- 1 Haziran 2015
- 4.500
- 3.065
- 133
Hmm bilmiyorum sanci yaparmida adetliyken sart degil diye söylemiştimadetli değilken takmıyolar burda ya
çok sancı yaparmış.
Dun spiral taktrdm ama hala agrim var bu normlmi ? Cok sddetli bi agri değil ama çok rhatsz edici
Dun spiral taktrdm ama hala agrim var bu normlmi ? Cok sddetli bi agri değil ama çok rhatsz edici
Bende de birkaç gün kasık ağrısı sürmüştü ama bel ağrısı hiç geçmedi ria bel ağrısı yaparmış
Oluyormus ağrı herkez öğle soyluyor Vicut alısana kadar bu arada nerde taktirdin bende taktirircam acidimi çok.
:)
Ağrı kesici al
Nerde taktırdunız acaba?2 gundur agri kesici alıyorum izmirde oturuyorum ben sz ?
Ya agri arttı çok kötüyüm suan . Takilirkn de agri oluyo acıma yok agri baya oluyo 1 2 saniye kadar . Bu agri normlmi yani suan bnde olan yani
Nerde taktırdunız acaba?
Hayat hastanesi ozel
ana sağlıkta ücretsiz yerli sipiral taktırdım rahatım şu anda ilk doğumumda özel hastahanede avrupa sipiral taktırmıştım fakat belim çok ağrıyordu ve de kanamam yoğundu fakat yerlide bu şikayetlerim yok
http://www.mhrs.gen.tr/asm/istanbul/26-kucukcekmeceAna sağlık merkezi demissiniz istanbul Küçükçekmece deyim acaba burdada varmidir
Arayıp sorun hangisi uygunsa orada taktırın bence genede siz bilirsiniz sizi yönlendirmeyim.İşlem ücretsiz takılıyor ve reglin yoğun olduğu günde 2. veya 3 .gün 1 ay sonra kontorole çağrılırsınız kayma var mı yerleşmiş mi diye ultarasyonla bakılıyor sonrada yılda 1 kez olmak üzere çağrılırsınız ama rahatsızlığınız olursa istediğiniz zamanda gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?