- 29 Ağustos 2019
- 21
- 7
- 1
- 30
Sonucunuz güzel canım korkma. Sayı biraz sınıra yakın gibi ama toplamda sorun yok. Belki sayı arttırmak için vitamin filan tavsiye eder doktorunuz
Senin sonuclarin iyibi skntı gozukmuyor.
Valla canım bi anlasam şunu zaten çırpınmıcam bu kadar inşallah bilrn biri görür yorumlar
Sayı az değil, korkmayın6 aydır deniyoruz fakat sonuc yok maalesef. Doktor 2.testi isteyince panik olduk
Bizim test sonucuna bi bakar mısın canımmSayı az değil, korkmayın
Sizinki de güzel canım. Korkulacak bir şey yok. Likefaksiyon süresi yüksek biraz, onun için de bildiğim kadarıyla birliktelikten sonra bir süre uzanmak lazım, hatta bize doktor direkt giyin uyu demişti. O şekilde yapabilirsin. Sayıda korkulacak bir düşüklük yok, sınırın üstündesinizBu ikinci test canım
Allah razı olsun canımm. Genelde böyle oluyor zaten ama nasip demek ki ya dualarınızda banada yer verin nolurSizinki de güzel canım. Korkulacak bir şey yok. Likefaksiyon süresi yüksek biraz, onun için de bildiğim kadarıyla birliktelikten sonra bir süre uzanmak lazım, hatta bize doktor direkt giyin uyu demişti. O şekilde yapabilirsin. Sayıda korkulacak bir düşüklük yok, sınırın üstündesiniz
Rabbim en hayırlı ve tez zamanda nasip etsin inşallah canımAllah razı olsun canımm. Genelde böyle oluyor zaten ama nasip demek ki ya dualarınızda banada yer verin nolur
Allah'ım nazarlardan saklasın inşallah canım hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Amiin Rabbim bi an önce nasip etsin bize ve isteyen herkese inşallah ❤Rabbim en hayırlı ve tez zamanda nasip etsin inşallah canımbiz mucizemize kavuştuk, darısı başınıza inşallah
Amin, inşallah canımAllah'ım nazarlardan saklasın inşallah canım hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Amiin Rabbim bi an önce nasip etsin bize ve isteyen herkese inşallah ❤
En az 15 milyon olması gerwkmiyor mu peki?Sayı az değil, korkmayın
Mililitrede 15milyon deniyor ama genel bakmak lazım. Ml çok olduğu için toplamda asgari 40 milyonu geçmiş canım 45 milyon var toplamda. Alt sınıra yakın ama vitamin filan kullanırsa o da artar kısa sürede. Bir de sigara ve nargile kullanımı kötü etkiliyor, spermlerin kalitesi düşüyorEn az 15 milyon olması gerwkmiyor mu peki?
Cok tesekkur ederim canim ilgin icin. 2 hafta sonra 2. Testi verecegiz bakalim duruma göre takviye veririm. Bakalım doktor ne diyecek . Bende se hicbir sikinti yok 6 aydır olmaması cok garip o haldeMililitrede 15milyon deniyor ama genel bakmak lazım. Ml çok olduğu için toplamda asgari 40 milyonu geçmiş canım 45 milyon var toplamda. Alt sınıra yakın ama vitamin filan kullanırsa o da artar kısa sürede. Bir de sigara ve nargile kullanımı kötü etkiliyor, spermlerin kalitesi düşüyor
Canım sebepsiz de olabiliyor, üstelik 6ay çok kısa bir süre. 1yıl korunmasız birliktelikten sonra sıkıntı var denilerek tedaviye başlanır normalde.Cok tesekkur ederim canim ilgin icin. 2 hafta sonra 2. Testi verecegiz bakalim duruma göre takviye veririm. Bakalım doktor ne diyecek . Bende se hicbir sikinti yok 6 aydır olmaması cok garip o halde
Canım who ve Kruger arasındaki fark tam olarak ne oluyor bi bilgin var mı? Ya da bilen varsa söyleyebilir mi ?Canım sebepsiz de olabiliyor, üstelik 6ay çok kısa bir süre. 1yıl korunmasız birliktelikten sonra sıkıntı var denilerek tedaviye başlanır normalde.
Doktor neden 2hafta arayla iki test istedi ki? Bu kadar kısa sürede bir iyileşme olacağını sanmıyorum ki sanıyorum vitamin de kullanmıyorsunuz
Yok canım hicbirsey kulkanmadık henüz. Esim testi vermedrn 20 25 gun once 2 kutu antibiyotik icmisti solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle. Belki o yuzden istemistir . Birde 6 ay kısa diyorsunuz ama hic mi belirti olmaz?Canım sebepsiz de olabiliyor, üstelik 6ay çok kısa bir süre. 1yıl korunmasız birliktelikten sonra sıkıntı var denilerek tedaviye başlanır normalde.
Doktor neden 2hafta arayla iki test istedi ki? Bu kadar kısa sürede bir iyileşme olacağını sanmıyorum ki sanıyorum vitamin de kullanmıyorsunuz
Enfeksiyonlar sonucu kötü etkiliyor canım. Büyük ihtimalle o yüzdendir o zaman. Bir şey kullanmadan olumlu sonuç beklemek olmaz demek istedim. Benim eşim 9ay ilaç kullandı meselaYok canım hicbirsey kulkanmadık henüz. Esim testi vermedrn 20 25 gun once 2 kutu antibiyotik icmisti solunum yolu enfeksiyonu sebebiyle. Belki o yuzden istemistir . Birde 6 ay kısa diyorsunuz ama hic mi belirti olmaz?
Canım WHO dünya sağlık örgütü demek. Spermiyogram sonuçları dünya sağlık örgütünün kriterine göre değerlendiriliyor. Kruger de morfolojiyi değerlendirirken kullanılan kriter, doktorun soy adı Kruger olduğu için Kruger deniyor. Ama Kruger de morfolojinin direkt olarak doğurganlığı etkilediğini söylemiyorCanım who ve Kruger arasındaki fark tam olarak ne oluyor bi bilgin var mı? Ya da bilen varsa söyleyebilir mi ?
Anladım canım çok teşekkür ederim netice de ikisinin de sonuçları geçerli yani ben baktım eşimin sonuçlarına who yazıyor sizler de bahsedince merak ettimCanım WHO dünya sağlık örgütü demek. Spermiyogram sonuçları dünya sağlık örgütünün kriterine göre değerlendiriliyor. Kruger de morfolojiyi değerlendirirken kullanılan kriter, doktorun soy adı Kruger olduğu için Kruger deniyor. Ama Kruger de morfolojinin direkt olarak doğurganlığı etkilediğini söylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?