Aile Planlaması Spiral-Rahim içi Araç (RIA) Genel Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Kızlar dün taktırdım spiral. Ama inanılmaz kötüydü. Ağrısız bir işlem diyemem. Benım tansiyonum oynadı bayılacak gibi oldum. ve aşırı adet sancısı gibi ağrım oldu tüm gün. Bugünde ara ara sızlıyor. Normal mi bilmiyorum. İnşallah geçer de bir daha uğraşmam

Merhaba baya önce yazmışsınız ama sonra noldu. Bende suan sizin gibi oldum. Son durum nedir acaba

Merhaba arkadaşlar.Konu pasif kalmış ama belki takip edenler vardır.Ben 15 ay önce hormonlu spiral taktırdım.Başlarda çok yan etki yaşamama rağmen bir şekilde sabrettim ve çoğu yan etki geçti.Ancak sivilcelerim geçmiyor.Delirmek üzereyim.Tam diyorum oh bitti sivilce çıkmayacak.Hoop 3-4 gün sonra bir tane daha çıkıyor.Hatta bunun için dermatologa dahi gittim.Dermatoloğun verdiği krem de cildimde hassasiyet yaptı.Şuan moralim daha da kötü.
Sorum şu ; aranızda hormonlu spiral kullanıp sivilcelenme sorunu yaşayan varsa geçiyor mu?Yoksa artık pes mi etmeliyim?Bu sorun benim için psikologa gitme noktasına kadar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…