çok teşekkür ederim yarın sabah doğum çok kotu strese gırdım daraldım uyuyamadım bugünIki Dogum yaptim ikiside spinal anesteziyle sezeyan ilk dogumda Yan etki yapmadi sadece biraz agrim olmusdu ikincide bir hafta baş agrisi kusma yasadim tabi agriyla beraber ama herkesde aynı olacak diye birşey yok sağlıkla alın kucaginiza
Peki canım hıssetme oluyormus rahatsızlık vermıyormu panıklemedımmıIki Dogum yaptim ikiside spinal anesteziyle sezeyan ilk dogumda Yan etki yapmadi sadece biraz agrim olmusdu ikincide bir hafta baş agrisi kusma yasadim tabi agriyla beraber ama herkesde aynı olacak diye birşey yok sağlıkla alın kucaginiza
ilk doğumumu genel anestezi ile oldum. Ameliyathaneden çıkarken ve daha sonraki 2-3 saat çok yoğun ağrılarım oldu. ikinci doğumumu spinal anestezi ile olsam gerçekten spinal anestezinin etkisi geçene kadar ağrı hissedilmiyor mu? spinalin etkisi geçtikçe yavaş yavaş mı ağrı hissediliyor? ağrı kesici yapmak için ayakların hareket etmesi bekleniyor mu? yoksa ağrı hissedildiğinde hemen yapılıyor mu? birde spinalin etkisi ne kadar sürüyor? Sorularım biraz fazla oldu ama şimdiden teşekkürler... Yavrularınızla sağlıklı yaşamlar diliyorum.....
Canm korkma beldn igne hic acimiyor 4 5 saate bacaklarn acilir asiri agrin olmuyor sadece ilk ayaga kalkmak zor birde ilk 3 gun ama bnm ole gecti kimi arkadaslarm kalktigi gibi yurudu kayisi suyu ic bagirsaklarn rahatlar sonrasinda 15 gune iyice toparliyor insan kendiniCanım benim spinalla ılgılı hıc bılgım yok bende aynı senın gıbı korkuyorum sağolsun arkadaşlar aydınlatıyor sabah benım doğum var dualarınızı eksik etmeyin lutfen
Cnm bacaklarn acilmaya baslayinca agri kesici yapiyirlar az agrin oluyoe yerinde olsam genel hic olmam spinal cok daha iyi aklin basinda istedigin zmn agri kesici yapilir saate gore tabi zatn yattgn yerde agri oyle olmuyor kalkip yuruyunce zor oluyor korkma beldn ignede hic acimuyor yaparknilk doğumumu genel anestezi ile oldum. Ameliyathaneden çıkarken ve daha sonraki 2-3 saat çok yoğun ağrılarım oldu. ikinci doğumumu spinal anestezi ile olsam gerçekten spinal anestezinin etkisi geçene kadar ağrı hissedilmiyor mu? spinalin etkisi geçtikçe yavaş yavaş mı ağrı hissediliyor? ağrı kesici yapmak için ayakların hareket etmesi bekleniyor mu? yoksa ağrı hissedildiğinde hemen yapılıyor mu? birde spinalin etkisi ne kadar sürüyor? Sorularım biraz fazla oldu ama şimdiden teşekkürler... Yavrularınızla sağlıklı yaşamlar diliyorum.....
Evet orda ugrastiklarini hissediyorsun ama acı yok panik yapma korkulacak birsey yok hep öyle Olsa onca kadin çocuk dogurmazdiPeki canım hıssetme oluyormus rahatsızlık vermıyormu panıklemedımmı
Ins canım çok sağolCanm korkma beldn igne hic acimiyor 4 5 saate bacaklarn acilir asiri agrin olmuyor sadece ilk ayaga kalkmak zor birde ilk 3 gun ama bnm ole gecti kimi arkadaslarm kalktigi gibi yurudu kayisi suyu ic bagirsaklarn rahatlar sonrasinda 15 gune iyice toparliyor insan kendini
saglucakla kurtulursun evladini kucagina alirsin insallah.ciktiginda hic de korkulacak bisey olmadigni anlayacaksin.guzel haberlerle don insallahSımdı yemem ıcmem yasak sabah 8 de hastanede olcam Allahım yardımcım olsun sadece kalbım korkudan agrımaya başladı ağzım kurudu dua edin ıns rahat gecsin
Gecmisolsuuuunnnn) ) )[/ QUOTE]
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?