doktor biz sanıyoruz ki içecek sihirli bir değnek düzelecek beklenti yüksek ya 2 ay da 2 milyon artma olmasına rağmen bize az geldi o hızla direkt tüp bebek merkezine gittik. Ağustos sonu gittik ocak tatilinde yaptırmaya karar verdik. Bu zaman içinde keçi boynuzu, çakşır suyu da içiyor ilaçla beraber. Sonra biz hayatımızın hatasını yaptık aktara karışım yaptıracaktık marankinin macununu adam elimde başka var kendimiz yaptık etkisini görenler oldu dedi. O an umut ne olsa sarılacak kafadayız. O kür bizi mahvetti 9 milyon olan değer 1 milyon a düştü ve biz ilk tedavimizi bu değerle yaptık. Embriyolar üçüncü güne bile zor geldi. Kaliteli embriyolar birden durdu. Neyse 6 ay sonra ikinci tedavimi oldum. Yine olmadı bir yıl ara verme kararı aldık. Sonra eşim İnternetten solgar ın l arjinin le karnitin ilaçlarını aldı. Sadece içinde o madde var 6 ay kadar içti biz üçüncü tedavi için ön görüşme günü test verdik sayımız 19 milyon olmuş biz şok hız aynı yüzde 5 sayı artınca hızlı sayısı da artmış oldu. O ay tedavi olamadım diğer aya kaldı eşim grip oldu antibiyotik aldı yine sayı düştü ama o kadar düşük değildi. Mikroçip yöntemi ile sperm seçildi. Çok şükür üçüncü güne kalmayan embriyolar 5. Güne kaldı hemde 10 tane27 ye gircem Canım benim bi sorunum yok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?