her doktorun yöntemi farklı benim bildiğim eşinizle 3 gün ilişkiye girmemeniz lazım kaliteli sperm için.spermi verdikten sonra doktor gün aşırı ilişki vermesi lazım benim bildiğim bu.Kızlar merhaba Spermogram testi yaptıracağız ama bu süresi üç gün dediği ne kadar oluyor onu anlayamadım üç tam gün mü yani şimdi biz çarşamba günü yaptıracağınız testi ilişki ne zaman olmalı yardımcı olur musun ?
Lütfen konum taşınmasın en azından burada daha çok bilenler olur diye yazdım en azından cevabım alana kadar taşınmamasını rica ediyorum çok teşekkürler şimdiden..
Teşekkür ederim cnm Çarşamba vereceksek ilişki hangi gün olmalıher doktorun yöntemi farklı benim bildiğim eşinizle 3 gün ilişkiye girmemeniz lazım kaliteli sperm için.spermi verdikten sonra doktor gün aşırı ilişki vermesi lazım benim bildiğim bu.
doktor söylüyor genelde ama.yine kaliteli sperm için 1 gün arayla cinsel ilişki olması daha iyiymiş.Teşekkür ederim cnm Çarşamba vereceksek ilişki hangi gün olmalı
Teşekkür ederim canım amin .. pazar günü mü ilişki olsun yani canımOncelikle gecmis olsun insallah guzel cikar sonuclariniz.3 tam gun pazar gecesinden itibaren perhize baslayin canim
Hayir canim bugunden sonra olmamaliTeşekkür ederim canım amin .. pazar günü mü ilişki olsun yani canım
Devlette canım özel de yapıyor ama bördahabğcret vermeye gerek Yok sonuçta devlete de para ödüyoruzMerhaba. Nerede yaptiracaksiniz testi? Devlet yapiyor mu yoksa ozelde mi olmali?
Canim sagol. Peki devlette urolojiden randevu alinca yapilabiliyor mu ilk randevuda? Yoksa once doktorla mi gorusulmeli?Devlette canım özel de yapıyor ama bördahabğcret vermeye gerek Yok sonuçta devlete de para ödüyoruz
Vallahi burada yapıyorlar doktorla görüşmeye gerek yok çünkü benim doktorum bu hastanede değil bana test SONUCU lazım aradım da sekreteri öyle söyledi doktorunCanim sagol. Peki devlette urolojiden randevu alinca yapilabiliyor mu ilk randevuda? Yoksa once doktorla mi gorusulmeli?
Canım ne yaptın senCanim sagol. Peki devlette urolojiden randevu alinca yapilabiliyor mu ilk randevuda? Yoksa once doktorla mi gorusulmeli?
Haftaya yapilcak canim. Randevu aldik. Siz naptiniz?Canım ne yaptın sen
Anladım canım ileri hareketliliği düşük çıktı %4Haftaya yapilcak canim. Randevu aldik. Siz naptiniz?
Günde bir sıkıntı yoktu canım tedavi deri ama ben istemedim bende yumurta gelişmeme var ilk onu bir tedavi edelim dedim eğer o şekilde olmazsa deneriz onu dedim boşuna ilaç kullandırtmak istemedim eşime çünkü %4 şansımız var az hayırlısı allahtan :)Yaa. Doktor ne dedi? Ilac vitamin verdi mi? Kac gun cinsel perhiz yapmisti esin? Sanirim cok bekleyince hareketliligi etkileyebiliyormus. Uzulme canim ya. Erkeklerin spermleri iyi bakim beslenme spor vs ile her ay kendini yeniliyormus. Biz de bir sorun olmasin da. Erkeklerinki daha kolay cozulebilir seyler.
Insallah yolunda gider hersey canim. Dua edicem senin icinGünde bir sıkıntı yoktu canım tedavi deri ama ben istemedim bende yumurta gelişmeme var ilk onu bir tedavi edelim dedim eğer o şekilde olmazsa deneriz onu dedim boşuna ilaç kullandırtmak istemedim eşime çünkü %4 şansımız var az hayırlısı allahtan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?