Spinal sezeryan olanlar bir toplaşın lütfen :)

Gözünaydın canım çok sevindim bak o kadar korkuyordun bitti geçti sağlıkla büyüt inşallah
Bende spinal istiyorum uyuşmanın kiloyla ilgisi olduğunu bilmiyordum o zaman benim içinde zor olur bende kiloluyum bakalım kısmet

Evet canim cok sukur bugunumuze. Darisi basina insallah.
Igneyi yapamamakla alakali sanirim bel bolgesinde yag olunca ama sorunsuz oldu bende.
Igneyi yapabilirse uyusmakta problem yok bence ya.

Evet canim cok sukur bugunumuze. Darisi basina insallah.
Igneyi yapamamakla alakali sanirim bel bolgesinde yag olunca ama sorunsuz oldu bende.
Igneyi yapabilirse uyusmakta problem yok bence ya.
Sadece beldeki yağ bakıyorsa iyi çünkü sırt omurilik kısımlarım kilo almadı göbek ve basenden gidiyorum genel anestezi bende hiç istemiyorum bilinç gitmesi kötü bakalım ne olacak

Sadece beldeki yağ bakıyorsa iyi çünkü sırt omurilik kısımlarım kilo almadı göbek ve basenden gidiyorum genel anestezi bende hiç istemiyorum bilinç gitmesi kötü bakalım ne olacak
Insallah gonlune gore olur canim.
Genel anestezi bana cok korkutucu geliyordu. Iyi ki gerek kalmadi.

Senin adına çok sevindim sütün bol olsun canım

Amin canim benim insallah.

İlk ayağa kalkarken nasıl bazıları dayanılmaz bir ağrı yürümekte zorlanma diyor bide doğumdan sonra kaç kilon gitti tartıldın mı

Ilk ayaga kalkmak ve ilk birkac adim zordu simdi kolay desem yalan olur ama kesinlikle dayanilmayacak bir sey degildi. Ya da benim canim hic tatli degil bilmiyorum :)
Ama biraz yuruyunce agri falan kalmadi ikinci kalkisim gayet kolay oldu.
Ikinci gun eve cikinca da kalkmak icin yardim aldim ama sonraki gun hicbir sorun kalmadi.
Tartilmadim canim kac gitti hic bilmiyorum. Dogumdan beri hic tartilmadim.

sonda çıkartılırken çok acıdı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…