Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Emin olun sayfalarınızın hiçbiri stresten daha büyük bir engel değil. Stres yapmayın, bol bol dua edin, iç ferahlığı olur Rabbim en yakın zamanda kavuştursun meleğinize

canm bizmde morfoloji 1 ileri hızlı hareket düşük... hareketi l karnitin takviyesi , havuç suyu çok arttırıyo ...çakşır suyuda etkili

istediğiniz takdirde l karnitini farmasiden getirtebilirim...eşimede ondan aldık....geliş fiyatından kapıda ödemeli yolluyorum ...

İnofolic combiyi hap olarak 1 seneye yakın kullandım , doktorum fayda görmediğimi söyleyerek normal bir folik asitle değiştirdi ilacı.

Combi değil zaten şase olanından toz versiyonunu kullanacaksın eğer içeriğini araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın özellikle pko lu olanlar inositol kullanmalı yani inofolic şase pembe kutu hatta bu platformda forumlarda aratırsan kullananları ve gebe kalanları göreceksin normal folik asit kullanmanın pko ya faydası yok combi dediğin ürün bir tür vitamin hapı ama benim dediğim farklı ürün.

canm bizmde morfoloji 1 ileri hızlı hareket düşük... hareketi l karnitin takviyesi , havuç suyu çok arttırıyo ...çakşır suyuda etkili

L carnitine i de ilk kez duydum. Peki bu sporcular için olan shot lar gibi mi? Yoksa farklı bir şekilde mi? Teşekkür ederim bu arada cvp için

Emin olun sayfalarınızın hiçbiri stresten daha büyük bir engel değil. Stres yapmayın, bol bol dua edin, iç ferahlığı olur Rabbim en yakın zamanda kavuştursun meleğinize

Çok teşekkür ederim güzel dileklerini için duygulandım haklısınız stres en büyük faktör. Aslında bnm stres kaynağını ortadan kaldırmam gerekiyor kv lerle görüşmüyorum ve altlı üstlüyüz. Taşınmak için zamana ihtiyacım var 2 sene kadar. Ama yaşım 35 e dayandı. Ben 34 Eşim 41. Allah tüm isteyenlere nasip etsin Tekrar teşekkürler

Ben de şöyle biliyorum ilaç versiyonu da aynı içeriğe sahip, hatta üstünde yazıyor inozitol + folik asit diye. Ama yine de şase daha etkili diye bende duydum. Adet bile olamıyorum 1 ay gecikti denerim ama teşekkür ederim

L carnitine i de ilk kez duydum. Peki bu sporcular için olan shot lar gibi mi? Yoksa farklı bir şekilde mi? Teşekkür ederim bu arada cvp için
canm kapsülleri var günlük min 500 mg yeterli ama çok düşükse hareket 1000 mg iyidir..sıvısıda varms ama sıvısının içnde kalori aromalar falan var ben terch etmedm

canm farmaside 776 mg lık 60 kapsül 72 tl geliş fiyatı istrsen kapıda ödeme yollarım...

Canım çok sağol , ablamda farmasi yapıyor. Olmasa inan alırdım senden. İlgine yardımına çok teşekkür ederim , gerçekten çok incesin. Geliş fiyatı ile kimse kimseye vermez çünkü, sen bana bunu teklif ettin. Allah inşallah gönlüne göre versin

amin cnm nedemekk ben öyle gönderiyorum heppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…