benım yenı bebegım oldu 2. ayına gırmek uzere danısmak için dr'a gittim bana adetin ıkıncı yada ucuncu gunu gelmemı ıstedı. benım sorunum kırkım cıktı ama hala kanamam var ben adet mıyım yoksa lohusalık etkısımı anlamadım belli aralıklarla kanamam oluyor sizce normal mi? ne kadar surcek bu
mrh arkadaslar bugün saglık ocagına gittim ve spirali taktırdım canım hiç acımadı cok hafif adet sancısı gibi acıyıor takıldıgı esnada oda simdide herhangi bir sorun yok insallah bir sorun cıkmaz
ben de bu sabah minera taktırdım.önce rahmimin boyunu ölçtü, o sırada canım yandı.spirali taktıktan sonrada hafif kramp tarzı ağrı oldu ama 15 dk sonra geçti.çok panik biri olmama rağmen ben bile dayandıysam herkes yapabilir.merak ettiğim bundan sonra neler yasak?mesela cinsel ilişki ne süre ile yasak
çok şanslıymısıın valla zaten adetin 2. günü gel öyle takılıyo ddiler bana o sancılı halimle gittim o sancı üstüne birde spiral takarken acıdıelide ağırdı sanırım doktorun baya yakmıştı canımı hatta ağladım
mrh arkadaslar bugün saglık ocagına gittim ve spirali taktırdım canım hiç acımadı cok hafif adet sancısı gibi acıyıor takıldıgı esnada oda simdide herhangi bir sorun yok insallah bir sorun cıkmaz
valla canım bende sordum yasak varmı diye ama bana yok canım zaten kanaman 2 gün falan olur sonra ilişkide mahsur yok dedi zaten benim biraz azdaha kanamam olduğu için taktırdıktan 3 gün sonra ilişkide bulunduk ama rahattım 7aydan beri ilk defa korkusuzca yaşadım doğumdan sonra 7 aydır hiç korunmadık hep geri çekme metodu uyguluyorduk ama şükür rahatız artık inşallah kaza kurşunu olmaz yinede tedbirli olmak lazım, haa birde bana adetliyken fazla ağır kaldırma dedi kayabilir daha yeni olduğu için demişti bilginizeselam bende dun mırena taktırdım doktor 4 -5 gun yasak dedı dıger spırallerde de yasak oluyormu yoksa sadece mırena damı bılgısı olan var mı
mrh arkadaslar sprial taktıralı 15 gün olacak taktırdıgımdan beri sürekli akıntım oluyor bu normal mi gecici bişeymi acaba sizlerde oludumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?