Teşekkür ederim cevabınız icin doktor sadece nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi yarin bir test daha vericez başka bir hastaneye tüp bebekten başka çare yok sanırım şimdilik bu süreç gözümde o kadar çok büyüyor kiBaska merkezde tekrar verin ama tedavi ile sperm cikisi olan cok kisi duydum burda Allah tan umit kesilmez .Eger sperm cikisi baslarsa mikro chiple falan direk testisten o spermleri alip kullanabilirler lutfen uzulmeyin
Erkekler gurur meselesi yapıyor onu üzgün gördükçe ben dirayetli olmaya çalışıyorum ben hep sorunu kendimde arıyordum adet duzensizligim vardi 3 4 gun önce öğrendik hayatımızın en zor günüydü o gün geçmek bilmedi Allahım kimseye yaşatmasın sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyorAynen hic uzulme. Spermi olmayan allahin hikmeti daha cabukyol aliyor davraniyor tedavi ihtimal direk olmasi gerektigi icin
Sayi filan az olunca bekliyosun duruyorsun bu tur tedavide kendni tedaviye odaklarsin direk.. cok var 0 olup hamile olan tuple filan micro teseyle imkansiz degil cok imkanlar vsr
Kesinlikle arkadasıma katılıyorum iyi bir tedavi ile azosperm olan hastalarda sonuç alan cok duydum süreç uzun ve yorucu ama herkesin farklı bi sorunu var Rabbim hepimize farklı bi imtihan veriyor bizede güç versinTeşekkür ederim cevabınız icin doktor sadece nedeninin araştırılması gerektiğini söyledi yarin bir test daha vericez başka bir hastaneye tüp bebekten başka çare yok sanırım şimdilik bu süreç gözümde o kadar çok büyüyor ki
Etrafinizdakilerle paylasmayin erkekler gurur yapar esinizle araniz bozulmasin aman diyim. O kimle paylasmak isterse oyle paylasin ailenize bile soylemeniz ciddi problemlere yol acar .Cunku erkekler bunu en buyuk yetersizlik olarak gorurler .Esinizin ustune gitmeyin bu surec cok yıpratıcı herkes kendi icinde kiriliyor o kirilmalar büyüyor. O nedenle kucuk seylere takilmayin. Allah sizin nasibinize yazdiysa her sekilde olur .Duayi da sakin birakmayin esinize Ya Şafi c.c esmasini okuyun yedigi ictigi seylere ufleyin .Ya Halik c.c Ya Kadir c.c Ya Musavvir c.c Esmalarini cokca okuyunErkekler gurur meselesi yapıyor onu üzgün gördükçe ben dirayetli olmaya çalışıyorum ben hep sorunu kendimde arıyordum adet duzensizligim vardi 3 4 gun önce öğrendik hayatımızın en zor günüydü o gün geçmek bilmedi Allahım kimseye yaşatmasın sanki hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor
Cok saolun tedavinin büyük şehirlerde olması gerektiği söyleniyor nedeninin araştırılmasının da biz de şuan doğu görevindeyiz burda hicbir imkan yok zaten o canımı sıkıyor sadeceEtrafinizdakilerle paylasmayin erkekler gurur yapar esinizle araniz bozulmasin aman diyim. O kimle paylasmak isterse oyle paylasin ailenize bile soylemeniz ciddi problemlere yol acar .Cunku erkekler bunu en buyuk yetersizlik olarak gorurler .Esinizin ustune gitmeyin bu surec cok yıpratıcı herkes kendi icinde kiriliyor o kirilmalar büyüyor. O nedenle kucuk seylere takilmayin. Allah sizin nasibinize yazdiysa her sekilde olur .Duayi da sakin birakmayin esinize Ya Şafi c.c esmasini okuyun yedigi ictigi seylere ufleyin .Ya Halik c.c Ya Kadir c.c Ya Musavvir c.c Esmalarini cokca okuyun
