BEN SPİNAL SEZERYAN OLDUM HİÇ BAŞ AĞRISI YAŞAMADIMBENCEDE ANESTEZİ YAPAN KİŞİ ÇOK ÖNEMLİ
Bende 2.bebegimi bekliyorum 5bucuk hamileyim allahin izni ile kizim olcak oglumu genel anestezi oldum cok zor ayildm bebegimi bile gozum gormedi narkozun etkisinden ayilip goremedim bogulacak gibi oluyodum ameliyatan cikinca nefes zorlugu cektim kendime gelmem cok zor oldu bu yuzden bebrgimi bile gormek istemedim acida var tabi bide gelip gidip taze taze dikislerimi bastiriyolar hastaneyi inlettim bas bas bagirmaktan aksama dogru ilk ayaga kalktigimda dunyam donuyodu agrida cabasi ama sonra alisiyosun 1hafta hafif acisi kaliyo yarinsi gunu eve geldik sadece gulerken agri oluyordu bide oglumda cok sismistm album olmustum tansiyonm hep yuksekti normal dogumu oyuzden olmadm ustelik sancim geldi 5cm acilma olmustu ben korkudan sezeryan istedim doguramam diye ama cok pismanim simdide doktora sordum aradan 4yil gecti normal olmazmi dedi doktor riksli dedi acilma durumu olabilir ben yapmiyorum dedi simdi spinal sezeryan dusunuyorum ama korkuyorum o uyusukluk cokmu kotu kizlar yaa felcli gibi hissediyomussun kendini bende korku panikte var ama bi yandanda begemi oglumdaki gibi cok sonra degil hemen gormek o ilk aglama sesini duymak odaya girer girmez emzirmek kucagma almak istiyorum tipki normal dogum gibi onlari yasamak istiyorum aklimada spinal cok yatti birde bi iki tanidigim normal dogumunu igne vurdurup acisiz normal dogum yaptilar sanirim spinalle ayni igne vuruyolar oglumda bilseydim oyle olurdum ama bilgisizdm doktorumda hic bi bilgi vermemisti simdi mecburi sezeryan olucm icin spinali dusunuyorum ama korkuyorumda heyecan panik yaparim diye bide su bahsedilen cekilemeyen bas agrisindanbu defada bas agri yuzunden bebegimle tam ilgilenemem diye ama herkezde olucak diye bi kaide yok diyorum kendi kendime bilmiyorum cok kararsizim spinal olanlar nolur yardimci olun
arkadaşlar bu benim ikinci doğumum olacak ilk doğumda genel anestezi oldum ve çok zor uyanmışım 14 saat yoğun bakımda kalmışım. o yüzden spinal istedim. normal doğumu doktorumla konuştum ama pek sıcak yaklaşmadı. ilk keside açılma olabilir sen ve bebek riske girersiniz dedi. crescentmoon seninde dediğn gibi uyuşma bünyeyle alakalı benim korkumda bu zaten ben gebe kalmadan önce diş leimle alakalı 1,5 ay tedavi gördüm doktor diş etime iki tane iğne yaptığı halde ben acıyı hissediyordum yani tam uyuşma olmuyordu. ya doğumda da böyle olursa korkusu var. ve zaman yaklaştıkça daha da tedirgin olmaya başladım. iliginiz için teşekkür ederim canlarım. hoşçakalın...
Kızlar yardımmmm! doğumuma az kaldı, doktor sezeryanla alıcaz dedi, ben spinal istiyorum ama karın bölgemden çok gıdıklanıyorum. Benim gibi olup da spinal sezeryan yaptıran var mı? Birşey hissediliyor mu? Çok kararsızım, genel anestezi almak istemiyorum(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet bacaklar tutmuyor .benim kadar korkan olmamıştır doğumdan.doğuma girerken biokadar heyacanli ve korkuyordum.ama doğum çok rahat geçti.hiçbirşey hissetmiyordum.doktorun ellerini dokunuslari bile hissetmiyordum.ayrıca o yapılan ignede hiç acitmiyor..doğum bittikten sonra iki ifşaat sonra uyuşukluk geçiyor.uyusuklugin geçip geçmemesi çok da önemli değil .zaten belli bir süre yatmam gerekiyor.10_12saat kadar.hicbirseyde yemek içmek yok.ben saat onbirbucukta doğuma girmiştim.gece ikiliye kadar yattım hiçbirşey yemeden.şimdiden allah kolaylık versin..Kızlar bacaklar tutmuyor mu bu spinalde kaç saat sonra uyuşma geçiyor bende buna taktımmm
evet bacaklar tutmuyor .benim kadar korkan olmamıştır doğumdan.doğuma girerken biokadar heyacanli ve korkuyordum.ama doğum çok rahat geçti.hiçbirşey hissetmiyordum.doktorun ellerini dokunuslari bile hissetmiyordum.ayrıca o yapılan ignede hiç acitmiyor..doğum bittikten sonra iki ifşaat sonra uyuşukluk geçiyor.uyusuklugin geçip geçmemesi çok da önemli değil .zaten belli bir süre yatmam gerekiyor.10_12saat kadar.hicbirseyde yemek içmek yok.ben saat onbirbucukta doğuma girmiştim.gece ikiliye kadar yattım hiçbirşey yemeden.şimdiden allah kolaylık versin..
İlk doğumun sanırım.ilk hafta yanında mutlaka birisi olsun sana yardımcı olacak.doğumdan hatta dikiş ağrılarından daha zor geldi bana emzirmek.bir ay oldu hala alışamadım ve zorlanıyorum..hamilelik süreci kesinlikle daha kolaymis yurumukte otrup kalkmakta yatmakta zorlanilsa bile..son günlerinin tadını iyi cikarr aricaksin:)))))Saol canım allah razı olsun , ben sanki böyle felç gibi hissedersem kendimi içime fenalık gelirse diye korkuyorum hep yani sonrasından , inşallah kolay atlaatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?