Erkek İnfertilitesi Spermogram hakkında

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
Kızlar merhaba Spermogram testi yaptıracağız ama bu süresi üç gün dediği ne kadar oluyor onu anlayamadım üç tam gün mü yani şimdi biz çarşamba günü yaptıracağınız testi ilişki ne zaman olmalı yardımcı olur musun ?

Lütfen konum taşınmasın en azından burada daha çok bilenler olur diye yazdım en azından cevabım alana kadar taşınmamasını rica ediyorum çok teşekkürler şimdiden..

her doktorun yöntemi farklı benim bildiğim eşinizle 3 gün ilişkiye girmemeniz lazım kaliteli sperm için.spermi verdikten sonra doktor gün aşırı ilişki vermesi lazım benim bildiğim bu.

her doktorun yöntemi farklı benim bildiğim eşinizle 3 gün ilişkiye girmemeniz lazım kaliteli sperm için.spermi verdikten sonra doktor gün aşırı ilişki vermesi lazım benim bildiğim bu.
Teşekkür ederim cnm Çarşamba vereceksek ilişki hangi gün olmalı

Oncelikle gecmis olsun insallah guzel cikar sonuclariniz.3 tam gun pazar gecesinden itibaren perhize baslayin canim

3 ila 5 gün lük bir perhiz olması gerekiyor test için. . Çarşamba test yaptiracak siniz o yüzden en son cumartesi gecesi ilişki ideal.. 3.5 gün normal seviyede.. Geçmiş olsun..

Arayip sormaniz daha dogru ama uc tam gunse oglen tahlil verecekseniz pazar oglen son olur.

Merhaba. Nerede yaptiracaksiniz testi? Devlet yapiyor mu yoksa ozelde mi olmali?

Devlette canım özel de yapıyor ama bördahabğcret vermeye gerek Yok sonuçta devlete de para ödüyoruz
Canim sagol. Peki devlette urolojiden randevu alinca yapilabiliyor mu ilk randevuda? Yoksa once doktorla mi gorusulmeli?

Canim sagol. Peki devlette urolojiden randevu alinca yapilabiliyor mu ilk randevuda? Yoksa once doktorla mi gorusulmeli?
Vallahi burada yapıyorlar doktorla görüşmeye gerek yok çünkü benim doktorum bu hastanede değil bana test SONUCU lazım aradım da sekreteri öyle söyledi doktorun

Yaa. Doktor ne dedi? Ilac vitamin verdi mi? Kac gun cinsel perhiz yapmisti esin? Sanirim cok bekleyince hareketliligi etkileyebiliyormus. Uzulme canim ya. Erkeklerin spermleri iyi bakim beslenme spor vs ile her ay kendini yeniliyormus. Biz de bir sorun olmasin da. Erkeklerinki daha kolay cozulebilir seyler.

Günde bir sıkıntı yoktu canım tedavi deri ama ben istemedim bende yumurta gelişmeme var ilk onu bir tedavi edelim dedim eğer o şekilde olmazsa deneriz onu dedim boşuna ilaç kullandırtmak istemedim eşime çünkü %4 şansımız var az hayırlısı allahtan :)

Insallah yolunda gider hersey canim. Dua edicem senin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…