- 5 Mayıs 2013
- 33.890
- 41.500
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Canim benim acilmam olmayinca almislardi sezeryana. Ihtiyac oluyor zaten sana serum da takiyolar ordan beslen diye. Oncesinde sorun yok cikinca da bebegini emzirirken biraz korkuyo insan cekiniyo dikis yeri aciyacak diye ama hic korkma gayet iyi geciyor tabi evde basinda bir sure biri olmali zor oluyor bebegi besikten alip koymasi falan saglikla bebegini kucagina al herseyi unutursun zaten kazasiz belasiz dovur insallah simdiden allah anali babali buyutsun diyeyim ben canimMerhaba kizlar.
Carsamba gunu spinal sezeryanla bebegime kavusucam.
Oncesi ve sonrasi hakkinda bilgi verir misiniz?
Doktorum geceden itibaren yemek ve icmek yasak dedi. Bu durumda lavman veya sondaya gerek olur mu? Ya da mecbur mudur bunlar?
Sezeryana hazirlik asamalari nedir?
Ameliyathanede cok gerilir miyim yoksa sakinlestirici veriyorlar mi?
Sanirim stres yaptim biraz. Tecrubelerinizi dinlemek isterim...
Benim çok yakın arkadasım spinal sezeryan oldu resmen özendim günü tarihi belli oluyor kendini ona göre hazırlıyorsun en güzel yanı bu bence. Ve kısa sürüyor. Biraz panik oldum beni uyutun dediğim an zaten hersey bitmişti bebeğimi gördüm dedi. Arkadasım doğumun akşamına ayaklandı hemen çok az ağrısı oldu. Bas ağrısı çekmemek için kahve unutma hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim
Canim dikkatli okumamisim kusura bakma beni komple uyuttular belden asagisi olunca zor oluyor benim yengem oldu oyle ayilamadi komaya girdi cok sogykkanli olman lazim ufak bir heyecanda şoka girebikiyosun cunkuMerhaba kizlar.
Doktorum geceden itibaren yemek ve icmek yasak dedi. Bu durumda lavman veya sondaya gerek olur mu? Ya da mecbur mudur bunlar?
Canim benim acilmam olmayinca almislardi sezeryana. Ihtiyac oluyor zaten sana serum da takiyolar ordan beslen diye. Oncesinde sorun yok cikinca da bebegini emzirirken biraz korkuyo insan cekiniyo dikis yeri aciyacak diye ama hic korkma gayet iyi geciyor tabi evde basinda bir sure biri olmali zor oluyor bebegi besikten alip koymasi falan saglikla bebegini kucagina al herseyi unutursun zaten kazasiz belasiz dovur insallah simdiden allah anali babali buyutsun diyeyim ben canim
Canim dikkatli okumamisim kusura bakma beni komple uyuttular belden asagisi olunca zor oluyor benim yengem oldu oyle ayilamadi komaya girdi cok sogykkanli olman lazim ufak bir heyecanda şoka girebikiyosun cunku
Fazla heyecanlaninca insan soka giriyormus yengem yogun bakimda kalmisti komaya girmisti bikac kisiden daha duydum ben bunuCanim belden asagida ayilma diye bir sey olmuyor ki. Kendinde oluyorsun zaten.
Fazla heyecanlaninca insan soka giriyormus yengem yogun bakimda kalmisti komaya girmisti bikac kisiden daha duydum ben bunu
Bilmiyorum canim bnde duyduklarimi ve girduklerimi soyluyorum. O yuzden oglumda istemedim simdi tekrar cocuk istiyorum onda da tamamen bayilmayi isteyecegim korkuyorum ondanBen de heyecan yapinca monitorde gozukuyor ve sakinlestirici veriyorlar diye duymustum. 2 ay kadar once halam ameliyat oldu. Sezeryan degil ama spinal anestezi aldi. Panik atagi var. Sakinlestirici vermisler. Istesem de heyecanlanamadim dedi :)
Gerilmezsin inşallah hep güzel şeyler düşünmeye çalış o anda panik olursan farkederler sakinleştirici yaparlar zatenGununun belli olmasi cok guzel gercekten. Ona gore hazirlikli gidicem.
Ama ameliyathanede gerilmekten korkuyorum. Genel anestezi istemiyorum zaten.
Cok sagol canim.
Merhaba sağ salim alırsın yavrunu kucağına inşallahMerhaba kizlar.
Biraz fazla abartmissiniz.hamile kisiye boyle sozler soylenmez.hem ayilma diye birsey yok zaten ayiksin.Canim dikkatli okumamisim kusura bakma beni komple uyuttular belden asagisi olunca zor oluyor benim yengem oldu oyle ayilamadi komaya girdi cok sogykkanli olman lazim ufak bir heyecanda şoka girebikiyosun cunku
Kendi ve bebegi icin en iyisini istemese buraya konu acip fikir almaya calismazdi. Herkeste ayni olacak degil. Sendeki gibi yada bir baskasinki gibi gececeginin garantisi var mi iyi ve kotu herseyi bilmeli ayrica kulaktan dolma birsey anlatmadim basimiza geleni anlattim.Biraz fazla abartmissiniz.hamile kisiye boyle sozler soylenmez.hem ayilma diye birsey yok zaten ayiksin.
Basinda o kadar hemsire bebek alindiktan sonra sakinlestirici yapiyorlar gerekirse.
Bi sıkitnisi yok o ameliyatin.spinal ve epidural anestezi oldum guzel de gecti
Bebek icin en iyi yontem spinal ve epidural anestezi.Kendi ve bebegi icin en iyisini istemese buraya konu acip fikir almaya calismazdi. Herkeste ayni olacak degil. Sendeki gibi yada bir baskasinki gibi gececeginin garantisi var mi iyi ve kotu herseyi bilmeli ayrica kulaktan dolma birsey anlatmadim basimiza geleni anlattim.
Bilmiyorum canim bnde duyduklarimi ve girduklerimi soyluyorum. O yuzden oglumda istemedim simdi tekrar cocuk istiyorum onda da tamamen bayilmayi isteyecegim korkuyorum ondan
Gerilmezsin inşallah hep güzel şeyler düşünmeye çalış o anda panik olursan farkederler sakinleştirici yaparlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?