- 10 Ağustos 2021
- 575
- 535
- 53
- 33
- Konu Sahibi mucizeanne20
-
Çıkardıktan 1 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu ama hayla bekliyorum tam 1 yil olucakmerhaba, kızlar 1 oğlum var ellerinizden öper 5.5 yaşında spirali çıkarmayı düşünüyorum ama ya hemen olmazsa tedirginliği var ve biraz da korkuyorum neler yaşadınız bu süreçte ne kadar sora gebe kaldınız yardımcı olursanız sevinirim
normal bir süre aslında değil mi umarım bende çok beklemem6 ay sonra
allah tez zamanda pozitif sonuç almaayı nasip etsin doktorunuz ne diyor pekiÇıkardıktan 1 ay sonra hamile kaldım kimyasal oldu ama hayla bekliyorum tam 1 yil olucak
teşekkür ederim cevap için hayırlsıı herkes için inşallahSpirali çıkardığın anda hamile kalabilirsin demişti bana doktorum
ilk geceden hamile kalmıştım oğluma:)Nasip kısmet işi ilk gebeliğinizde ne kadar beklemiştiniz. Belki hemen olur
Sıkıntım yok hormon testinde bir testim düşük çıkmıştı değer çatlatma vuruldum Haziran'da tutmadı şuan bile 22 gün geciktim söktürücü içtim gelmiyor hayla bakalım bir daha gidicem doktoruma sizde inşallah tez zamanda hamile kalırsınızallah tez zamanda pozitif sonuç almaayı nasip etsin doktorunuz ne diyor peki
amin inşallah teşekkür ederim size de hayırlı haberler inşallahSıkıntım yok hormon testinde bir testim düşük çıkmıştı değer çatlatma vuruldum Haziran'da tutmadı şuan bile 22 gün geciktim söktürücü içtim gelmiyor hayla bakalım bir daha gidicem doktoruma sizde inşallah tez zamanda hamile kalırsınız
Merhaba canım ben nisanda çıkarttım ve şubatta hamile kaldım şükür ve 12 yıl sonra. Karar verdiysen bekleme daha fazla çocugun da büyümüş baya maşallah, Allahın izniyle olur.merhaba, kızlar 1 oğlum var ellerinizden öper 5.5 yaşında spirali çıkarmayı düşünüyorum ama ya hemen olmazsa tedirginliği var ve biraz da korkuyorum neler yaşadınız bu süreçte ne kadar sora gebe kaldınız yardımcı olursanız sevinirim
çok teşekkür ederin inşallah hayırlı zamanda nasip eder rabbim:)Merhaba canım ben nisanda çıkarttım ve şubatta hamile kaldım şükür ve 12 yıl sonra. Karar verdiysen bekleme daha fazla çocugun da büyümüş baya maşallah, Allahın izniyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?