Erkek İnfertilitesi Sperm testini yorumlar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Papatyam944

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2014
17
6
86
Sakarya
Merhaba,
Öncelikle konuyu doğru başlık altına mı açtım bilmiyorum. Eşimin sperm testi sonucunu ekledim. Bilgi sahibi olanlar yorumlayabilir mi? Birden fazla doktora gittik bu değerler ile tüp bebek önerdiler fakat bitkisel ürünler kullandığımız için biraz bekleme kararı aldık. Sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
IMG_20200129_235218.webp

Tüp bebekmi ? Aşılama mı ? Sonuçlar aşılama içinde gayet yeter

yeterli değil derken?
bizim ileri hızımız 5 oldugu halde doktor aşılama dedi. sizinki 40
sadece sayınızın biraz yükselmesi gerekiyor. o da takviyelerle bitkisellerle çok rahat yükseliyor zaten
bence sakın tüp yaptırmayın bu değerlerle.
hatta acilen doktorunuzu değiştirin.

yeterli değil derken?
bizim ileri hızımız 5 oldugu halde doktor aşılama dedi. sizinki 40
sadece sayınızın biraz yükselmesi gerekiyor. o da takviyelerle bitkisellerle çok rahat yükseliyor zaten
bence sakın tüp yaptırmayın bu değerlerle.
hatta acilen doktorunuzu değiştirin.
Peki cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda bizlere de hayırlı ve saglıklı evlatlar nasip eder inşallah ☺️

Benim ki nide yorumlarmısınız bilgisi olan varsa ?

Eklentiler

• IMG-20200130-WA0000~3.webp
    IMG-20200130-WA0000~3.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20200130-WA0001~3.webp
    IMG-20200130-WA0001~3.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba,
Öncelikle konuyu doğru başlık altına mı açtım bilmiyorum. Eşimin sperm testi sonucunu ekledim. Bilgi sahibi olanlar yorumlayabilir mi? Birden fazla doktora gittik bu değerler ile tüp bebek önerdiler fakat bitkisel ürünler kullandığımız için biraz bekleme kararı aldık. Sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 2582520
Hangi doktor tüp dedi size ya sayınız biraz az sadece o da düzelebilir öyle çok kötü bir durum yok ortada.5 milyon ile hareketli sperm varsa aşılama öneriyorlar sizin ki fazla zaten

Merhaba,
Öncelikle konuyu doğru başlık altına mı açtım bilmiyorum. Eşimin sperm testi sonucunu ekledim. Bilgi sahibi olanlar yorumlayabilir mi? Birden fazla doktora gittik bu değerler ile tüp bebek önerdiler fakat bitkisel ürünler kullandığımız için biraz bekleme kararı aldık. Sizlere de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 2582520

Varikosel var mı

O zaman 3 senedir olmuyo diye doktor öyle demiştir direk teste baktı deyince bazen sebepsiz infertilite de oluyo siz rahim filmi falan çekildiniz mi
Bizde varikosel varmış daha önce gittiğimiz doktorlar bizede tüp bbek dedi

Hangi doktor tüp dedi size ya sayınız biraz az sadece o da düzelebilir öyle çok kötü bir durum yok ortada.5 milyon ile hareketli sperm varsa aşılama öneriyorlar sizin ki fazla zaten
Özel hastanede yaptırdık bu testi ve bu teste bakarak dedi. Ben özellikle aşılama olur mu diye sordum ama tutmaz diye yorum yaptı

Basima geleni yazmak istedim.
Bizim.2 bebegimiz yaşamadı. 3.cu yavrumuz 5.5 yaşında. 3une de istediğim ay gebe kaldim. Ama 4.cu yanı ikinci bebeğimiz olsun istedik ama 6ay olmadi. Dr.a gittik. Testler vs. Erkek interfilitesi, aşılama bile olmaz sadece tup bebek dediler. Devlet hastanesinde sperm analizi 2 kez yapıldı berbat. Neyse biz tüp istemedik. Maliyeti vs... bu sirada iyi bir merkez de tahlil yaptırdı esim. Sadece biraz sayısı düşük çıktı ve bebeğim kendiliginden geldi. Simdi 6aylik kızım. Demek istediğim moral bozmayın, testi yorumlayamiyorum ama iyi merkezlerde tahlil yaptırım derim nacizane tavsiyem. Allah hepinize nasip etsin.

Basima geleni yazmak istedim.
Bizim.2 bebegimiz yaşamadı. 3.cu yavrumuz 5.5 yaşında. 3une de istediğim ay gebe kaldim. Ama 4.cu yanı ikinci bebeğimiz olsun istedik ama 6ay olmadi. Dr.a gittik. Testler vs. Erkek interfilitesi, aşılama bile olmaz sadece tup bebek dediler. Devlet hastanesinde sperm analizi 2 kez yapıldı berbat. Neyse biz tüp istemedik. Maliyeti vs... bu sirada iyi bir merkez de tahlil yaptırdı esim. Sadece biraz sayısı düşük çıktı ve bebeğim kendiliginden geldi. Simdi 6aylik kızım. Demek istediğim moral bozmayın, testi yorumlayamiyorum ama iyi merkezlerde tahlil yaptırım derim nacizane tavsiyem. Allah hepinize nasip etsin.
Cevabınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Değerlerden çok anlamıyorum açıkçası. Ama dilerim Allah size hayırlı bir evlat verir. Bu gece size dua edeceğim. Ben inanıyorum siz de inanın ve asla vazgeçmeyin.. bir yakınıma çok sevdiğim bir ablama sizin asla çocuğunuz olmaz boşuna uğraşmayın paranız çöp olur dedi doktorlar, kadın da eşi de vazgeçmedi. Aradan beş yıl geçti zor geçti evet ama anne oldu sonunda :) şimdi çok güzel bir oğlu var.. dilerim en kısa zamanda sizinde olur.

1. Derece varikosel var fakat doktor ameliyat gerektirmiyor dedi.

Tuaf bana kotu gelmedi değerler ilacla veya macunlarla yükseltilebilir degerler esimde cift tarfli varikosel vardi amikyat oldu ilaç hiç kullanmadık macunlar ve kürler hazırladım 9 ayda ikinci hamileligim şuan diğerini kaybettik

Back
X