- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
Bu konuyla ilgili kimsenin bilgisi yokmu?
ben 17 gun once anestezi alarak kadin dogum uzmanima taktirdim, cok rahat oldu takilomasi,ama hala kanamam var ya da lekelenme mi demeliyim, gunluk pedlerden 4-5 tane gidiyor iste, bu arada takilirken adetli degildim...sizce kanamalar normal mi?
yaa kızlar bendede spiral var ama adetim 5 gün gecikti,acaba kaymışmıdır,bugüne kadar çok memnundum,ve çok düzenliydi adetlerim,bir sorunmu var yada hamilemiyim,spiralle hamile kalan varsa beni aydınlatsın lütfen2.çocuğa daha hazır değilim inşallah hamile değilimdir:Saruboceq:
Spiral bir doğum kontrol yöntemidir..
Spiral hakkında bilgi paylaşımda bulunmak isteyenlerin, taktıranların,taktırmak isteyenleri!!Deneyimleriniz,tecrübeleriniz,şikayetleriniz!!
cnm merhaba ben 0glumdan sonra yani 4 yil önce takdirmistim hic bi sorun olmuyor kocisin yönünden ama bende asiri adet olma ,ve sürekli lekelenme oldugu icin 2 senelikti ben 1 sene sonra cikarttirdim ayrica bazi arkadaslar kayma oluyor diyorlar zaten 6 aydan 6 aya kontrol olman gerekiyorki zaten gözükür takarkende kesinlikle aci duymadim cikarirkende ama ben birdaha taktirmam heralde hap daha cazip benim icin düzenli adet dönemi kaydirigubbakcemile2Kızlar bu spirali erkekler hissediyormu yaa böyle bir şey başına gelen duyan varmı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?