Amiinn 1 buçuk senedir bekliyoruz iniallah isteyen herkese versin Rabbim.Yaptırmadım fakat benim doktorum da hiç sorunumun olmadığını söyledi. Rahim filmi çekinebilirsin demişti ben de eşimin sonuçlarını bekleyip giderim diye düşündüm gidicem sanırım.Morfoloji tek başına gebeliğe engel değil. Korkmayın. Belki bi vitamin filan içebilir eşiniz. Bizde de morfoloji 0dı ama gebelik oluştu çok şükür, darısı başınıza. Bizde hareket sıkıntısı da vardı, promotil m forte içti eşim. Bende de pko vardı, çatlatma iğnesi ve femara kullandım.
Doktorunuz sorun yol diyorsa yoktur korkmayın. Yumurta takibi yaptırıyor musunuz?
Baktım canım da herkesin sorunu aynı değil ya o yüzden yeniden açtım belki biriyle aynıdır durum diyeCanim morfoloji konular epey var bi gezinirsen fikir edinirsin..
Film çektir mutlaka, yapışık bir yer vs varsa açılıyor, filmden sonraki aylar gebelik şansı artıyor hattaAmiinn 1 buçuk senedir bekliyoruz iniallah isteyen herkese versin Rabbim.Yaptırmadım fakat benim doktorum da hiç sorunumun olmadığını söyledi. Rahim filmi çekinebilirsin demişti ben de eşimin sonuçlarını bekleyip giderim diye düşündüm gidicem sanırım.
İnşallahtek umudum film şuanda. Birliktelikte hiç sıkıntı olmuyor canım o yüzden korkuyorum mutlaka bişey var demek ki diyeFilm çektir mutlaka, yapışık bir yer vs varsa açılıyor, filmden sonraki aylar gebelik şansı artıyor hatta
Sizde bir şey olmasa da yumurta takibi yaptırırsan doğru günde birliktelik yaşayarak gebelik şansını yükseltirsin canım
Valla canım bi anlasam şunu zaten çırpınmıcam bu kadar inşallah bilrn biri görür yorumlarMerhaba. Bizde spermiogram sonucunu aldık fakat doktor hicbirsey soylemedi. Sonuc nasil sizce
Benzer şeyleri bende yaşadım sorununuz yok diyip durdular dr dr gezdim saçma sapan yumurtlama ilacı çatlatma ipnesi bir sürü sentetik ilaç kullandım. Kürler vitaminler hiç bi işe yaramadı. seni korkutmak istemem ama olmuyorsa elbette bi sorun vardır basit ya da zor orasını bilemem. Sana tavsiyem rahim filmi çektir. Sonrasında bi sorun gözükmezse genetik tahlil yaptırın sen ve eşin devlet hastaneleri düşük olmadan yapmıyor ve ben hiç sorunu bulana kadar uğraşan dr görmedim maalesefki. Hemen aşılama yapalım yumurta takibi yapalım tüp yapalım. Sorunu bulmadan çözüm üretiyolarAmiinn 1 buçuk senedir bekliyoruz iniallah isteyen herkese versin Rabbim.Yaptırmadım fakat benim doktorum da hiç sorunumun olmadığını söyledi. Rahim filmi çekinebilirsin demişti ben de eşimin sonuçlarını bekleyip giderim diye düşündüm gidicem sanırım.
Sonucunuz güzel canım korkma. Sayı biraz sınıra yakın gibi ama toplamda sorun yok. Belki sayı arttırmak için vitamin filan tavsiye eder doktorunuzMerhaba. Bizde spermiogram sonucunu aldık fakat doktor hicbirsey soylemedi. Sonuc nasil sizce
Senin sonuclarin iyibi skntı gozukmuyor.Merhaba. Bizde spermiogram sonucunu aldık fakat doktor hicbirsey soylemedi. Sonuc nasil sizce
Benzer şeyleri bende yaşadım sorununuz yok diyip durdular dr dr gezdim saçma sapan yumurtlama ilacı çatlatma ipnesi bir sürü sentetik ilaç kullandım. Kürler vitaminler hiç bi işe yaramadı. seni korkutmak istemem ama olmuyorsa elbette bi sorun vardır basit ya da zor orasını bilemem. Sana tavsiyem rahim filmi çektir. Sonrasında bi sorun gözükmezse genetik tahlil yaptırın sen ve eşin devlet hastaneleri düşük olmadan yapmıyor ve ben hiç sorunu bulana kadar uğraşan dr görmedim maalesefki. Hemen aşılama yapalım yumurta takibi yapalım tüp yapalım. Sorunu bulmadan çözüm üretiyolar. İyice araştırın tüm testleri yaptırın maalesefki 1 yılı aşkın sürede düzenli ilişkiyle gebelik deniyorsanız ve hiç hamilelik yaşamadıysanız bi sebebi vardır.
Film çektir mutlaka, yapışık bir yer vs varsa açılıyor, filmden sonraki aylar gebelik şansı artıyor hatta
Sizde bir şey olmasa da yumurta takibi yaptırırsan doğru günde birliktelik yaşayarak gebelik şansını yükseltirsin canım
Ben film çektirdiğim ay hamile kalmıştım. 7. Haftada kalbi durdu sonra. Kan pıhtılaşmam ve genetik sorunum varmış. Filmden sonra sakın korunma korun diyenlere kulak asma ilk ay hamile kalan çok var inşallah sende tez vakitte kavuşursun meleğinesaol canım inşallah film çektiricem son çare olarak. Dediğin gibi kimse önemsemiyor özelde devlet de ya biz kime sarılcaz kimden öğrenicez kime güvenicez her doktor farklı vallahi usandım artık ümidim kalmadı pek
Normal morfoloji 45 diyor? 0 dememistinizmi
Bu ikinci test canımNormal morfoloji 45 diyor? 0 dememistinizmi
Amin canımm amiin inşallah. Rabbim senin de gönlüne göre versin çok teşekkür ederimm ❤Ben film çektirdiğim ay hamile kalmıştım. 7. Haftada kalbi durdu sonra. Kan pıhtılaşmam ve genetik sorunum varmış. Filmden sonra sakın korunma korun diyenlere kulak asma ilk ay hamile kalan çok var inşallah sende tez vakitte kavuşursun meleğine
Baya morfoloji farkli ama.. birde bu who ya goremi? Kruger ami. Tam anlayamadim. Yani pek sorun gozukmuyor ikincisiyse..Bu ikinci test canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?