- Emoji Skoru
- 16.869
- Puanlar
- 773
Emin olun sayfalarınızın hiçbiri stresten daha büyük bir engel değil. Stres yapmayın, bol bol dua edin, iç ferahlığı olurAynı durumdayım umut oldu yazdığınız. Yalnız eşime doktor doğal takviyeler verdi ilaç yerine. Morfoloji sıkıntısı değil de ileri sperm hareketlilikte sıkıntı. Bende de pko var. Psikolojim pert gerçekten
canm bizmde morfoloji 1 ileri hızlı hareket düşük... hareketi l karnitin takviyesi , havuç suyu çok arttırıyo ...çakşır suyuda etkiliAynı durumdayım umut oldu yazdığınız. Yalnız eşime doktor doğal takviyeler verdi ilaç yerine. Morfoloji sıkıntısı değil de ileri sperm hareketlilikte sıkıntı. Bende de pko var. Psikolojim pert gerçekten
İnofolic combiyi hap olarak 1 seneye yakın kullandım , doktorum fayda görmediğimi söyleyerek normal bir folik asitle değiştirdi ilacı.
canm bizmde morfoloji 1 ileri hızlı hareket düşük... hareketi l karnitin takviyesi , havuç suyu çok arttırıyo ...çakşır suyuda etkili
Emin olun sayfalarınızın hiçbiri stresten daha büyük bir engel değil. Stres yapmayın, bol bol dua edin, iç ferahlığı olurRabbim en yakın zamanda kavuştursun meleğinize
Combi değil zaten şase olanından toz versiyonunu kullanacaksın eğer içeriğini araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın özellikle pko lu olanlar inositol kullanmalı yani inofolic şase pembe kutu hatta bu platformda forumlarda aratırsan kullananları ve gebe kalanları göreceksin normal folik asit kullanmanın pko ya faydası yok combi dediğin ürün bir tür vitamin hapı ama benim dediğim farklı ürün.
canm kapsülleri var günlük min 500 mg yeterli ama çok düşükse hareket 1000 mg iyidir..sıvısıda varms ama sıvısının içnde kalori aromalar falan var ben terch etmedmL carnitine i de ilk kez duydum. Peki bu sporcular için olan shot lar gibi mi? Yoksa farklı bir şekilde mi? Teşekkür ederim bu arada cvp için
canm kapsülleri var günlük min 500 mg yeterli ama çok düşükse hareket 1000 mg iyidir..sıvısıda varms ama sıvısının içnde kalori aromalar falan var ben terch etmedm
canm farmaside 776 mg lık 60 kapsül 72 tl geliş fiyatı istrsen kapıda ödeme yollarım...Çok teşekkür ederim hemen bakıyorum ☺
canm farmaside 776 mg lık 60 kapsül 72 tl geliş fiyatı istrsen kapıda ödeme yollarım...
amin cnm nedemekk ben öyle gönderiyorum hepppCanım çok sağol , ablamda farmasi yapıyor. Olmasa inan alırdım senden. İlgine yardımına çok teşekkür ederim , gerçekten çok incesin. Geliş fiyatı ile kimse kimseye vermez çünkü, sen bana bunu teklif ettin. Allah inşallah gönlüne göre versin