Erkek İnfertilitesi Spermiogram sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İlerleme var olumlu yönde canım. Demek ne yapıyorsanız işe yaramış. Yumurta takibi, çatlatma iğnesi vs yaptırıyor musun, yaşlar kaç? Çok fazla değişken var sonuçta ama olumlu gelişim var demek ki ümit de var

Yasimiz 27 ben gittim doktora cok sukur bir sıkıntı yok yumurtlama gunumude ovulasyonla takip ediyorum daha bu ay artmis ileri hiz hep 0 di cok sukur insallah bu ay bir mucize olurRabbimin tarafindan bir ilac varda onu kullaniyoruz o artirdi simdide devam ediyoruz ins artis devam eder bir yandan da korkuyorum tekrar duser diye

Eder inşallah canım. Korkma Allaha teslimiz, o en güzel zamanda yolluyor mucizesini

Sizinde mi esinizdeydi sorun ne kadar zaman sonra hamile oldunuz bu arada Allah bebeginizi size bagislasin
Biz hiç sorun demedik canım. Önümüzdeki ufak tümsekti onlar.. Bende de pko, rahim duvarı inceliği ve iltihabı vs vs .. Tümsekleri tek tek aştık Allahın izniyle ve doktorumuzun yardımlarıyla. İki yıllık tedavi sonunda oldu elhamdulillah
Darısı başınıza canım

Amin insallah

canm ovulasyon testi kullanıyomusun

Aynı durumdayım umut oldu yazdığınız. Yalnız eşime doktor doğal takviyeler verdi ilaç yerine. Morfoloji sıkıntısı değil de ileri sperm hareketlilikte sıkıntı. Bende de pko var. Psikolojim pert gerçekten

İleri sperm hareketliliği için için her akşam yatmadan taze havuç suyu sık 1 su bardağı içir. Eğer takviye de verirsen iyi olur coq10 coenzym onu da sabah tok ver 1 adet

İleri sperm hareketliliği için için her akşam yatmadan taze havuç suyu sık 1 su bardağı içir. Eğer takviye de verirsen iyi olur coq10 coenzym onu da sabah tok ver 1 adet

Amerika’dan getirttik istediği marka Türkiye’de yoktu. Çinko , selenyum ve antioksidan (hem hücresel yenileme hem coq10 şeklinde) havuç suyunu yaparım. Ama asıl sorun bende pko yenilir ama ben cinsellikten soğudum resmen. Eşimi çok seviyorum ama bu stres bu baskı inanın çok yoruldum

Pko için inofolic şase kullan insülin direncini düşürür inositol ile yumurtalarını geliştirip çatlatır.

Pko için inofolic şase kullan insülin direncini düşürür inositol ile yumurtalarını geliştirip çatlatır.

İnofolic combiyi hap olarak 1 seneye yakın kullandım , doktorum fayda görmediğimi söyleyerek normal bir folik asitle değiştirdi ilacı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…