Amin inşallah siz de mi ayni sorunu yaşadınızKesinlikle arkadasıma katılıyorum iyi bir tedavi ile azosperm olan hastalarda sonuç alan cok duydum süreç uzun ve yorucu ama herkesin farklı bi sorunu var Rabbim hepimize farklı bi imtihan veriyor bizede güç versin
Yok canm bizim sayımız az dna hasarımız var uzun süredir bizde ugrasıyoruz bizde doğu hizmetindeyiz tüp bebek yaptırmamız Zor bu şartlarda.ama sana nacizane tavsiyem var bi kaç ünlü prof var nette araştır bi kez muayene gidiosun sonra maille tedavini devam ettiriyor ilaçlarını değişiyor istanbulda bi dr var onun adını tam bilmiyorum topiklere bakabilirsin,ankarada kaan aydos var bilgin olsunAmin inşallah siz de mi ayni sorunu yaşadınız
Istanbul da emre bakircioğlu baya basarili diye duydum biz de nedenini araştırıp oraya gitmeyi düşündük gitmeden once yapacağımız tahlilleri sordum mail attim cevap bekliyorumYok canm bizim sayımız az dna hasarımız var uzun süredir bizde ugrasıyoruz bizde doğu hizmetindeyiz tüp bebek yaptırmamız Zor bu şartlarda.ama sana nacizane tavsiyem var bi kaç ünlü prof var nette araştır bi kez muayene gidiosun sonra maille tedavini devam ettiriyor ilaçlarını değişiyor istanbulda bi dr var onun adını tam bilmiyorum topiklere bakabilirsin,ankarada kaan aydos var bilgin olsun
Kemik suyu tavsiye ediyorum benm esiminde cok azdi 5 yildir cocugumiz olmuyodu ve ben simdi 8 haftalk hamileyim bi anda yukseldi. Kuzu yada dana kemigi kaynatin sarimsakli esiniz icsin hergun benim esim 1 ay icti oldu limonda atabilir biraz. Yaptiginiz yemeklere kemik suyu katin col faydali tavsiye ediyorumMerhaba 1 buçuk yıllık evliyim eşimin spermiyogram sonucu 0 cıktı milyonlarca olmasi gerekirken 0 cok üzgünüm yıkıldik ne yapabiliriz bundan sonrası icin testi tekrar edip sonucu degişen çıkan var mi
Sizinde mi 0 çıkmıştı nedeni neydi araştırıldı mi. Bu arada hayirli olsun saglicakla gelsin insallah bebeginiz bizlere de dua edermisiniz.Kemik suyu tavsiye ediyorum benm esiminde cok azdi 5 yildir cocugumiz olmuyodu ve ben simdi 8 haftalk hamileyim bi anda yukseldi. Kuzu yada dana kemigi kaynatin sarimsakli esiniz icsin hergun benim esim 1 ay icti oldu limonda atabilir biraz. Yaptiginiz yemeklere kemik suyu katin col faydali tavsiye ediyorum
Bizim %15 cıktı ama olmuyodu ve kemik suyu ictigi ay oldu cunki sarimsak ve kemik suyu guclendiriyoSizinde mi 0 çıkmıştı nedeni neydi araştırıldı mi. Bu arada hayirli olsun saglicakla gelsin insallah bebeginiz bizlere de dua edermisiniz.
Evt sanırım bende emre hoca die okumustum inşallah herşey cok iyi olurIstanbul da emre bakircioğlu baya basarili diye duydum biz de nedenini araştırıp oraya gitmeyi düşündük gitmeden once yapacağımız tahlilleri sordum mail attim cevap bekliyorum
Kemik suyundan önce sayınız kaçtı acaba Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKemik suyu tavsiye ediyorum benm esiminde cok azdi 5 yildir cocugumiz olmuyodu ve ben simdi 8 haftalk hamileyim bi anda yukseldi. Kuzu yada dana kemigi kaynatin sarimsakli esiniz icsin hergun benim esim 1 ay icti oldu limonda atabilir biraz. Yaptiginiz yemeklere kemik suyu katin col faydali tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?