- 10 Aralık 2007
- 1.561
- 9
- 356
- 43
Merhaba
Annem 49 yaşında. Adet kanamaları çok fazla oluyordu. Doktorlar menapoza girmekte olduğunu söylediler ancak annem kansız kalınca minera hormonlu spiral taktılar.Sanırım birkaç ay oldu.
Gerçekten kanaması azalmış ama bugünlerde aşırı baş ağrısı var.
Acaba yaşı itibariyle takılmaması mı gerekirdi? Ya da baş ağrısı normal mi?
Bir de çok bunalıyor,terliyor annem.
Acaba sebep bu alet mi? Çıkarttırsın mı sizce?
bilmiyorumkismile
Kızlar size bir sorum var hiç doğum yapmamış olan kişilerin spiral kullanması sakıncalı mı?
bilmiyorumkismile
Kızlar size bir sorum var hiç doğum yapmamış olan kişilerin spiral kullanması sakıncalı mı?
arkadaşlar spiral taktırdım ve 4 gündür kanamam var bu normalmi acaba. adet oluyor gibii kanamam var. aranızda bu problemi yaşayan oldumu acaba ?
canım 4 gündür kanaman olmaması gerekiyor lütfen hemen doktoruna git kontrol ettir
arkadaşlar spiral taktırdım ve 4 gündür kanamam var bu normalmi acaba. adet oluyor gibii kanamam var. aranızda bu problemi yaşayan oldumu acaba ?
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???[/QU
annemden duymuştum bi kadında spiralle hamile kalmış doğumda bebeğin kolunda gelmiş başka bi yerine de batabilir kötü bi durum benim bildiğim düşüğe sebep olabilir..inşallah hamile değilsindir kadıın olmak zor benimde tutunduğum tek dal spiral her ne kadr memnun olmasamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?